-
nuni ler başladı..böyle olunca genelde bir daha hülülülülü yukarı yapıp sonra bassiiilerrr...basmayı küskübar şeklinde yapmasalar süper olacak... sistemler bir süre yataydan sonra gelen sinyalleri seviiii..hem zamanlıca hem hallice gelii ve genelde de tutii...
-
şimdi neredeyse bütün zirve-dipleri üç beş puan farkla bilen vasıfta birisi olarak bir zirve yakalayıp şortlasam mıııı yoksa son 9 kredi notunun değişim haberinin 7'sine terste yakalanmış vasıfta birisi olarak "adam ol lem tam kredi notu havaları bunlar kenardan flat olarak izle" yolunu mu izlesem karar veremiyorum. :D:D
bugün 3 nokta belirledim, 3'ünde de en az 125 puan gevşeme geldi.
tırsak mode: on olmasa, 375 puanı cebe atmış, 76,825'ten şortlayıp stopu 77.200'e yazmış ve maksimum 150 puan kayıpla günü kapatmak veya tarihi zirveden şortlamış olmak arasında gidip gelecektik..
üvvvvvvvvvvvvvvvvüüü
-
ahada 850 den 1/10 cuk histremik şort
-
Ama apka ben bunda 6-10wma ters kesmişse exit oluyorum bazen tekrar giriyorum vb. realize keyfine göre geceye flat uyurum.
-
[QUOTE=cırcır;270506]cuma sabah 76.175 S
pazartesi sabah (gap) A
pazartesi 75.450 S
pazartesi 75.200 A[/QUOTE]
dün 16;40 da nasıl flat vermedi..orasını anlamadım..yoksa çok benzer..gayet iyi..
-
[QUOTE=Strategist;270504]Bari ibret olsun diye sistemden de görüntü vereyim... Geçen Mayıs'da histemciliği bırakıp sistemciliğe niye geçtiğimi tekrar hatırladım şimdi.... :..:[/QUOTE]
ibretlik bir paylaşım , tskler ..
-
benim sayıma göre 77 yada az üstüne bir hamle ile iii biticek ve 300-400 puanlık bir düzeltme ile iv oluşaka gibime geliyor.
-
[quote=Astatin;269736]Mörfinin koşullu olasılık kuramını unutmuşsun :)..İki temel teoremi vardır
a)0.5<0,00000000000000000000000000000001:D:D (Eğer 0.....01 olan olasılık sizin aleyhinizeyse)
b)0.5>0,00000000000000000000000000000001:D:D (Eğer 0.....01 olan olasılık sizin leyhinizeyse)
Kuramın muhtelif ispatlarına vesile olacak olaylardan kısa süre önceki düşüncelere örnekler;
Nitekim "aramadığım zaman hep görürüm, şimdi lazım oldu sabahtan beri arıyorum bulamıyorum", "abi 3 gün üst üste yağmura yakalanacak halim yok ya, bugün de almıyorum şemsiyeyi", "ulan şimdi akşam Aslı ile buluşacağız ya, filmlerdeki gibi Ayşe sürpriz yapmak için Berlin den uçağa atlayıp beni basıyomuş falan ha ha ne komik olur, ha haha:D:Düüüüüü", "la suyun dibi çok net değil ama o kadar adam atlıyo herhalde deniz kestanesi yoktur ben de atlıyayım", "lem zaten deniz anaları su ısındıkça ölüyor, marmara nın kıyısında canlı deniz anası olmaz, bizi sokacak hali yok ya, bi tutiim bakimm şunu", "ne kadar bakımlı bir köpek, çok da şirin görünüyor, ısırmaz herhalde", "ulan gecenin 4 ünde de edirne yolunda trafik polisi yoktur herhalde, bas gaza yafrum", "hacı şimdi çok içtik kıyıköy den dönüyoz ya, polis çevirmesine yakalanmamak için çerkezköy ü bypass yolundan geçiyoz ya, meğer polis sırf şekil olsun diye saatte 1 arabanın geçtiği bypass yolda çevirme yapıyomuş, hahahah saçmalama lan olur mu öyle şey", "way kare as geldi lem..elektrik kesmezse veya ay dünyaya çarpmazsa vurdum voliyi bu el"
.lelele.lelele.lelele[/quote]
[quote=unlimitted;270512]şimdi neredeyse bütün zirve-dipleri üç beş puan farkla bilen vasıfta birisi olarak bir zirve yakalayıp şortlasam mıııı yoksa son 9 kredi notunun değişim haberinin 7'sine terste yakalanmış vasıfta birisi olarak "adam ol lem tam kredi notu havaları bunlar kenardan flat olarak izle" yolunu mu izlesem karar veremiyorum. :D:D
bugün 3 nokta belirledim, 3'ünde de en az 125 puan gevşeme geldi.
tırsak mode: on olmasa, 375 puanı cebe atmış, 76,825'ten şortlayıp stopu 77.200'e yazmış ve maksimum 150 puan kayıpla günü kapatmak veya tarihi zirveden şortlamış olmak arasında gidip gelecektik..
üvvvvvvvvvvvvvvvvüüü[/quote]
Hatırlatıyım dedim unlipat...Uyarlarsak; şort açarsan kredi notumuz aratacaktır, şort açmazsan kredi notumuz artmayacaktır...:D
-
garanda kim alıyor gene 150 000 lik lotları acaba gören varmı arkadaşlar
-
[quote=halojen;270508]kolay gelsin arkadaşlar.... bol kazançlar olsun inşallah.... :)[/quote]
Hoşgeldin halojen,
sizlere de kolay gelsin...:)
-
[quote=abka;270495]daha önceki 2 sinyalide yazarmısın..saat kaçt,ne zaman[/quote]
son 4 ay için en iyi periyot seçimleri 6-10-32 APKE.kom...
bir başka yol, 55ema nı değerini büyüt ama adı ema değil dema olsun :) ..DEMA, delirmiş ema demek biliyosun.lelele
-
[QUOTE=Kennym;270412]apsd +7000 ... ya bıraz zorlayıp shortcular dokulecek yada abanarak apsd 10000 üsütüne cıkması gerekir ilk etapta... apsd de gerileme baslarsa 77000 e ulasılır gün içinde...[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;270458]para ile terbiye etme yoluna gittiler :) inadına destek tam destek diyorlar...
77250 ye reverse hareketi girildi... giderse ordan bir ksıa denemesi yapacagım.. ve piyasanın zorlayarak ta olsa buraya gideceginidüşünüyorum bugun içinde...[/QUOTE]
ahanda +10000 e yaklastı... sımdı pasif shortlar girildi 77250 ye öğlen arası stop patlatma hareketi ile birlikte bunların gelecegini düşünüyorum ve gün sonuna kadar da bu pozu taşırım...
fazla degil bu pozdan gelecegi 500 puan filan... uehueheueh gelecege yatırım bir nevi :)
tabi çok fena patlayabilirde.... patlamayabilirde...
saat 9,45 te yazdıgım gibi 76175 üstü kapanış hedefe 1000 puanı alır.. az kaldı hedefe ulaşmaya :))