-
[QUOTE=Astatin;177108]şş selçuklu patron..nerdesin yaww. bi ses ver...üwwww...kayboldun ortadan...ü ww...arkeaşlar hellim de selçuklunun telefonu vardır bi aratsak[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;177118]arkadaşlr selçuklu dan ses yok..başına bir şey gelmiş olmasın..en son hüzünlüyüm falan diyordu :( :( selçuklu bosajj ses ver... üwww[/QUOTE]
[QUOTE=excali;177113]Aneeyy,
selçuklu'nun telefondan sana mı bağlandılar..?:::[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;177117]Ürkme Selçuklu patronaj bunnar feyk hareketler günlükler dadından yenmiyore!Saatlik sistem de alda zaten amma sat gelirse ayrı konu yapacak bişey yok günlükler böyleykene short olmam flat kalırım o olur! Gurtlar puslu havayı sever bööle zamanda gitmeyecekte ne zaman gidecek bu vob deyyusu?[/QUOTE]
burdayım patronlar .. sekretere yazışmalarda düzgün Türkçe kullansın diye zılgıt çekiyodum ... ehuehuehe :D:D:D
-
[QUOTE=Cerphin;177125]hissiyatım bu piyasa düşmeyecek diyor...üüü[/QUOTE]
o zaman oldu bu iş..cortta biri olarak kıpraşmadan bekliyelim....
-
[quote=excali;177120][B]Sistemekon[/B] davasından içeri almışlar diye duydum:::[/quote]
sistemekon süper olmuş :::
bu arada imzanda çok süper excali +.
-
[quote=abka;177122]30-40 yıl öncesine kadar(tv,kamera üstün teknoloji aletleri olmadan),milletler kendi tarihlerini istedikleri gibi yazabilir...
çok zor değil.. [B]10 kişilik talim terbiye kurulunu seçtin mi,iş tamamdır[/B]...
bu yüzden en objektif tarih yabancı kaynakların [B]ortak kesişiminden [/B]ortaya çıkar...
mesela şeyh sait isyanı,kesinlikle [B]şapka inkılabına [/B]karşı çıkmıştır.çünkü şapkanın osmanlı hukukundaki yeri çok nettir...[B]işarettir..temsildir[/B]...ama bunun batıdan desteklenmemesi için ,kürt hareketi olarak lanse edilmiş...
daha neler neler...
ama kitaplarda yazdığı gibi, soba borularını ,top mermisi olarak göstertip düşmanı püskürdüğümüz mevcuttur..:):::
[B]kesinlikle emperyalizme,işgale karşı en şanlı direnişi vermiş bir milletiz...ama adı yanlış konulan çok şeyde var...[/B][/quote]
Anında yanıt:..:
Şimdi, bilgi denilen şey olay'ların yani olguların kavramlaştırılması ile ortaya çıkar. Tarih söz konusu olduğunda; haklı olduğun nokta şu: Evet Tarihi kazananlar yazar.. Yani kazananların bakış açısı ile yazılır. Ama olgu ile kavram ı karıştırmamak gerekir. Mesela Fransız ihtilali;
-Burada olgu şudur. İşçiler kendi iradeleri ve örgütlü mücadeleleriyle mevcut iktidarı yıkmışlardır. Bu bir olgudur ve kişilerin yorumlarına bağlı değildir.
- Marksistlere göre Fransız ihtilali Devrimci Bir Harekettir. Liberallere göre devletin despotik hareketlerine karşı gelişen ölçüsü kaçmış bir tepkidir. Daha sağdaki yorumculara göre ise ayak takımının ayaklanmasıdır. Bu kısım kavramlarla ve dünya görüşü ile ilgilidir.
AMA HİÇ BİR YORUMCU, FRANSIZ İHTİLALİNİN ARKASINDA KOMPLO TEORİLERİ ARAMAZ. Somut olan şudur; İşciler ayaklanmış ve mevcut iktidarı devirmişlerdir.
Bunu Menemen vakasına uyarlarsak; Orada "dini", ideoloji olarak gören ve cumhuriyete karşı olan bir grup ayaklanmış, bir subayı kafasını keserek öldürmüş ve cumhuriyet bu ayaklanmayı bastırmıştır. Bu olgudur. Ha birisi buna cihat der, bir başkası gerici ayaklanma der o ayrı bir konudur. O durum ancak olayın bağlı olduğu dğer somut koşullarla birlikte analiz edilir. Ha yok yine de bana inanmıyorsan, o ayaklanmanın elebaşlarından birisi şu anda Hükümetteki bir bakanın dedesi..Git ona de ""senin deden aslında derin devletin adamıymış" de..bakalım sana ne diyecek..:..::..:
AMA PEK ÇOK YORUMCU, CUMHURİYETİN KAZANDIRDIĞI HER ŞEYİN KARALAMAK İÇİN AKIL ALMAZ KOMPLO TEORİLERİ YAZAR..
-
[QUOTE=Cerphin;177125]hissiyatım bu piyasa düşmeyecek diyor...üüü[/QUOTE]
yuaw cerofino......... aslında vop teminatları önceden söylüyor ne olcaanı gayri ..bu hep beyle oldu.. yılda bikaçkere fully kaldıraç ona uysan zaten köşesin
-
:::anında cevap..aps gibi..:)
inan senden cevap bekliyodum..:::
-
[quote=YAVUZHAN;177131]sistemekon süper olmuş :::
bu arada imzanda çok süper excali +.[/quote]
teşekkür ederim.. Seans arası, forumda biraz gülümsemeye yol açtıysam, Ne mutlu bana..+.
-
[QUOTE=fXci;177133]yuaw cerofino......... aslında vop teminatları önceden söylüyor ne olcaanı gayri ..bu hep beyle oldu.. yılda bikaçkere fully kaldıraç ona uysan zaten köşesin[/QUOTE]
doğru söylüyon efiksim.. ahh işte ayuluk aşkı yok mu..:..:
hiç zirvedeymişiz gibi hareketler yok..üüüüüü
-
bugün ay takviminde 7. gün..
ayın son 2 ve ilk 2 sinde sert hareket olurmuş..yani...26 . gün. başlayacak..
yani 12-13 ocak 2010 dan itibaren hareket var...4-5 gün..ahanda o zaman full kısayım...:)
artık stres yok..bu günlerde full gir yeter..
-
[quote=abka;177134]:::anında cevap..aps gibi..:)
inan senden cevap bekliyodum..:::[/quote]
beklediğini biliyordum..çok bekletmeyeyim dedim:..:
-
yawf harbi bu avatarındaki hatunun ağzı niye yamuk öyle fxci.. sen mi yamulttun, piyasa mı yamulttu..::::::
-
[quote=TÜRKOĞLU;177128]asti tell me about TGG :D
TGG bizi diskoya götür! asti sen bizimle gelme evde otur .dng[/quote]
görmmeişim bu meajını pambıh..sistem sat vermedne önce 1 e düşmüştü..şu an iki..sistem ise hala satta