geceye yine short..
yok ben bu gidişle ağaya ceketimi teslim edip veda edeceğim vob'a..:..::..:
Printable View
geceye yine short..
yok ben bu gidişle ağaya ceketimi teslim edip veda edeceğim vob'a..:..::..:
MP alda kapadı...amma TGG=2 de.. yani alan aldı satan sattı..aşırı al yada aşırı satta kapamadı piyasa....kalan sağları yarın görecez...
65 950 kapadım uzunları..şort açmadım..geceye 500den uzunum yine..ama hergün papaz pilav yermi...dng..eksper afferin..66 dan çaktın...lelele
[QUOTE=selçuklu;177004]geceye full flat ... bu akşam dinlenecem .. a* ..
cümleten iyi akşamlar .. quen apla kafana göre takıl ..[/QUOTE]
gelen smacı manşetledim patron..bakalım ne olcak..ben bu sene şort giymem daha..uyy..çok sopa yedik şorttan..:)
saatlikleerde ,dow 10500 ü 4 keredir test ediyor...
ne zaman ,artık gecemez diyecekler...işte o zaman burası iyi eksi yapar..
huuuuu ayubooluyooooor,
[B]Onyüzbin baloncuk yuttum...:::[/B]
[quote=QUEEN;177007]65 950 kapadım uzunları..şort açmadım..geceye 500den uzunum yine..ama hergün papaz pilav yermi...dng..eksper afferin..66 dan çaktın...lelele[/quote]
pabucum az kokuyor olabiyore..kusra kalmıcan...sıfır pabuc göndercem demedim hiç....kom kuın pabucu kırk... bah şimdi; 1.75 40
17, 15, 14, 10, 75, 74, 70, 54, 50, 40,
bu sayıları pazartesi on numarada oyna..büyük ikramiye çıkanların hep beyle bir hikayesi var...çıharmı çıkar...%10 alırım
[QUOTE=abka;177009]saatlikleerde ,dow 10500 ü 4 keredir test ediyor...
ne zaman ,artık gecemez diyecekler...işte o zaman burası iyi eksi yapar..[/QUOTE]
bence artık geçer bu..diycekler..
[QUOTE=EMEKDAR;177010]huuuuu ayubooluyooooor,
[B]Onyüzbin baloncuk yuttum...:::[/B][/QUOTE]
pala bugün senin de kafana çok vurdu anlaşılan..:::
yarın sağlam bi gap-up, akabinde güzel bi düşüş yakışır.:)))
[QUOTE=Astatin;176980]yok yaww ciddi soruyorum.. ama takıldığım şey; malın 2 nci el olduğunu kim nerden biliyor? yada denetliyor? ki saçma bir soru olduğunu sonra fark ettim..çünkü malın sıfır olması eşittir kullanılmamış olmasıdır kullanıcı için..ama devlet için aynı şey demek değil...ok[/QUOTE]
Maliye nin denetlemesi lazım... Ama gördüğüm kadarıyla 4-5 yıldır ikinci el sitelerinde bir çok sıfır kaçak ya da sahte ürün satılmakta... Özellikle saat, parfüm, ayakkabı vs ne ararsan var... Ben geçtim kaçak olmasından sahte satanlar var :::
Geçen ay tek günlük indirim sitelerinin birinden aldığım sennheiser kulaklık sahte çıktı... Hem de faturası da var ::: Bu nasıl oluyor dersen inan çok basitmiş ben de sonradan öğrendim... Bu memleketin çivisi çıkmış arkadaş diyerek bitiryorum sözlerimi :)
[quote=Cerphin;177013]pala bugün senin de kafana çok vurdu anlaşılan..:::[/quote]
Bende sevindiydim 76.500 e gidiyoruz diye..:..: