gene uzunladim.bu sefer hedefim buyuk.
Printable View
gene uzunladim.bu sefer hedefim buyuk.
[QUOTE=selçuklu;177419]Amonra patron xauusd baksana patron bi analiz etsen .. sana zahmet .. .brv[/QUOTE]
Selçuklu patron ben ms de bakıyorum onun datasını indirmiyorum ms downloaderde bi sorun çıktı pek uurşmıyorum malum işyerinde çok sıkıntılı oluyor ama sistem zannımca dow ve paritelerdede güzel çalışıyor kendime şööle 3G li bi makina almam lazım soona iyi olur! Kusuruma bakma!
Bana kalırsa pala milletin shortlarını vadenin son günüde olsa borsayı yukarı çeker milleti zararda, kendinide kazançta bırakır vadeyi kapatır....
Herkes kısayken vade sonu aşağıda olmaz diyorum, yanılgıya düşmekten bıkmadık ama bu sefer yemezler, düşürmüyo baksanıza.... e bir bildiği var.....
[quote=tutku;177423]Tekrardan yukari donuyor .basim dondu yahuu.[/quote]
No panic any more, yukarı satışımı yazdi bekliyorum, bir 775 de diğeri 925 de yereler eylesine ve [B]şubat kontrat[/B], gelirse sabahın ilk ışıklarında döşüne saplamak içün,
[quote=bull market;177422]800 puan kısa periyodda sat verdirdi, saatlikler alda günlük alda:)[/quote]
buda bir bakış açısı elbet..
ama daha dün senelik yeni zirve görmüşken çok kısa periyotlara itibar etmemek lazım diye düşünüyorum..
on the way
[quote=indregandi;177429]No panic any more, yukarı satışımı yazdi bekliyorum, bir 775 de diğeri 925 de yereler eylesine ve [B]şubat kontrat[/B], gelirse sabahın ilk ışıklarında döşüne saplamak içün,[/quote]
Daha sisman dansoz cikacak yahuu.singir mingir oynayacak .:) ben oyle istiyom.:..:
65.000 i savunacaklar mı bakalım...
[quote=Astatin;177431]on the way[/quote]
sinyalmi kesinleşti patron on the way falan ?
[quote=YAVUZHAN;177434]sinyalmi kesinleşti patron on the way falan ?[/quote]
kesin derken..?kesin olmayan bişi yoktiki patronaj..on the way..içimden geldi yazdım
[QUOTE=YAVUZHAN;177430]buda bir bakış açısı elbet..
ama daha dün senelik yeni zirve görmüşken çok kısa periyotlara itibar etmemek lazım diye düşünüyorum..[/QUOTE]
evet öylede, kısa periyodda sat verdi benim sistem ama gelde uy uy uy...öte taraftan kısada sat ın bende 64700 e kadar geri çekilme potansıda var...bugünde elim tetiğe gitmedi...gidemedi:) ağır hareketlerden nefret ediyrum rum rum rum....
Geceye short dow bu gece 10.000 kapatır :::