Ben şubat vade 65800 kısalarımı 65225 long yazıyorum ve çıkıyorum işim var,....bir iki saatlik, üstünüze alınmayın, düşerse diye,......:rolleyes:
Printable View
Ben şubat vade 65800 kısalarımı 65225 long yazıyorum ve çıkıyorum işim var,....bir iki saatlik, üstünüze alınmayın, düşerse diye,......:rolleyes:
piyasa durmuş :) erken tatile girilmiş galiba :))
[QUOTE=Kennym;177600]piyasa durmuş :) erken tatile girilmiş galiba :))[/QUOTE]
Geçen sene de böyleydi, son bir hafta 75 puanlık şelalerle coşuyorduk :::
[quote=Cerphin;177585]bence voborsa'nın bu hali çok güzel, değişmesin..[/quote]
daha önceki bir mesajımda belirttiğim gibi, kesinlikle katılıyorum.
forumlar içerisinde en başarılısı.
şahsi fikrimdir.
aslında şöyle bişey yaratsalar, herkes memnun olsa.
her iki versiyon da yüklü olsa.
senkronize çalışsa.
isteyen istediği arayüzle karşılaşsa.
pela olarak ben kendi kendime acil ihtiyacım olan 48.921 puanı versem. .kom
teknolojici/bilgisayarcı/java'cıarkadaşlar, çalıştırın saksıyı hadi bakam. .dng
[quote=Cerphin;177594]aslında gerek var.. gereksiz mesaj kirliliğini önlemek için..
ama amacını aşıp teşekkür kirliliğine de engel olamıyorsun orası da ayrı tabi..:)))[/quote]
hatta ve hatta 1 butona daha gerek var.
teşekkür ile katılıyorum butonları ayrılsın. :)))
haha bence vahşi batı voborsayı takip ediyor :D
vahşi batıdaki yenilik zaten voborsada vardı
[QUOTE]
[IMG]http://i45.tinypic.com/rbick1.png[/IMG]
[/QUOTE]
[quote=fXci;177605]haha bence vahşi batı voborsayı takip ediyor :D
vahşi batıdaki yenilik zaten voborsada vardı[/quote]
Vahşi batı, [B]seni [/B]Ana sayfaya mı koyacakmış??:::
[quote=enorton;177602]Geçen sene de böyleydi, son bir hafta 75 puanlık şelalerle coşuyorduk :::[/quote]
ben dedim ama taa 15 gün önce falan...PALA pusulayı gaybediyor yeni yıla girerken...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177608]ben dedim ama taa 15 gün önce falan...PALA pusulayı gaybediyor yeni yıla girerken...[/QUOTE]
Sen dedikten sonra 2000 yükseldik 500 puan geri geldik, buna da şükür... Geçen sene bu kadar hareket de yoktu...
uyuntu seyans yaaw ::: dün ben 65450 short ları 65225 ten kapadıgımı soylemısmıydım soylemedım galiba ::: flatım ben
[quote=enorton;177609]Sen dedikten sonra 2000 yükseldik 500 puan geri geldik, buna da şükür... Geçen sene bu kadar hareket de yoktu...[/quote]
geçen senede 1000/1500 puan mı ne sıkışıklık olmuş...
ama OCAK ile beraber bence hareketlenecek piyasa...inşallah 2010 sistemler için iyi geçer...2008 süper geçmiş mesela...2009 orta karar...
Astatin, sazan'a iş görüşmesine mi gitti?