EWisyenleri göreve çağırıyorum..Genç şortcular rahatsız...
Printable View
EWisyenleri göreve çağırıyorum..Genç şortcular rahatsız...
77620 new high !!!
garan 912
77,804,38 ->en yüksek-Z qtgdt -> telefon tuşlarına basınca bu harfler çıkıyor :)
qtgdt -Z> quit trade get down trend
:D üffff
ne analiz yaptım arkadaşşşş
[quote=Astatin;422245]EWisyenleri göreve çağırıyorum..Genç şortcular rahatsız...[/quote]
aluuuuu..EWisyenler, dow a deya dax a değil...vob a saldırmanız lazım...üğ
Asti at tesbihi :)
garan 9.20 vay arkadaş :)
7 ayda %100 e yakın prim yapmış
7 ay önce işler dahamı kötüydü yooo hatta daha iyiydi bence...
9,22 oLdu çaylar şirkettten
ahanda 9,16 Çaylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çok ŞIK OLDU bence...
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
hacılar guclenıorum,haberınız ola...rın rın rın rın (itbalğı yaklaşma efekti)
[quote=ATHLON;422268]hacılar guclenıorum,haberınız ola...rın rın rın rın ([COLOR=red][B]itbalğı yaklaşma efekti[/B][/COLOR])[/quote]
Allah iyiliğini versin athlon .dng.dng.dng
[quote=flexy;422269]Allah iyiliğini versin athlon .dng.dng.dng[/quote]
Patron,
Yakınlarda kara delik var mıydı??:..:
[quote=excali;422270]Patron,
Yakınlarda kara delik var mıydı??:..:[/quote]
::::..: galaksinin gobeeeeende var patron, ileride sağda
[quote=flexy;422272]::::..: galaksinin gobeeeeende var patron, ileride sağda[/quote]
bova balığı atsak, düşer mi patron? Düşerse çıkarmı patron? Bana Şortunun resmini yapabilir misin, patron??:..:
bu kadar ralli yiter az soluk alsın ayvan terledi
shortcu kalmasın 93500-94 e yolculuk başladı başlaycak görünüyor :)
Bu nunular çalıştı çalıştı..çalışmazsa şortcuları organize suç örgütü suçundan içeri tıkarlar...nunuların olduğu yerede hacim çok düşük olduğu için nununun çalışmama ihtimalide az deil
[IMG]http://i50.tinypic.com/30ddwme.png[/IMG]
bu aralar sisteme uysak eyiydi..son sat sinyalindne sonra yine destekde tutunuyor gbi..birde zayıf hacimli yörlerdeki sinyaller çarpılabiliii..o yüzden son sinayel bakıp balıklama dalmasın kimse ha..aman diyim..çoh zamandır sistem geyiği yapmamıştık da o açıdan..hep ciddi hep ciddi yazış nereye kadar..arada bir geyik lazım
[IMG]http://i46.tinypic.com/2mzecqp.png[/IMG]
çookkk sıkıldım hacılar....bişiler mi yapsak...hadi gelin haftaya buluşak yahu..iki laflarız...ben bir tek stetom la görüşüorum...kafa açıo artık,hep mahi dio bana buluşmalarda.sonunda kızı bunalıma soktu...:)..ha bi de içince sapıtıomuş..:))
[quote=ATHLON;422281]çookkk sıkıldım hacılar....bişiler mi yapsak...hadi gelin haftaya buluşak yahu..iki laflarız...ben bir tek stetom la görüşüorum...kafa açıo artık,hep mahi dio bana buluşmalarda.sonunda kızı bunalıma soktu...:)..ha bi de içince sapıtıomuş..:))[/quote]
Hacı mahi dedin de:p...Bak polat dün nikahlanmış..Mahi ile olan olayları reklam amaçlı fake malzemeymiş demek...öyle değilse bile şimdi üzgündür mahi, başını koyacak bir omuz arıyodur..üğğwwww:D
[IMG]https://pbs.twimg.com/media/A9_Q_kGCEAAuj6N.jpg[/IMG]
ISE 100 parabolic moves are usually followed by sharp corrections. Price far from average -> possibility of pullback
ALINTIDIR...
abi çok ısrarcısın buluşma için gene...ama bak bu sefer çok içme,o değil iç de ,bi de karıştırıosun..o olmuo..sonna uuraş dur..:)
Heheheh, buluşalım buluşmasınada zamansal mekânsal farklılıklar var :D
aar long hacılar..hem de çok aar..
[QUOTE=ATHLON;422290]aar long hacılar..hem de çok aar..[/QUOTE]
he bencede
hala 9.16 9.18 satış yok şakamısın yaaaaaaaaaaaaaaaaa
HE SATIş geldi aferim
ZİGD.
[quote=flexy;422287]Heheheh, buluşalım buluşmasınada zamansal mekânsal farklılıklar var :D[/quote]
Mekan?
[quote=seagate;422291]he bencede
hala 9.16 9.18 satış yok şakamısın yaaaaaaaaaaaaaaaaa
HE SATIş geldi aferim
ZİGD.[/quote]
saygı duyarım patroms...şaka olayına gelince,nice şakacılar gördük..sen gene de dikkat et...:)
[QUOTE=ATHLON;422293]saygı duyarım patroms...şaka olayına gelince,nice şakacılar gördük..sen gene de dikkat et...:)[/QUOTE]
düşmüyor patronnnnnnnnnnnn
914+916
8 liraydı arkadaşşşşşşş
4 aydır 30.000 puan alırken çookkk şakacı parçaladım ittire ittire..varsın gelsin üstüme..canı savolsun gayri..:)
[QUOTE=ATHLON;422295]4 aydır 30.000 puan alırken çookkk şakacı parçaladım ittire ittire..varsın gelsin üstüme..canı savolsun gayri..:)[/QUOTE]
reklam yok reklam yok :)
şakacı diye bangayaa diyom haaaaaaaaa
8 liraydı geçen gün be yaaa bu ne yaaaa mısır harun kanuni nin hazinelerini mi bulmuşlarrr
[quote=seagate;422296]reklam yok reklam yok :)
şakacı diye garana diyom haaaaaaaaa[/quote]
:))..ben de bana dediydin sandım...ula iki tartışamadık gene...ne güzel cevap vereceidin,ben de sana cevap vereceidim...millet toplanacaktı...şenlencektik...boun feci sıkılıorum hacılar..bizim çaycıya bilem sardım..:)
[QUOTE=ATHLON;422298]:))..ben de bana dediydin sandım...ula iki tartışamadık gene...ne güzel cevap vereceidin,ben de sana cevap vereceidim...millet toplanacaktı...şenlencektik...boun feci sıkılıorum hacılar..bizim çaycıya bilem sardım..:)[/QUOTE]
patron 87500e düüşelüm gavga ederük zevk içün bi kazanalım daaa
oyuna ısınalımmm üwwww
[quote=seagate;422299]patron 87500e düüşelüm gavga ederük zevk içün bi kazanalım daaa
oyuna ısınalımmm üwwww[/quote]
walla ben de sıkıldım lonktan...yeter gayri...namussuz sistem dönse,aksine arttır deyu...uwwwww
bı kamaşullah vuruşu yapsa,hep beraber raatlasak..wallaha şu lonkları kapatiimm,gidecem urusyaya...şimdi oralar buz gibidir...misss
[quote=ATHLON;422302]bı kamaşullah vuruşu yapsa,hep beraber raatlasak..wallaha şu lonkları kapatiimm,gidecem urusyaya...şimdi oralar buz gibidir...misss[/quote]
"karı" ben de severim :D
patroms yükselen trend line gırıLmış deyorlar...
astatinin sabahki grafiğe bakalım düşen trend line gırılması...
sonra zero işlem... sonra...
[quote=ATHLON;422284]abi çok ısrarcısın buluşma için gene...ama bak bu sefer çok içme,o değil iç de ,bi de karıştırıosun..o olmuo..sonna uuraş dur..:)[/quote]
biz de öyle hacı..içtimmi tam içerim, ..çtımmı tam ...arım:D kustum mu tam kusarım, sildimmi bir kalemde..(mahiyi silmem yannız)
[quote=ATHLON;422298]:))..ben de bana dediydin sandım...ula iki tartışamadık gene...ne güzel cevap vereceidin,ben de sana cevap vereceidim...millet toplanacaktı...şenlencektik...boun feci sıkılıorum hacılar..bizim çaycıya bilem sardım..:)[/quote]
ula harbiden ha... iki kavga yapak senaryolu rituel de bak nası forum şenleniyo...:D
[quote=flexy;422303]"karı" severim ben de ..sarışın olursa tercih:D[/quote]
ayıp la valla:D
VOB30ENDEKS OCAK AYINDAN BU YANA 61,200-97,300 ARALIĞINDA 36,100 PUAN YUKSELDI.AYNI SURECTE BİZ 41,875 PUAN KAR YAPTIK
alıntı üstad halil yazmış :) pehhh
athlon ne hava atıyon :D:D:D:D ahahahha
[quote=flexy;422303]"karı" ben de severim :D[/quote]
Senin Mekan, ekvator bölgesinde mi? (Karı bu kadar görmek istediğine göre):D
[quote=Astatin;422308]ayıp la valla:D[/quote]
hacılar,oralar bı acaip,bi şen, bi güzel...ciddiyim...yılbaşına ordayım...yeni yıla sizden önce gircem...:)