Astatin,
Yaşlısın derken 34-35 yaşında olduğunu biliyordum. Bunu bilerek yaşlısın dedim.
Şimdi hangi iş bu maaşları verebilir ve çalışanların yaşlandıkça da (32-37 civarı) faydaları azalır. (cevap vermiyeceğim)
Alın size öğle geyiği konusu.
Printable View
Astatin,
Yaşlısın derken 34-35 yaşında olduğunu biliyordum. Bunu bilerek yaşlısın dedim.
Şimdi hangi iş bu maaşları verebilir ve çalışanların yaşlandıkça da (32-37 civarı) faydaları azalır. (cevap vermiyeceğim)
Alın size öğle geyiği konusu.
[QUOTE=QUEEN;177192]üçgen var..65..yada 66250..hangisi..[/QUOTE]
bence şelale olur apla .. zayıflık var ...
şşş.indikler düşecem diyo..sistem alda..gı bi cevap verin..
[QUOTE=selçuklu;177196]bence şelale olur apla .. zayıflık var ...[/QUOTE]
bumu zayıf..pek zayıf değil..önceki tepedeyiz..:o
[QUOTE=QUEEN;177198]bumu zayıf..pek zayıf değil..önceki tepedeyiz..:o[/QUOTE]
o yüzden zayıf .. yeni tepe yapacak graf .. buralarda böyle uyuz uyuz durmaz ...bence pek zayıf ... :o
[QUOTE=selçuklu;177199]o yüzden zayıf .. yeni tepe yapacak graf .. buralarda böyle uyuz uyuz durmaz ...bence pek zayıf ... :o[/QUOTE]
tatilde ondan uyuzluğu..bakma sen traşlı çocuklar arkada poz alıyo..taşınıyo..bence fazla düşmeden kapar bugün..
[QUOTE=Astatin;177190]abi özellikle serbest brakılması istenmemişse, sizin bankanın bu işe bakanları tırtmış bence...bir zamanlar bir Banka da çalışırken biliyorum, bağlanılan sitelerde hücre hücre içerik tag leri bile kontrol edilir ve sitenin bir kısmını görürken bir kısmını görmezdin...(misal zombie stripers ın haberini okurdun ama hemen yanadaki fotolar sense e takılırdı:::)..şimdi yaygınlaştı tabi herkes yapabbiliyo bunu artıkın..neyse... ha buarada MCKinsey le de başka bir vesile ile bankada bir olayımız olmuştu - kişisel oalrak- :)..MC Kinsey'in........ Yeni mezun çocukları 6 ay eğitimden geçirip, acaip deneyim ve uzmanlık gerektiren işlerde denetime veya araştırmaya gönderiyorlar..yani iş yaparken eğitim de almış oluyorlar..ama kurumun üstüne MCKinsey e para ödüyor :) ... Neyse, bir tanesi salak soruları ile acaip canımı sıkmıştı, " sen doğru yerde olduğuna emin misin, lokasyon olarak değil, pozisyon olarak" (cümle aynen buydu) demiştim... sonra görmek istedikleri bir "sensitive area" ya girmelerine izin vermemiştim.. SOnra olanları ne sen sor ne ben söyleyeyim...hey gidi günler heyy..bazen özlüyorum... ne ufak şeylerden ne mevzular yaratmışız kafamızda...
tabi ben böyle ey gidi eyyy deyince SAZAN beni yaşlı sanıyor.boks..boks. yok ya topu topu 35 im.kom.kom (10500 de olur patron ayıpsın.lelele.lelele)..[/QUOTE]
Doğru bilgi işlem zayıftı ben işe girdiğimde her yer açıktı, adult siteler bile ::: Sonra bir yıl içersinde o kadar kısıtlandı ki mesela forum bile yasaklanmıştı.. .Websense takılıyordu, bilmem ne kategorisi yasak cart curt diyordu... O kadar dozu arttı ki haber siteleri falan bile yasktı çoğu... Ama dedim ya atlatmanın bazı yolları var bunları internette bulmuştum yoksa ben network, yazılım konularından fazla çakmam... Bu yöntemleri ben denedikçe ertesi gün bunlar kullanılmaz oluyordu :D yani birileri durumu çakıyordu... Ama en son denediğim yöntem %100 çalışıyordu ama bu her şirkette çalışır mı bilemem tabi...
Ben herzaman şuna inanırım, ne kadar iyi bir kısıtlama olursa olsun mutlaka bir açığı vardır... Olmak zorundadır... Bu benim görüşüm tabi...
Bu arada Mc Kinsey falan bence gereksiz kuruluşlar (Türkiye'de)... Pricewaterhouse vardı en son bizim bankada... Yok şunu şöyle yapın yok bunu böyle yapın deyip, milyarları götürdüler :) Bu aynı şuna benziyor; Sivasspor a Jose Morinho nun hoca olması gibi birşey... :)
Bir futbol takımında başkan soyunma odasına inip de futbolcuları fırçalıyorsa, onlara taktik verebiliyorsa hangi teknik direktör gelirse gelsin oradan istikrarlı bir başarı beklenemez... Türkiye'deki şirketlerde de durum buna benziyor... Mesela denetim... Teftiş, İçkontrol, Risk yönetimi... Bunlar denetim birimleri ve bankacılık kanunu ile bunlar direk yönetim kuruluna bağlanmış... Ama çalıştığım bankada denetim raporları GMY nin onayından geçiyordu... GM bir personel hakkında rapor hazırlayan teftiş başkanını fırçaladı... Bu personeli tanıyorum, siz yanlış incelemişsinizdir dedi... :::
[B]Bordan araç yakıtı[/B]
[url]http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1177268&Kategori=ekonomi&b=Bordan%20arac%20yakiti[/url]
asti osbeş yaşında mısın? çok pardon abi ya ben seni 25/28 arası sanıyordum...
böökmüşsün benden accık...
[quote=TÜRKOĞLU;177204]asti osbeş yaşında mısın? çok pardon abi ya ben seni 25/28 arası sanıyordum...
böökmüşsün benden accık...[/quote]
35 yaşında olup olmadığımı kim bilir..ben sadece foruma 35 yaşında olduğumu yazdım...acaba:confused::D
ayyy..daral geldi...çıkıyım geziyim ..