selcuklu kuru kuruya olmaz bu iş...kömür,fırın,buzdolabı gibi vaatlerde bulunmassan kimseden zırnık oy alamassın.....
Printable View
selcuklu kuru kuruya olmaz bu iş...kömür,fırın,buzdolabı gibi vaatlerde bulunmassan kimseden zırnık oy alamassın.....
[quote=Astatin;177309]VEEEE Günün son promosyonu...... Anketler içinde sadece bana oy vermiş/verecek olanlardan birini müthiş bir sürpriz bekliyor!!!!!
(Halen oy kullanmamış olanlar lafım size..Diğer iki ankette oy kullanmayıp sadece benimkinde kullanırsanız bu sürprizi kazanmaya adaysınız... If you want it, just vote it)[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/yasiniz...77291&posted=1[/URL]
son şanslar... iktidar olamazsam vaatlerimi yerine getiremem değil mi? siz bilirsiniz... oylar buraya..şaibelere kanmayın..
temiz siyaset, muhafazakar siyaset, modern siyaset, jenna lı siyaset, videosuz siyaset ve en önemlisi SİSTEMLİ SİYASET...bizde...hayatını altın külçeler içinde geçirmiş olanlar sizi anlayamaz...Halkçı anket bu linkte:D
[QUOTE=Astatin;177309]VEEEE Günün son promosyonu...... Anketler içinde sadece bana oy vermiş/verecek olanlardan birini müthiş bir sürpriz bekliyor!!!!!
(Halen oy kullanmamış olanlar lafım size..Diğer iki ankette oy kullanmayıp sadece benimkinde kullanırsanız bu sürprizi kazanmaya adaysınız... If you want it, just vote it)[/QUOTE]
Sürpriz yumurtaylan seçmen avlayanınıda ilk defa görüyom.dng sen çok yaşa asti:)
[QUOTE=eksper;177315]selcuklu kuru kuruya olmaz bu iş...kömür,fırın,buzdolabı gibi vaatlerde bulunmassan kimseden zırnık oy alamassın.....[/QUOTE]
helva var .. abi .. ben fakirim biraz ..idare edin artık .. üüüüüüüüü
ankette oyunuzu kullanın şu garibanı sevindirin ... :D:D:D:D
ahanda link ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/kac-dogumlusunuz-teprik-ederim-t5295.html?t=5295[/url]
[QUOTE=eksper;177315]selcuklu kuru kuruya olmaz bu iş...kömür,fırın,buzdolabı gibi vaatlerde bulunmassan kimseden zırnık oy alamassın.....[/QUOTE]
Yaa benim buz dolabı da defrost yapmıyor, su kaçırıyor, acil yenisine ihtiyacım var.
[QUOTE=Astatin;177309]VEEEE Günün son promosyonu...... Anketler içinde sadece bana oy vermiş/verecek olanlardan birini müthiş bir sürpriz bekliyor!!!!!
(Halen oy kullanmamış olanlar lafım size..Diğer iki ankette oy kullanmayıp sadece benimkinde kullanırsanız bu sürprizi kazanmaya adaysınız... If you want it, just vote it)[/QUOTE]
yarış kızışıyor.. daha ben oyumu kullanmadım bakın..
eveettt diğer adaylar sizin promosyonları da görelim..:::
[quote=parderi;177319]Yaa benim buz dolabı da defrost yapmıyor, su kaçırıyor, acil yenisine ihtiyacım var.[/quote]
ne marka olsun
Veri sonrası Günlük graf ve indikleri, şimdilik devam der,
[QUOTE=Astatin;177320]ne marka olsun[/QUOTE]
Yengenizde yanımda , lütfen elektrolüx olsun diyor.
jerfin apla benim ankette oy kullan .. ayıp ediyon .. küserim valla ... üüüüüüüüüüüüüüü
[url]http://www.voborsa.com/forum/kac-dogumlusunuz-teprik-ederim-t5295.html?t=5295[/url]
Şu ana kadar bana oy vermiş olanlar...Öyle kütük gibi oturmayın..Oy toplayın yahuu... Size verdiğim vaadleri yerine getirmem için kazanmam lazım..
En çok oy getirene ödül : Jenna
Sadece bana oy verenlerden birine: Sürpriz bir bomba hediye
Oy verenlerden 3 kişiye : sistem
En az oy getirenler ise eğer seçimi ben kazanırsam seçimden sonra işten atılacak.. Ona göre :)(Nasılsa verilen oylar silinemiyo eheheeh)
[quote=parderi;177324]Yengenizde yanımda , lütfen elektrolüx olsun diyor.[/quote]
kaç tane olsun..yengeye hörmetler:p:p:p çocuklara falan iş lazımsa hallederiz eçimdne sonra..çocuklarada hörmetler