33650 yi kırsınlarda göreyim hadi :..:.dng:dü:
Printable View
33650 yi kırsınlarda göreyim hadi :..:.dng:dü:
[quote=SEREN I;78356]şişman kadın burayı parçalar.....haroşo formasyonu .....[/quote]
pastada alıcı şişman kadın..yalan.....parçalar burayı....dng
şimdide spot kırdı 22 günlüğü 33810 dan ben tekrar short
ben longları 33650 altı olmasa stop etmem :)
[QUOTE=mbm;78358]karar ver artık.... rallimi şelalemi.....uyk.uyk
iyi kaçtık bu seferde...
sakat gün...tekrar al vermesinler....
aaaaa bu arada spot sata geliyor... yaslanayım biraz geriye....[/QUOTE]
bugün .. kötü gün .. al gelebilir hazırlıklı ol sen ... şimdilik şelale .. şelale
VOBu tutup GARANı yamulttular.
Spot pastırma olmuş sat vermiş, para gücüyle vobu düdükleyeceksin he :)
Çıkarken 2 gündür satıyordun, simdi düşerkende alıyorsun, oldu canım....
[QUOTE=SEREN I;78361]pastada alıcı şişman kadın..yalan.....parçalar burayı....dng[/QUOTE]
sabah kısaları fulledik.. doyurdum karnımı taze dana etiyle, yaslandım arkaya geriniyorum artık:..:
bu silkelemeyi kim yapti sn SEREN.
[quote=jerfin;78357]asıl şahane obo saatliklerde ve günlüklerde var..[/quote]
yani .dng 1200 puan daha yetmez diyorsun..Allah seninde gözünü doyursun..yahu bu kadınlar amma aç gözlü...ben senin için boğayı kestim....çengele astım....sana tekmelettim...nankörlük tüm kadınlardamı arkaşlar....
Belli rakam gecilirse, bir yerlerde tutunursak da haftaliklarda da TOBO ihtimali var.
Ihtimal uzerine ihtimal.. :)
bende sat mat yok baba...hatırlatma fiyat geri geldikce pasta alıcılar lehine güzelleşiyor..
.dng[quote=Dantes;78368]bu silkelemeyi kim yapti sn SEREN.[/quote]
walla ben yapmadım.......
dünü hatırlayın .yükselirken satıyorlar dedim..hatta vakit olsa kısa yaparım dedim..adamlar zaten satıcı...fdji artı açsa..iyi haber gelse ımf de varya...
uzuncuları ormana götüreceklerdi.........
Heyecan yaptılar azıcık, sanırım bu haftayı böyle yukarlarda kapamaya niyetliler, daha yarın Cuma var, bu sebepten yatayda heyecan yapıyolar, al sata müsait ortam, saygılar.
Bu arada fdj varyete seansını bitirdi. Kenara çekildi. Bizimkiler orkestra çalarken bi kısmı halay çekerken bi kısmı çayda çıra, bi kısmıda çökertme oynayalım diyor. Ama çökertme son hava olacak gibi.
[QUOTE=SEREN I;78369]yani .dng 1200 puan daha yetmez diyorsun..Allah seninde gözünü doyursun..yahu bu kadınlar amma aç gözlü...ben senin için boğayı kestim....çengele astım....sana tekmelettim...nankörlük tüm kadınlardamı arkaşlar....[/QUOTE]
aaa ben 1200 puan alamadım kii.. dana etini tam pişmeden yemeğe kalktım, az daha dişim parçalanıyordu:..:
nasıl devirdin ama o koca boğayı.brv.brv
Vob sata geldi tekrardan ama bakalım, hala 34000 lere gider gelir al sat para yapar bence, saygılar.
[QUOTE=SEREN I;78361]pastada alıcı şişman kadın..yalan.....parçalar burayı....dng[/QUOTE]
ya seren abi bu şişman kadın kim... tanıdıkmı.....
Fark +100 puan, trene binen uzuncuları silkelediler :)
spot satta yurtdışı alda...
terse döndüler...
bizde ne olacak diye bakıyoruz..
al olursa alacagız.....
her yer tuhaflaştı...... he heeee
Şişmam kadın bu gün çıkmayacak bizimkiler sahne bizim diyor.
Düşürüp düşürüp alıyorlar görüntüsü var
[quote=jerfin;78375]aaa ben 1200 puan alamadım kii.. dana etini tam pişmeden yemeğe kalktım, az daha dişim parçalanıyordu:..:
nasıl devirdin ama o koca boğayı.brv.brv[/quote]
dizine bir tekme..çöktü dağ gibi boğa....üstüne çullandım....elimde bıçak da yok.aceleyle almamışım...aldım boğayı kollarımın arasına ...boğdum ...boğdum.....boğuldu garip.....lelele
[quote=jerfin;78234]heyyy noldu sizin TOBO ve düşük belli FK formasyonlarınız.. iptal mi:D[/quote]
formasyon dediğin şey, işlem yaparken kendine güvenini arttıran bir istatistiki kurgu sadece... :) bu kez bel düştü ama pantolonu düşmedi..550 puanl yetindik... bi daha ki sefere :..::..:
[QUOTE=SEREN I;78372].dng
walla ben yapmadım.......
dünü hatırlayın .yükselirken satıyorlar dedim..hatta vakit olsa kısa yaparım dedim..adamlar zaten satıcı...fdji artı açsa..iyi haber gelse ımf de varya...
uzuncuları ormana götüreceklerdi.........[/QUOTE]
ne varki ormanda... orman iyi bişe değilimi.....:D
[QUOTE=mbm;78379]spot satta yurtdışı alda...
terse döndüler...
bizde ne olacak diye bakıyoruz..
al olursa alacagız.....
her yer tuhaflaştı...... he heeee[/QUOTE]
yorma kendini .. olacağına varır .. elbet trendi buluruz .. .boks..boks.
[QUOTE=mbm;78384]ne varki ormanda... orman iyi bişe değilimi.....:D[/QUOTE]
Orman iyidir orman... 5 dakkalıklarda KEDİ geliyoooo.brv
FDOW BOGA alanina girince bizimkiler aniden bir silkeleme yaptilar. dayanana askolsun.
ama biz benim yoneteme gore hala AYI idik bereket versin.
---
Period 30 dk
Zaman 14:30
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yatay yukari (donus isareti gibi)
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif girdi silkeleme yuzunden
1.cil kesişme OLDU
2.cil keşişme OLMADI
( bunlar ana trendim zayiflamasini gosterecek 1. si ilk darbe bu birkac tane olabilir ama 2. si ise son darbeyi gosterecek ve trend bitmis olacak.)
[quote=mbm;78377]ya seren abi bu şişman kadın kim... tanıdıkmı.....[/quote]
yakınen..o da seni çok iyi tanıyor..hatta selamı var..akıllı olsun söyle ona dedi...şişman kadın en son sahne alır.....
[QUOTE=SEREN I;78388]yakınen..o da seni çok iyi tanıyor..hatta selamı var..akıllı olsun söyle ona dedi...şişman kadın en son sahne alır.....[/QUOTE]
aleyküm selammm...:D
[quote=mbm;78389]aleyküm selammm...:D[/quote]
şişman kadın serenın kendı kurumu oldugu ıcın soyleyemıyor, gıtme uzerıne...
Ama bak taş gibi tüyo verdi, sonradan geleceğim basacağım diyor, siz anlamıyorsunuz.
Dana dedi, kestim dedi, ne desin , attıracağınız Seren'i...
Oldu olacak ordinoyuda söylesin barim...
33600 kırsada akşamüstü kahvemi söylesem
Evet artık verse de rahatlasak... mıh gibi tutuyor..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=7yjx8tngfpmq2kgzk8f.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/7yjx8tngfpmq2kgzk8f.gif[/IMG][/URL]
Period 30 dk
Zaman 15:00
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yatay
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif azaliyor
(bu ayilari guclendirir)
1.cil kesişme OLDU YUKARI/
2.cil keşişme OLMADI
[B]kim bu engelleyen ayilar merak ediyorum dogrusu gorebilen varmi[/B]
ilk defa fdow paralel hareket etmedik bugun.
Fiyat yatay OBV artıyor mal toplanıyor yukarı
Kediler damlarda dolaşır biliyorsunuz... bizim dam da demek ki 34.875 miş...
Ayrıca cuma günü ABD'den büyüme gelecek... % -5 gibi olacak deniyor... e artık PY bu durumu herhalde benden daha iyi biliyordur...
[quote=serkanyurttas;78274]Slm arkadaşlar uyuya kalmısım 22 günlük ortalamanın anasını ağlattılar böylece pespese asağı yukarı kırılabildiğinide öğrenmiş olduk asırı satıs baskısının olmaması veriye doğru yukarı hareket olr beklentisi olusturdu bende 34000 altı 33500 gibi kapanıs olursa stop short olur[/quote]
sn. cbaykusun topiğindeki gibi hesaplarsak [B]33.328[/B] çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ???? ??
Teşekkürler
Bugünkü dileğim akşama hem spot hem vadeli 33000 e doğru düşerek kapansın..
sisteme 33.900 den long cover geldi..