[quote=enorton;177438]Geceye short dow bu gece 10.000 kapatır :::[/quote]
Ağzından bal damlasın 32 dişin çürüsün
Printable View
[quote=enorton;177438]Geceye short dow bu gece 10.000 kapatır :::[/quote]
Ağzından bal damlasın 32 dişin çürüsün
[quote=QUEEN;177448]yine long..sevdim longu..başımıza gelecek var..cistemler satta..ama 120 dak değil..bu iş böle bitmez..[/quote]
aha işte histeme general, sisteme er muamelesi yapma psikolojisi...sonu iyi olmuyo KUIN demedi deme....:..::..: pabucu kocaman..ehuhuheue..:::::::::
[quote=ilkokul2terk;177452]Ağzından bal damlasın 32 dişin çürüsün[/quote]
eski nick daha iyiymiş bence...patch..havalı yani...security ile yanyana koy, oldu "security patch"...ama şimdi ne oldu "indregandi ilkokul2terk".dng.dnghakaret etmişiniz adama
[QUOTE=Astatin;177453]aha işte histeme general, sisteme er muamelesi yapma psikolojisi...sonu iyi olmuyo KUIN demedi deme....:..::..: pabucu kocaman..ehuhuheue..:::::::::[/QUOTE]
bu ne biçim düşme..böle düşmemi olur..satış yok doğru dürüs..:cool:
eğer beyleyse yukarı bi dalga daha var dimektir...66.075 üstüne tabii 5.dalga kısa düşmezse...
bu şekilde ilerliyorsa yukarı 5 ten sonra en tepeye 2.b veya B.b diyeceğiz (bence) ve dün gece verdiğim graftakki 2 or B yi tamamlamak için 2.c veya B.c için geri çekilecek piyasa yani 57.000-65.150 çıkışının düzeltmesini tamamlayacak.dikkat edin 66.000 falan demiyorum şu an ilerleyen dalga sayım doğruysa tepe değil düzeltmenin parçası.
neyse kafa karıştırmaya gerek yok.ilerleyen yapı böyleyse önce bir yukarı hareket beklemek lazım...
ek olarak grafta göstermedim ama pembe 2 ve bugün bittiğini düşündüğüm pembe 4 tam fibo seviyelerine çekilmişler.pembe 2 %78,6 ,pembe 4 ise %38,2 geri çekilme yapmış...ilginç...
izleyelim bakalım nöörücekler...
MTX teki 1 dk lık graf işi süper yafu...
hiçbir iddiam yoktur.kendim sayıp kendim oynuyorum :D
[IMG]http://ultraxs.com/image-0D96_4B323BBF.jpg[/IMG]
pela yine doldurdu şortları çuvala..salla salla vur duvara..
[QUOTE=QUEEN;177457]pela yine doldurdu şortları çuvala..salla salla vur duvara..[/QUOTE]
ha ha ha ha cok güzeldi....eyide cuvalın ancak dibi dolu üstü boş ...ben baktım icine....:
al saha pambık..seçimi kaybettik ama hediyesiz ayrılma
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw[/URL]
altın lönkşayneyim. ümitliyim ... .vobda poz yok .. ne o öyle oyuncak gibi kaldıracı var .. eheuuheuhe:::
[QUOTE=Astatin;177460]al saha pambık..seçimi kaybettik ama hediyesiz ayrılma
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw[/URL][/QUOTE]
patron banada hediye ver .. yalnız seçimde şunu anladımki jerfin patron kimseye oy vermedi ama seçimden en çok nemalanmaya kalkan kişi o oldu .. o kadar dedim bana oy ver diye ... vermedi .. yok helva istedi ... senden bakanlık istedi sistem istedi falan filan çok ayıp etti çook.... kınıyorum jerfo patrosu ... :D:D:D
yarın pozisyon kapatıp bir hafta dinleneceğim..30 aralık çarşambaya kadar trent beklemiyorum..son 3 yıla baktım..durum bu..ama 29 ve 30 aralıkta sisteme dahil olurum...
[B]sistem kazanc egrisi 10 aralıktan beri ip gibi yatay.....[/B]...
quenn aplaaa .. emergency altına bi manşet çak sana zahmet ...