[quote=ordi;176978]sistemi sat a dönen veya dönme hazırlığında olan var mı? ben de mi hata var yoksa?[/quote]
64.500 stoplos.
Printable View
[quote=ordi;176978]sistemi sat a dönen veya dönme hazırlığında olan var mı? ben de mi hata var yoksa?[/quote]
64.500 stoplos.
[quote=enorton;176975]ikinci el satışlarda (gayrimenkul ve otomobil dışında) vergi, harç vs bir şey var mı normalde? Yok :) O yüzden internette de yok...
Sıfır ürün satıyorsun diyelim, bu ürünün faturası olması lazım... Sen nerden aldın bu sıfır ürünü? Kaçak getirmediysen illa ki faturası, garantisi vardır... Kaçaksa zaten bu başlı başına suç :::
Kaçak değilse zaten fatura kestirmiş KDV, ÖTV vs neyse vergisini ödemişsin demektir... Bir malın bir kere vergisi olur (gayrimenkul ve otomobil dışında)...
Bence sen bunları biliyorsun da, neden soruyorsun anlamadım :)[/quote]
yok yaww ciddi soruyorum.. ama takıldığım şey; malın 2 nci el olduğunu kim nerden biliyor? yada denetliyor? ki saçma bir soru olduğunu sonra fark ettim..çünkü malın sıfır olması eşittir kullanılmamış olmasıdır kullanıcı için..ama devlet için aynı şey demek değil...ok
şelale geliyorrrrrrr....
150 LERE GELİRSE kapatcam kısalarımı...
cebimde eve gitmek istemeyorum kısalarımla...
65500 altına indiğinde benim sat tamamlanır şimdilik sadece s gözüküyor da yoksa bana s... mi çekiyor:)
Bossajjjj.... 66000 dan şortlamak lazımmış :) niye şortlamıyon yaww...
yysd...
efg hala 10000 kont elinde tutuyor bi bilen var mı? buna rağmen indirdiler
64200 64.500 araligina kadar yolu var.tam o aralikta stoplos yapicam.
multipass hala alda
475 gapandım gayrı...
alırsa kapanısta yarısı kadar daha vercem..
almazsa ilişmem..
şaka maka ne korkutuolar ışıklarda yahu...