heyyy noldu sizin TOBO ve düşük belli FK formasyonlarınız.. iptal mi:D
Printable View
heyyy noldu sizin TOBO ve düşük belli FK formasyonlarınız.. iptal mi:D
tehlike gecmis, ayuluga devam.:).
Pazartesi günü o güzel yükselişte nöbetteydim
Bugün yine nöbetteyim
İlginç bir gün olacak gibi
vob sistem hala al da..
[QUOTE=jerfin;78234]heyyy noldu sizin TOBO ve düşük belli FK formasyonlarınız.. iptal mi:D[/QUOTE]
Uff oldu.. ;)
Hem Bonnie de nobette?
Gun daha erken ustelik?
akşama bu konuyu yazacağım..şimdi kısaca bakalım .çünkü yatırımcı kızgın...ımf ile görüşmeler ve açıklamalar ülkemin BAŞBAKANI tarafından yapılıyor..bürokrat ve memurla başbakanım muhatap oluyor.açıklama yapıyor...devlet bakanın (ekonomiden sorunlu ) broker olursa ..(brokerler alınmasın bende brokerlik yaptım)...dng
Spot sağlam durdu, sanırım ikinci seansa düşüşün devamı gelebilir..
Period 30 dk
Zaman 11:30
Borsa Adı VOB30
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay
Etkiliyen Yatay
Period 30 dk
Zaman 11:30
Borsa Adı FDJ
Mevcut Trend AYI
Durum Yatay
Etkileyen Azaliyor (bu boga karakteri anlaminda)
Dolar halen sattda durması, bu kırılımın bende sahte oldugu ızlemını uyandırdı, (Ama 34125 kırıldıgı ıcın short olmamız gerekır, stopumuz aynı noktadır)
34850 ye muhtemelen gerı atak yapacaktır.
SP halen uzun vade duzeltme durumunda ve al halınde halen, (Bunu dun yazmıstım).
Sp de 855.50 altı kapanıs olmadan olay halen duzeltmedır.
[QUOTE=SEREN I;78239]
............................
[B]devlet bakanın[/B] (ekonomiden sorunlu ) [B]broker olursa[/B] ..(brokerler alınmasın bende brokerlik yaptım)...dng[/QUOTE]
Hem de henuz [B]"bikmamis"[/B] broker baksana?
[quote=teo;78232]34125 uzun vadecının short noktasıdır.Olası yukarı harekette 34.850 en ıyı short noktasıdır dedık, neyı anlamadın, 34125 yıkıldıysa 34.850 beklenırmı ,Seren..nıye rakam yanlıs olsun..
Bu arada olası yukarı atakta shortun stopu [B]34.125[/B] dir
Sabah acılıs shortmus anlayacagın,[/quote]
dostum..hızlı yazarken uslup sert olmuş ..soryy.
senin yazın geçtiği an rakkamlar kırmıştı......lastik patladı ..anlayacagın.....lelele
[quote=teo;78243]Dolar halen sattda durması, bu kırılımın bende sahte oldugu ızlemını uyandırdı,
SP halen usun vade duzeltme durumunda ve al halınde halen, (Bunu dun yazmıstım).
Sp de 855.50 altı kapanıs olmadan olay halen duzeltmedır.[/quote]
asil bu yukselis bir duzeltmeydi. dalganin alasi geliyor..boks.
[QUOTE=bonnie;78236]Pazartesi günü o güzel yükselişte nöbetteydim
Bugün yine nöbetteyim
İlginç bir gün olacak gibi[/QUOTE]Nöbetleri kim ayarlıyorsa onun telefonunu ayulara verin. Nöbetinizi iptal ettirsinler. Hatta izin versinler. .dng
:..:[quote=nunu;78246]asil bu yukselis bir duzeltmeydi. dalganin alasi geliyor..boks.[/quote]
sn.nunu bu avatara takıldım ben..kaç kontrata satarsın haklarını....
VOB buralari kisa vadeli dip yapabilir sanki??
Sayin Bonnie nin nobetleri her zaman [B]"indikatordur"[/B] :)
[quote=teo;78243]Dolar halen sattda durması, bu kırılımın bende sahte oldugu ızlemını uyandırdı, (Ama 34125 kırıldıgı ıcın short olmamız gerekır, stopumuz aynı noktadır)
SP halen uzun vade duzeltme durumunda ve al halınde halen, (Bunu dun yazmıstım).
Sp de 855.50 altı kapanıs olmadan olay halen duzeltmedır.[/quote]
sn teo bunlari market profile goremi yaziyorsunuz yoksa baska birseymi.
eger mp ye ise neden aciklayabilirmisiniz.
birde dun yazdim matriks hatasini voba yukluyor diye. bakin normalde en yuksek 34650 olmasina ragmen aslinda 34875 sizin dediginiz gibi.
sabah dayanamayıp 34500den kısaldım bugun pek yazamayacagım ama rahatsızım kısalarla dovizde biraz gerileme var sanki birisi yalan söylüyor
[quote=SEREN I;78248]:..:
sn.nunu bu avatara takıldım ben..kaç kontrata satarsın haklarını....[/quote]
oyle sirin gorundugune bakma. yakinda kadinlar hamamda nasil bayilir gosterecek herkese.:D
[QUOTE=özdenil;78217]IMF ile anlaşmada, yaklaşım var, ilerleme var, sona yaklaşma var, mutabakat var, iyiniyet var, görüş birliği var, var oğlu var ama ne hikmetse anlaşmanın kendisi yok...[/QUOTE]
Oyalama devam ediyor. Mutabakat şeçim öncesinde olsa bile anlaşma seçim sonrasına kalabilir deniyor. Yeni dalga gözaltılar anlaşmanın gecikmesini eleştirenlere yönelik olacakmış deniyor. :..:
33.800 kırılır mı sizce arkadaşlar?
[quote=Dantes;78251]sn teo bunlari market profile goremi yaziyorsunuz yoksa baska birseymi.
eger mp ye ise neden aciklayabilirmisiniz.
birde dun yazdim matriks hatasini voba yukluyor diye. bakin normalde en yuksek 34650 olmasina ragmen aslinda 34875 sizin dediginiz gibi.[/quote]
Sevgılı Dantes, çok güzel gidiyorsunuz MP de, çok mutlu oldum..
Ben hem Mp hemde başka yöntem kullanıyorum, her iki yöntem değerleride birbirine yakın oluyor.Sağlama gibi bir olay
Başarılarınızın devamını dilerim...
fdow bugunku en son destegine degdi. bundan sonra ne olur bilinmez. hala ayi durumu var.
vob destek 33850...33500..
direnç... 34225.....
lastik patlak..haberiniz olsun.....söylemedi demeyin.............
[quote=teo;78256]Sevgılı Dantes, çok güzel gidiyorsunuz MP de, çok mutlu oldum..
Ben hem Mp hemde başka yöntem kullanıyorum, her iki yöntem değerleride birbirine yakın oluyor.Sağlama gibi bir olay
Başarılarınızın devamını dilerim...[/quote]
tesekkurler ama tam cevap alamadim aslinda. diger yontem dediginiz swing trade dokumnalardan takip ettigim kadariyle sorabilirmiyim sakincasi yoksa.
Saat 12:00 e kadar bir yukarı atak olabilir, takriben 34200 civarına..
saatliklerde bile uyumsuzluk var..sistemler al da..ama saatlik uyumsuzluktan dolayı hala flat..uzun riskli...
Euro Bölgesi Tüketici Güven Endeksi (12:00) Bk: -31
bu haber etkisi mi acaba diyorum ?
Düşüşlerin alım fırsatı oldugunu dusunuyorum tamam buyuk bir düşüş dalgası yiyecez ralli olmayacak ama şimdi degil en azından 35500 e çarpmamız lazım oralarda bir daha duruma bakmak gerekir 33500 altında stop olurum
sabancı açıklama yapmış.gelişmekte olan ülkeler çözümün parçası olacakmış.
hangi çözüm?
batıyorsunuz batıyorsunuz...uyanında balığa gidelim...dışarıda el avuç açtığınız, yaladığınız ülkeler kendi k_çlarının derdine düşmüş.çözümmüş...
2010 da tekrar görüşelim.
[B]dünden kalma[/B] 34.525 [B]antika[/B] şortlarla devam.
Olmadı beee, bugün dikkatli olmalı py nin dandikliği üzerinde.lelele
erdoğan'dan salvolar devam ediyor.
10 günden önce IMF ile anlaşma olup olmayacağı IMF nin kendi kararıymış.
az evvel düştü matrikse bu da.
Period 30 dk
Zaman 12:00
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum Yatay
Pasif Trend Boga
Durum Artiyor
425 450 gecilirse ayi piyasasi biter.
bende sayin teo gibi artik indikator kullanmiyorum ne mutlu sadece fiat ve zaman:)
MP ve trend analizi
Bu açıklamayla iktidarın memleketi idare gücünün olmadığı açıkça belirtiliyor..iyice dağıttılar..
[QUOTE=SEREN I;78258]vob destek 33850...33500..
direnç... 34225.....
lastik patlak..haberiniz olsun.....söylemedi demeyin.............[/QUOTE]
Lastik patladı da başbakan stepne gönderiyor, lastikçi gönderiyor. .boks.
[quote=Dantes;78259]tesekkurler ama tam cevap alamadim aslinda. diger yontem dediginiz swing trade dokumnalardan takip ettigim kadariyle sorabilirmiyim sakincasi yoksa.[/quote]
Ben bu yöntemi açıklamadım, Market Profile çok yakın bir yöntem.
Şu an için kafanızı karıştırmayın dilerseniz bu yöntem ile.Mp size şu an para kazandırır.
Belki bir gün bunu da açıklarım...Bu yöntem gönderdiğim kitaplar arasında var.
Wiley Dynamic Trading Indicators Winning With Value Charts And Price Action Profile.pdf
Sevgiler...
29.01.2009 12:14:23 *erdoğan, imf'nin 2 yeni konu ortaya attığını belirtti, yorum yapmadı-cnbce
Slm arkadaşlar uyuya kalmısım 22 günlük ortalamanın anasını ağlattılar böylece pespese asağı yukarı kırılabildiğinide öğrenmiş olduk asırı satıs baskısının olmaması veriye doğru yukarı hareket olr beklentisi olusturdu bende 34000 altı 33500 gibi kapanıs olursa stop short olur
[quote=Dantes;78268]
bende sayin teo gibi artik indikator kullanmiyorum ne mutlu sadece fiat ve zaman:)
MP ve trend analizi[/quote]
hoşgeldin, 2 kişi olduk, daha gelenlerde olacak, ama indikatorlerin bir işe yaramadığını anladıklarında...
Sevgiler...