mıllete nasıl short ımkanı verıyorlar,aslında kendılerıne demekkı agalar short yapıyorlar, yoksa bıze nıye vermıyorlar long fırsatını en alttan
Printable View
mıllete nasıl short ımkanı verıyorlar,aslında kendılerıne demekkı agalar short yapıyorlar, yoksa bıze nıye vermıyorlar long fırsatını en alttan
[QUOTE=haguan;14887]60dk lık grafige baktıgımda 48750 altına gelmezse eger yukarı denemeler mümkün gibi duruyor.
Hedefler ise 49600 ve 50100
Ama şu son günlerde teknik bölgeleri epeyce ihlal eden bir vadeli goruyorum.
O yuzden gerçekten sıkıntılı bir durum.[/QUOTE]
teşk ler 49600 e geldik kırılırsa 50100 e hazırlanıyım cool1
[QUOTE=haguan;14887]60dk lık grafige baktıgımda 48750 altına gelmezse eger yukarı denemeler mümkün gibi duruyor.
Hedefler ise 49600 ve 50100
Ama şu son günlerde teknik bölgeleri epeyce ihlal eden bir vadeli goruyorum.
O yuzden gerçekten sıkıntılı bir durum.[/QUOTE]
teşk ler 49600 e geldik kırılırsa 50100 e hazırlanıyım cool1
[QUOTE=teo;14969]yıne aynı dumen sankı adamlar bır sey bılıyorda gıdıyor havası
sıstem al verdı, bılmedıgımız bır sey var alalım,sıstemcı avı tamamen.Dax Sp,Spot ve bız ust bandayız, ılerleyen saatlerde burası en ıyı short yerı olacak...[/QUOTE]
Sn teo bu görüşün sizde oluşmasını sağlayan nedenlerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz ?
[QUOTE=teo;14969]yıne aynı dumen sankı adamlar bır sey bılıyorda gıdıyor havası
sıstem al verdı, bılmedıgımız bır sey var alalım,sıstemcı avı tamamen.Dax Sp,Spot ve bız ust bandayız, ılerleyen saatlerde burası en ıyı short yerı olacak...[/QUOTE]
Sn teo bu görüşün sizde oluşmasını sağlayan nedenlerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz ?
Sizin noktaya geldik Sayın Mbm bakalım ne olacak devamında.
Sizin noktaya geldik Sayın Mbm bakalım ne olacak devamında.
49400 üzerinde tobo teyid olduğu için tek kısam 49500 kapanıp uzunları giyindik fakat sankoda problem yoksa İYM nin en iyi alıcı olması biraz düşündürüyor güven vermiyor bana
halil ile aynı şeyleri görmüşüz fakat 49300 demiş teyide 49400 olacak:D
IKI IS GUNU ONCE TEPKI ILE BERABER GELEN POZITIF DIP CALISMASI TERS OMUZ BAS
OMUZ SAATLIK GRAFIKLERDE NETLESMEYE BASLADI. 40.300 UZERINDE FORMASYON HEDEFI
OLAN 41.500 NOKTASINA DOGRU YUKSELIS BUGUNDEN ITIBAREN BASLAYACAKTIR.
49400 üzerinde tobo teyid olduğu için tek kısam 49500 kapanıp uzunları giyindik fakat sankoda problem yoksa İYM nin en iyi alıcı olması biraz düşündürüyor güven vermiyor bana
halil ile aynı şeyleri görmüşüz fakat 49300 demiş teyide 49400 olacak:D
IKI IS GUNU ONCE TEPKI ILE BERABER GELEN POZITIF DIP CALISMASI TERS OMUZ BAS
OMUZ SAATLIK GRAFIKLERDE NETLESMEYE BASLADI. 40.300 UZERINDE FORMASYON HEDEFI
OLAN 41.500 NOKTASINA DOGRU YUKSELIS BUGUNDEN ITIBAREN BASLAYACAKTIR.
49550 direnç üstünde 49950 hedef olabilir ... sonraki direnç ise 50500 lerde ..
49550 direnç üstünde 49950 hedef olabilir ... sonraki direnç ise 50500 lerde ..
dax artıya geçince şenlenir ortalık :)
dax artıya geçince şenlenir ortalık :)
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/2981/dadapn9.png[/IMG]
[IMG]http://img218.imageshack.us/img218/2981/dadapn9.png[/IMG]
SOV sistem dün 49.000 dan beri al da...bakalım nereden sat verecek..vay be sabah ters gap ı yemiştim..iyiki sisteme uymuşum...
SOV sistem dün 49.000 dan beri al da...bakalım nereden sat verecek..vay be sabah ters gap ı yemiştim..iyiki sisteme uymuşum...
trıxde artamıyor adamlar sıstemlerı al verdırdıler ,acemı sıstemcıler mala atlıyor su an
havaları su an sızın bılmedıgınız bır sey var sıstem al vermedımı kardesım alsanıza ,rolundeler
trıxde artamıyor adamlar sıstemlerı al verdırdıler ,acemı sıstemcıler mala atlıyor su an
havaları su an sızın bılmedıgınız bır sey var sıstem al vermedımı kardesım alsanıza ,rolundeler
longlar shorta cevrildi :)
uzlasma degisti
longlar shorta cevrildi :)
uzlasma degisti
gün içi uzlaşma artık neye göre belirleniyor? son uzlaşmalar 49150-49350-49625
gün içi uzlaşma artık neye göre belirleniyor? son uzlaşmalar 49150-49350-49625
sayın ronaldinho uzunları verdinizmi teşekkürler
sayın ronaldinho uzunları verdinizmi teşekkürler
spotta 49.100 üzeri kapanış tekniği çok kuvvetli kılar..8 işgünlük taban onaylanmış olur..
spotta 49.100 üzeri kapanış tekniği çok kuvvetli kılar..8 işgünlük taban onaylanmış olur..
[QUOTE=Ronaldinho;14982]longlar shorta cevrildi :)
uzlasma degisti[/QUOTE]
yeni gördüm bende flata geçtim tekrardan .. bol kazançlar
[QUOTE=Ronaldinho;14982]longlar shorta cevrildi :)
uzlasma degisti[/QUOTE]
yeni gördüm bende flata geçtim tekrardan .. bol kazançlar
papaz her zaman pilav yemez...hacılar sadece uzlaşmaya göre pozisyon alınırsa adamlar çizer...
papaz her zaman pilav yemez...hacılar sadece uzlaşmaya göre pozisyon alınırsa adamlar çizer...
[QUOTE=abka;14987]papaz her zaman pilav yemez...hacılar sadece uzlaşmaya göre pozisyon alınırsa adamlar çizer...[/QUOTE]
dikkat edin yazilariniz okunuyor olabilir :D:D
[QUOTE=abka;14987]papaz her zaman pilav yemez...hacılar sadece uzlaşmaya göre pozisyon alınırsa adamlar çizer...[/QUOTE]
dikkat edin yazilariniz okunuyor olabilir :D:D
Spot için 39700 ün destek olmasıyla 40500 direncine geldik dün gece bunun böyle olacağını söylemiştk zaten tek fark bu bankalarla değil doğan grubuyla oldu. Teknik ne derse o.
şimdi karar yerindeyiz aşılırsa yeni hedef 41500.
Sevgiler.
Spot için 39700 ün destek olmasıyla 40500 direncine geldik dün gece bunun böyle olacağını söylemiştk zaten tek fark bu bankalarla değil doğan grubuyla oldu. Teknik ne derse o.
şimdi karar yerindeyiz aşılırsa yeni hedef 41500.
Sevgiler.
Bu iş kırmızıda geçmeye benzer, kırmızı yandı ben short oldum, adamlar coşkuyu yalandan verip milleti kırmızıda geçirtiyorlar, her gün kımızıda geçersen bir gün karşıdan geçen tır seni ezer geçer,
Adamlar coşku vererek milleti kırmızıda geçiriyorlar, üstelik default periyod kullanan sade vatandaşta yeşil yandı deyip mal alıyor,
Nedir benim bilmeyipte güya py nin bildiği,
Hiç bir şey yok...
TAVSIYE DEGILDIR..
Sadece tecrubemı yazıyorum...
Bu iş kırmızıda geçmeye benzer, kırmızı yandı ben short oldum, adamlar coşkuyu yalandan verip milleti kırmızıda geçirtiyorlar, her gün kımızıda geçersen bir gün karşıdan geçen tır seni ezer geçer,
Adamlar coşku vererek milleti kırmızıda geçiriyorlar, üstelik default periyod kullanan sade vatandaşta yeşil yandı deyip mal alıyor,
Nedir benim bilmeyipte güya py nin bildiği,
Hiç bir şey yok...
TAVSIYE DEGILDIR..
Sadece tecrubemı yazıyorum...
60 dk lık grafige göre 49600 deki direncimizi geride bıraktık su an önümüzde 50125 civarı var.
49600 uzerinde kalabildigimiz surece 50125 in denenmesi gerekiyor.
Kısa vadede sistematk acıdan pozitiflik suruyor.
Günlüklerdeki bozukluk 50900 altında durdugumuz surece surecektir.
Diye düşünüyorum.
60 dk lık grafige göre 49600 deki direncimizi geride bıraktık su an önümüzde 50125 civarı var.
49600 uzerinde kalabildigimiz surece 50125 in denenmesi gerekiyor.
Kısa vadede sistematk acıdan pozitiflik suruyor.
Günlüklerdeki bozukluk 50900 altında durdugumuz surece surecektir.
Diye düşünüyorum.