-
[quote=TÜRKOĞLU;177581]bence çok güzel olmuş text alanı genişlemiş.graflar falan daha süper çıkar...
HeLLim sultan bu konuyla ilgilenir belkim...
bizim vahşi batıdan neyimiz eksik? fazlamız var eksiğimiz yok.güncel neyse onu yakalamamız lazım...[/quote]
Yeni versiyon forum yazılımı yüklenmiş oraya. Üzerinde Türkçeleştirme harici değişiklik yaptıklarını sanmıyorum.. Voborsa yönetimi , butonlar ekleme, değişiklik yapma konusunda daha başarılı bence..
-
bence voborsa'nın bu hali çok güzel, değişmesin..
-
[B]Veeeee..Birazdan anketler açılır, değişim vaatleri başlar..:::[/B]
-
[quote=Cerphin;177585]bence voborsa'nın bu hali çok güzel, değişmesin..[/quote]
değişsin! değişim ŞART! :::
anket açalım gı o zaman...hı?
nasıl açacağız anketi?
bilen birisi açsın...
soru şu:
forum versiyonu yükseltilsin mi,olduğu şekilde kalsın mı?
EVET
HAYIR
-
Ahanda size gerçek borsa 60 dk lık İMKB-30 analizi, canlanın biraz yav, bu durgunluğun sonu iyi deel deli para var, yorumlayana, korkmayın hepsiyle girmeyin, hıeslı olmayın profesyonel olun yav, bu [B]64926[/B] yı kırmadığı sürece yönü yukarı, admlar yukarı gidemedikçe doları aşağiya basıyorlar bütn dünyada eş zamanlı, parite ve altında karı kurtarmaya yönelik, borsaları en karlı kapamaya yönelik geberik hareketler, bir silahları kaldı o da veri, başka yok,......buna dikkat,
-
[QUOTE=indregandi;177576]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::(
[COLOR="Red"][B]Cerphin [/B]bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,[/COLOR][/QUOTE]
karamsarlıktan değil indregandi.. 2010 da ben iyi olsam da başkaları kötü olacak..:( bu piyasanın gerçeği bu malesef...
-
[quote=Cerphin;177585]bence voborsa'nın bu hali çok güzel, değişmesin..[/quote]
Bencede çok güzel,teşekkür bölümüne gerek varmı onu değerlendirmek
lazım...
-
[quote=indregandi;177576]VOB'a yeni başlayacaklar, uzak durun bu piyasadan. Gidin, paranızı Las Vegas'da kollu makinaya kaptırın daha iyi. Burası, zengin olma hayaliyle gelip, zararını çıkarma umuduyla devam edenlerin cesetleriyle dolu bir mezarlık. Ayakta kalmaya çalışan bizler de, kan kokusu bağımlılık yapmış mezarlık bekçileriyiz.::::(
[B]Cerphin [/B]bu karamsarlaık nedir, yav............2010 la hiç bi şeyin kalmaz senin, geçmişe bakma geleceğe bak yav,[/quote]
Bir kere şu avatarı değiştir, savaşan bir bayan resmi koy, yada bir simge, ağa bunu görünce dayanımıyo yukarı gidiyo psikolojisi düzeliyore namıssızın,...
-
[quote=EMEKDAR;177590]Bencede çok güzel,teşekkür bölümüne gerek varmı onu değerlendirmek
lazım...[/quote]
Bence çok faydalı bir buton. Teşekkür ederim yazma zahmetinden kurtarıyor..
[B]Basıyorum çıkıyorum.. THANK&GO :::[/B]
-
[QUOTE=EMEKDAR;177590]Bencede çok güzel,teşekkür bölümüne gerek varmı onu değerlendirmek
lazım...[/QUOTE]
aslında gerek var.. gereksiz mesaj kirliliğini önlemek için..
ama amacını aşıp teşekkür kirliliğine de engel olamıyorsun orası da ayrı tabi..:)))
-
anket açtım FORUM VERSİYONU için...
herkeş katılsın abi.çoğunluk ne derse o olsun.EVET çıkarsa ve tabii imkanda varsa HeLLim hanım gereğini yapar sanırım.HAYIR çıkarsa zaten böyle devam...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/forum-versiyonu-t5297.html?p=177591#post177591[/URL]
-
[quote=Cerphin;177589]karamsarlıktan değil indregandi.. 2010 da ben iyi olsam da başkaları kötü olacak..:( bu piyasanın gerçeği bu malesef...[/quote]
Ya en kötünüz benim, daha ne diyim,..... 2010 u shortuyla longuyla ağayı soyma yılı ilan ediyorum, sene sonu kasa kalanına bakıp 2011 sağlama alsınlar, 2010 bizim, en büyük biziz başka büyük yok,.......dng