Garntide 2.25 aptal oldu, bu kademe yakın zamanda bööle bişey görmemiştir:)
Printable View
Garntide 2.25 aptal oldu, bu kademe yakın zamanda bööle bişey görmemiştir:)
33625 de bekliyorum
33500 yolu gözüktü ama bakalım.
Yahu Astatin ile Jelibon nerde gören var mı, Altın 911 den 874 e kadar düştü düzeltmeyi tamamladı mı yani? Yükseliş mi düşüş mü? Bu 15:30 verisi iyi gelecek veya iyi algılanacak gibi görünüyor?
AKBNK dünkü en düşüğü olan 4.82 nin altını gördü... yukarı toparlayamazsa ki beklemiyorum... endeks için sat sinyalidir bana göre... esas 4.74 kırılırsa teyit olacak...
veride yön belli olur artık...
[COLOR="Red"]Konuyu Toplam 143 Üye okuyor. (89 Kayıtlı üye ve 54 Misafir) [/COLOR]bull market, liti, serkanyurttas, poyraz, furkan, jerfin, doruk, eorkunb, parderi, Orkun, BULENT, özdenil, thracian, SEREN I, Ardasu, aslan, metatay, cırcır, aykilic, mavi, artanis, h2O, mur@t, hexa, esozcan, emrehan, catedral+, oğuzt, mmommo, dream, abka, albatrros, TIFIL, optra, bikmisbroker, bonnie, bien, SEYYAH, mde, cetdem, rates, pammin, marakes, chn69, cbaykus+, sentinus, mimar74, mbm+, truva, Dantes, uufuk, mersiyk, booth, abilag, doom7, efor, otobus, daylight, ayyu12, volkante, oguzhan, juliano, berdush, VOBiX, berkedi, türkmen, 7410, raymonda, AMON RA, hilm, selami, onur, maşuk, Nafiz, bgungor68, chakmak, murbi, borsacim, nunu+, parapara, clark, Sunrise, yukcel, adalı54
bogalar bugun fdow da burada pek guclu degil gercek anlmada hic boga yok soyle 15 dk duran. yada hepsi kucukbas daha soz meclisten disari
birsey var sanki etkileyen bizimkilerde bildikleri icin fazla yanasmadilar.
ne biliyorlar verimi cok kotu acaba
hexen baba neredesun babacum
şişman kadın sahneye bekleniyorsunuzzzz.. ee hadi amaaaa:D
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=ofgcn8ocgtjeim7id71w.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/ofgcn8ocgtjeim7id71w.gif[/IMG][/URL]
29.01.2009 15:30:08 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 588 bin (beklenti 585.000, önceki 589.000)
29.01.2009 15:30:12 *abd'de haftalık işsizlik başvuruları 3 bin arttı(beklenti -4.000, önceki +62.000)
29.01.2009 15:30:23 *abd'de aralıkta dayanıklı mal siparişleri yüzde 2.6 azaldı (beklenti -2.0%, önceki -1.5%)
29.01.2009 15:30:36 *abd'de kasımda dayanıklı mal siparişleri 1.5 düşüşten yüzde 3.7 düşüşe revize edildi
29.01.2009 15:31:12 *abd'de işsizlik başvuru hakkını sürdürenler 159 bin artışla 4 milyon 776 bin(beklenti 4.595.000, önceki 4.607.000)
Dayanıklı mal sipariş verileri kötü bu yarın ki veride kötü demek oluyor sanırım sipariş yoksa büyümede yok
gun system long signal ondan burdan asaya sınırda oluyo amma xu100 icun gonderdim graf canım sıkıyo graf guncel gonderceyim..
Ama ağaların pek umrunda değil
Spot da 22 günlük ort altın 33810 33577 simdilik short devam
[quote=serkanyurttas;78426]dayanıklı mal sipariş verileri kötü bu yarın ki veride kötü demek oluyor sanırım sipariş yoksa büyümede yok[/quote]
ben böyle yorumluyorum
33600 asayası olmasa gun system dolayı yukarya istek tutan traders short etmez onlar long..
33600 asayasında gun system gore long olan traders stoıp etme baslar dikat olma gerek..
system alt peryot gore bakan traders short amma onlar gun system long oldu icun korkyolar ondan eyer 5 dakk..15 dakk system long signal olur onlar panic short stop eder dikat olun.
Şimdi çözdüm yaaa niye düşmüyoz, dow futurun eksi olduğuna bakmamalı, dow akşama 8500 üstesine atar, bu durumda bizim spotu ağır ağır basarak oyun oynanıyo, zaten fark + oılmasıda buna işaret olabilir, en azından yarın düşüş yapmıycaz, o yüzden akşama yarın için uzun poz uygun olacak gibi, ama nereden? belki bu yüzdende 33500 e basmıyor vob ağaları, millet kısa kapayıp uzuna geçmesin diye:) saygılar.
[QUOTE=jerfin;78424]şişman kadın sahneye bekleniyorsunuzzzz.. ee hadi amaaaa:D[/QUOTE]
dur, sabret önce şu ISCTR deki işimi bitireyim gelicem dedi+.
Period 30 dk
Zaman 15:30
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yatay
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif yatay
1.cil kesişmeler OLDU YUKARI/OLDU ASAGI
2.cil keşişme OLMADI
---
fdow hala hafifde olsa boga durumda ama sinirda biri hapsirsa ne olur bilmem.
[QUOTE=hexen;78432]33600 asayası olmasa gun system dolayı yukarya istek tutan traders short etmez onlar long..
33600 asayasında gun system gore long olan traders stoıp etme baslar dikat olma gerek..
system alt peryot gore bakan traders short amma onlar gun system long oldu icun korkyolar ondan eyer 5 dakk..15 dakk system long signal olur onlar panic short stop eder dikat olun.[/QUOTE]
sindi bu yorum ramen korktum xu100 graf asayada
[IMG]http://sunucu12.kucukresim.com/uploads/xu100baba0.png[/IMG]
Hisseler ağırlıklı ortalamalarının altına sarkmıyor, işctr 3,70 , garan 2,25 ortalama olduğundan tutunuyor, bakalım işler yarına kaldı, yarında Cuma yatay olur, Haftaya ayılar sahne alır diye düşünüyorum, saygılar.
[quote=cırcır;78405]sn. Cbaykusun topiğindeki gibi hesaplarsak [b]33.328[/b] çıkıyor siz nasıl hesaplıyorsunuz ???? ??
Teşekkürler[/quote]
günlük kapanışların direk 22 ye bölümü ağırlıkı değil
15,30 verileri ABD ye mı aitti yoksa Cibuti'ye mi, dow tınmadı bıle,
Buradan dowa seslenıyorum, bıraz delıkanlı olun beee!!
Gozunu 8500e dıkmıs bellı.
Aps deki negatif artışı yorumlarmısınız teşekkürler.
Efg senin yalanlarını yiyim, hep işin artistlik ...
dolar..faiz..ve borsa ..yani bizim üç kaat ekonomisi düşüyor....üçü birden düşmez bunların...birileri bizi gözetliyor....spekülasyon borsada daha rahat olur....borsa yalan mı söylüyor...........dng
Borsa yalan söylemiyoda sn. seren,şubat vadede millet fena kısada..
bir kahve içirtmediler ağız tadıyla niye debeleniyor bunlar yine rahat rahat düşüremediler birtürlü hazımsızlık oldu yurtdışı bence bugece kötü kapatır euro/dollar toparladı yen dağıldı anlamadım ben bu işi sabah borsa düşüyordu dövizde düşüyorduu şimdi ise borsa biraz toparlandı yukarı gidiyor busefer dövizde yukarı gidiyor kafa karıştı iyice
[quote=teo;78441]Efg senin yalanlarını yiyim, hep işin artistlik ...[/quote]
çok ayıp ama teo...o kadar malı götürdün..sayesinde...biraz da onlar seni öpsün....kom
33900 uzun......sıkıntılı
spot ve yurtdışı satta hala.....
Bu sefer stop, bir müddet flat, saygılar
Saatlik anahtar dönüş yaptı galiba, stop seyrediyim, yukarı giderse uygun yerden sat sinyaline uymak için, saygılar.
[quote=SEREN I;78444]çok ayıp ama teo...o kadar malı götürdün..sayesinde...biraz da onlar seni öpsün....kom[/quote]
beni öpemezler artık, kuzuydum, kurt oldum...
Onlar keklik avında, shortumu gecede tutarım...
doldur boşalt..emniyete al....tekrar doldur boşalt....ateş etme....iyice yaklaşsınlar........bekle............boks.
Period 30 dk
Zaman 16:00
Borsa Adı VOB30
Aktif Trend AYI
Durum : yukari
Pasif Trend: Boga
Durum :negatif yukari
1.cil kesişmeler OLDU YUKARI/OLDU ASAGI
2.cil keşişme OLMADI
---
fdow su an itibariyle butun kesismeleri yapip ayi dunyasina gecti. ilginc.zaten zoraki duruyordu.
biz biraz ters davraniyoruz dowa gore bugun ozellikle 13.30dan beri ya gucleri yetmiyor yada baska bir nane var.
Uzak dogu kokenlı bır fınans kurulusu bankalar arası pıyasada 250 mılyon dolar satıp tl aldı - bankacılar
-matrıks-
dolar kendine geldi nihayettt.boks.
hexen baba hoşgeldin......
aşağıda 33600.....kırarsa ...32650.....
yukarda ...34450..kırarsa 35600....
şanslar eşit..% 50..50