[QUOTE=excali;177571]Database hatasını geçip içine girebildiniz mi ki??:confused:[/QUOTE]
yok, giremedim..:..:
Printable View
[QUOTE=excali;177571]Database hatasını geçip içine girebildiniz mi ki??:confused:[/QUOTE]
yok, giremedim..:..:
450 den yine sattım.. pela'dan bi 75 point daha istiyorum..:::
VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::( ÇOK GÜZEL TEBRİKLER
[quote=Cerphin;177570]hisse.net in yeni dizaynı harbi ivrenç olmuş..[/quote]
vahşi batı demek istedin sanırım :::
ben beğendim ne yalan söölim...bence son derece güzel...
tabii zevk meselesi...sen zevksizsen ben ne yapabilirim :..:
hatta HeLLim sultana PM atmayı düşünüyordum imkan varsa bence bizimde forumu upgrade edelim diyecektim.neyse buradan demiş olduk...
VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::(
[B]Cerphin [/B]bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,
[quote=Cerphin;177573]450 den yine sattım.. pela'dan bi 75 point daha istiyorum..:::[/quote]
bi düşünmem lazım! :D
[QUOTE=serkanyurttas;177574]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::( ÇOK GÜZEL TEBRİKLER[/QUOTE]
ooo serkan hoşgeldin.. yoksun çok uzun zamandır..
[quote=TÜRKOĞLU;177575]vahşi batı demek istedin sanırım :::
ben beğendim ne yalan söölim...bence son derece güzel...
tabii zevk meselesi...sen zevksizsen ben ne yapabilirim :..:
hatta HeLLim sultana PM atmayı düşünüyordum imkan varsa bence bizimde forumu upgrade edelim diyecektim.neyse buradan demiş olduk...[/quote]
Mesaj içindeki reklamları sağa yanaştırmışlar. ..Mesajlar daha okunabilir olmuş..Yazılar reklamların arasında gömülüp gitmiyor..
[QUOTE=unlimitted;177577]bi düşünmem lazım! :D[/QUOTE]
bak yine oldu... ben buraya poz yazdığımda kazandırmıyorlar abicim..:confused::..:.dng
[quote=excali;177579]Mesaj içindeki reklamları sağa yanaştırmışlar. ..Mesajlar daha okunabilir olmuş..Yazılar reklamların arasında gömülüp gitmiyor..[/quote]
bence çok güzel olmuş text alanı genişlemiş.graflar falan daha süper çıkar...
HeLLim sultan bu konuyla ilgilenir belkim...
bizim vahşi batıdan neyimiz eksik? fazlamız var eksiğimiz yok.güncel neyse onu yakalamamız lazım...
[quote=Cerphin;177580]bak yine oldu... ben buraya poz yazdığımda kazandırmıyorlar abicim..:confused::..:.dng[/quote]
eee, pela olarak KY'nin üzerine oynamayacağım da kimin üzerine oynayacağım.
istop yaptığın yeri de yaz ki, dönüş noktama karar vereyim. .dng
credit aralıkta 416 LONG yaptı getti şubatta aynısını sattı tam 416 dene...
ekşın ossun diye yapıyor herhalde :..: