125 puan da bıraktım .. bole bole takılcam gari.. uzun vade panık olup en tepelerden kapatıyorum pozu .. bekle gaza gelsın pıyasa tepe degerde sansını dene salınsın assa kapa pozu.. ahanda tırtık.. bugun 1000 poınts yapacam baska yolu yok :)
Printable View
125 puan da bıraktım .. bole bole takılcam gari.. uzun vade panık olup en tepelerden kapatıyorum pozu .. bekle gaza gelsın pıyasa tepe degerde sansını dene salınsın assa kapa pozu.. ahanda tırtık.. bugun 1000 poınts yapacam baska yolu yok :)
[quote=Astatin;177124]Enteresan,,, Forumda bir asya rüzgarı var...Asian girl avatarları, gurt köpek yeme vakaları...Tamam SAZAN Bossaj sen yemesine yede, bi analiz yapıştırsan çok hiper olacak..Nedense ben 12 ocaktan sonra dramatik düşüşler olacak diye düşünüyorum..neden 12 ocak bilemiyorum... 7 nci his diyebilirsin (6 ncı his tırt çıktı)....kom:cool:[/quote]
Dostum,
Az kafamı kaldırabilsem, analiz edeceğim ama cidden kilit vaziyetteyim.
[COLOR=#0000ff]DİBS Faiz Oranları (22 Aralık 2009)[/COLOR]
[FONT=Century Gothic][SIZE=2][COLOR=#000000]Haftalık görüntüye bakıldığında teknik görüntünün güçlenmeye devam ettiği görünüyor. Şu an 9.43 değerindedir,10 seviyeleri psikolojik bir dirençtir. Bu seviyenin üzerindeki kapanışlar korkuyu arttıracaktır. 2010 içinde FED'den gelmesi beklenen faiz arttırımı haberleri global olarak faiz oranlarını yukarı çekecektir buna bağlı olarak USD'ye dönmek isteyecek TL varlıklardaki satış da bu süreci destekleyebilir.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://www.vobmatris.com/22ara_tahvil.png[/IMG]
[url]www.vobmatris.com[/url]
[quote=sazan;177155]Dostum,
Az kafamı kaldırabilsem, analiz edeceğim ama cidden kilit vaziyetteyim.[/quote]
Adam lazım sizin şirkete.. 8000 net + araba (benzin dahil)+sınırsız cep+web-sense muafiyeti+ÖZel sğlık sigortası+min 3 hafta eğitim paketi (3000 TL/yıl) koşulları ile gelirim... 1 gr pazarlık etmem:..:
asti be multipırasanın muadilinin kodlarını halka açsanız sitenizde.nası fikir olur? :p
sinyal deel asti...sinyal deel...anlamıyor musun? [B]kod kod[/B]...hani var ya [B]kod[/B]ummu oturturumdaki gibi :..:
[QUOTE=Astatin;177158]Adam lazım sizin şirkete.. 8000 net + araba (benzin dahil)+sınırsız cep+web-sense muafiyeti+ÖZel sğlık sigortası+min 3 hafta eğitim paketi (3000 TL/yıl) koşulları ile gelirim... 1 gr pazarlık etmem:..:[/QUOTE]
Asgari ücret +SSK + Ticket+ ÖZel Sağlık Sig + Akbil ben varım abi ::: Ama full akbil haaa, metrobüse bineceğim... :D
Bir sistem geyiği yapayım;
AL KOŞULUNA: Sİnyalin geldiği bar son 3 barın en yüksek c'si olmayacak ve son 3 barın en düşüğünden (LLV) %1 yukarda olmayacak fiyat
SAT Koşuluna : Sİnyalin geldiği bar son 3 barın en düşük c si olmayacak ve son 3 barın en yükseğinden %1 aşağıda olmayacak fiyat...
göründüğü kadarıyla graftan perfomans iyileşmesi oluyor..amma gapıp giden veya su koyveren piysada tehlikeli bu.. o yüzden şort cover ve long cover koşullarını farklılaştırmak gerek.......
[quote=Astatin;177158]Adam lazım sizin şirkete.. 8000 net + araba (benzin dahil)+sınırsız cep+web-sense muafiyeti+ÖZel sğlık sigortası+min 3 hafta eğitim paketi (3000 TL/yıl) koşulları ile gelirim... 1 gr pazarlık etmem:..:[/quote]
Bu parayı ve insentivleri ve hatta (%20 fazlasını) veririm ama [U]yaşlısın :::[/U]. Senin yaşındakiler bizde daha çok dekoratif pozisyonlarda duruyor. Bana ise iş yapacak adam gerekiyor.
Ve fakat, I eprişieyt yu.
[quote=enorton;177160]Asgari ücret +SSK + Ticket+ ÖZel Sağlık Sig + Akbil ben varım abi ::: Ama full akbil haaa, metrobüse bineceğim... :D[/quote]
Dİğerlerini anladım da, web-sense muafiyeti istemiyormusun?:eek::eek: vob izlemeyecen yani:eek::eek::eek:
(Yahu neden piyasayı düşürüyosun emortım ya)
[quote=sazan;177162]Bu parayı ve insentivleri ve hatta (%20 fazlasını) veririm ama [U]yaşlısın :::[/U]. Senin yaşındakiler bizde daha çok dekoratif pozisyonlarda duruyor. Bana ise iş yapacak adam gerekiyor.[/quote]
tamamo zaman..%20 fazlasını verme bende dekoratif malzeme ile iş yapma arası gidip geleyim...(yaşımı nerden biliyon yaww....organizasyon MIT mi..bak o zaman daha ucuzada gelirim ha):D
PS: İş yapmak dedinde, son tasarladığım iş modeli , first in Europe...alliance of Japanese and Belgium and Turkish company...220,000 USD/month inka m-kılçıksız just for türkish company...hehehehe...ücret talebimi 10000 e çıkardım...
özlemişim vurkaç yapmayı...
oh beah.. alın size, on va s'aimer..:..::..:
[url]http://www.dailymotion.com/video/x5defo_gilbert-montagnier-on-va-saimer_music[/url]
[quote=sazan;177162]Bu parayı ve insentivleri ve hatta (%20 fazlasını) veririm ama [U]yaşlısın :::[/U]. Senin yaşındakiler bizde daha çok dekoratif pozisyonlarda duruyor. Bana ise iş yapacak adam gerekiyor.
[COLOR=red]Ve fakat, I eprişieyt yu[/COLOR].[/quote]
Ahaaaa, bu cümle sonradan eklenmiş...11000 oldu.lelele.lelele.lelele