-
[QUOTE=selçuklu;177107]yok öyle patron .:D:D..sinyalinin sisteminin arkasında dur .. para pulu bırak şimdi ben multipass sat verdi diye hüzünlendim .. hüzünden ölürsem senden bilsinler .. ahanda forum şahit .. .::::::::::D:D:D[/QUOTE]
Ürkme Selçuklu patronaj bunnar feyk hareketler günlükler dadından yenmiyore!Saatlik sistem de alda zaten amma sat gelirse ayrı konu yapacak bişey yok günlükler böyleykene short olmam flat kalırım o olur! Gurtlar puslu havayı sever bööle zamanda gitmeyecekte ne zaman gidecek bu vob deyyusu?
-
arkadaşlr selçuklu dan ses yok..başına bir şey gelmiş olmasın..en son hüzünlüyüm falan diyordu :( :( selçuklu bosajj ses ver... üwww
-
[quote=AMON RA;177117]Ürkme Selçuklu patronaj bunnar feyk hareketler günlükler dadından yenmiyore!Saatlik sistem de alda zaten amma sat gelirse ayrı konu yapacak bişey yok günlükler böyleykene short olmam flat kalırım o olur! Gurtlar puslu havayı sever bööle zamanda gitmeyecekte ne zaman gidecek bu vob deyyusu?[/quote]
senin boğalığın ne pismiş arkadaş aaaaaa.kom.kom.kom
-
[quote=Astatin;177118]arkadaşlr selçuklu dan ses yok..başına bir şey gelmiş olmasın..en son hüzünlüyüm falan diyordu :( :( selçuklu bosajj ses ver... üwww[/quote]
[B]Sistemekon[/B] davasından içeri almışlar diye duydum:::
-
[quote=Astatin;177093]Planetary Harmonics veya Gurt Taburları olayı... İyi hatırlattın..
Bay SAZAN? Aylar oldu yıllar oldu, son gurt taburu analizinde doğan gurtlar çoluk çocuk sahibi oldu ama biz daha bir gurt taburları analizi göremedik?[/quote]
Yemişim gurdunu, göpeğini.
Piyasaya neredeyse hiç bakamıyorum, sistemlerim oynamaya devam ediyor.
-
30-40 yıl öncesine kadar(tv,kamera üstün teknoloji aletleri olmadan),milletler [B]kendi tarihlerini [/B]istedikleri gibi yazabilir...
çok zor değil.. [B]10 kişilik talim terbiye kurulunu seçtin mi,iş tamamdır[/B]...
bu yüzden en objektif tarih yabancı kaynakların [B]ortak kesişiminden [/B]ortaya çıkar...
mesela şeyh sait isyanı,kesinlikle [B]şapka inkılabına [/B]karşı çıkmıştır.çünkü şapkanın osmanlı hukukundaki yeri çok nettir...[B]işarettir..temsildir[/B]...ama bunun batıdan desteklenmemesi için ,kürt hareketi olarak lanse edilmiş...
çerkez ethem hakkında da pek çok değişik yorum var...
daha neler neler...
ama kitaplarda yazdığı gibi, soba borularını ,top mermisi olarak göstertip düşmanı püskürdüğümüz mevcuttur..:):::
[B]kesinlikle emperyalizme,işgale karşı en şanlı direnişi vermiş bir milletiz..brv..ama adı yanlış konulan çok şeyde var...[/B]
-
[QUOTE=Astatin;177119]senin boğalığın ne pismiş arkadaş aaaaaa.kom.kom.kom[/QUOTE]
Ehüheheühehe Sistemi geliştirdim asetoncum! Harbi harbi kendini aştı! son 20 gündür gidiş gelişleri cuk oturttu ben sadece birkaç hareketine katıldım.Bi yamuğu olursa yamulmayayım diye iyi yani! :..:
-
[quote=sazan;177121]Yemişim gurdunu, göpeğini.
Piyasaya neredeyse hiç bakamıyorum, sistemlerim oynamaya devam ediyor.[/quote]
Enteresan,,, Forumda bir asya rüzgarı var...Asian girl avatarları, gurt köpek yeme vakaları...Tamam SAZAN Bossaj sen yemesine yede, bi analiz yapıştırsan çok hiper olacak..Nedense ben 12 ocaktan sonra dramatik düşüşler olacak diye düşünüyorum..neden 12 ocak bilemiyorum... 7 nci his diyebilirsin (6 ncı his tırt çıktı)....kom:cool:
-
hissiyatım bu piyasa düşmeyecek diyor...üüü
-
fx çi kardeş hoşgeldin !
bu seferki tatil uzakdoğudaydı galiba :)
-
[quote=Cerphin;177125]hissiyatım bu piyasa düşmeyecek diyor...üüü[/quote]
sanki bişeyler eksik gibi :D
-
asti tell me about TGG :D
TGG bizi diskoya götür! asti sen bizimle gelme evde otur .dng