forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
zafer yenilikçilerin olcek yani :::
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D
Printable View
forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D
[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/9271/eurousd5.jpg[/IMG]
Öğle arası molamda Euro / Usd 5 dk da mola verecek gibi...
Bol şanslar hepimize...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177615]forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D[/QUOTE]
Hani demokrasi varıdı hani çoğunluğun dediği olacaktı ARGH pambık ARGH! :..::..::..: İpin altındada üstündede oynadın ortalığı garıştırdın gayrı! .dng.lelele
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177615]forum versiyonu zati yükseltilmeye hazırmış ama çalışma yapılıyormuş bazı eklemeler v.s. için.HeLLim hanım açıklama yazmış ankete...
gelenekçiler bugün gidin yarın gelin :D[/QUOTE]
2007 de süperdi 2008 de... Mesela benim saatlikte 2007 temmuzda 22.000 puan kar var... Sanki şaka gibi :D
600 ün üzerinde saatlik grafikte tutunursak yeni bir yukarı dalga gelir diye düşünüyorum lakin 15 dk sistem al vermeye hazırlanıyor.
MS ' ta [B]Indıcator Builder bölümüne [/B]BREAKOUT ismi ile aşağıdaki formülü kaydedin:
pds1:=Input("HHV (long) breakout periods",
1,252,21);
pds2:=Input("LLV (short) breakout periods",
1,252,10);
display:=Input("display: signals=1, in-trade binary=2",1,2,1);
x:=Input("use Open=1 High=2 Low=3 Close=4 Volume=5 P=6",1,6,4);
delay:=Input("Entry and Exit delay",0,3,0);
x:=If(x=1,O,If(x=2,H,If(x=3,L,If(x=5,V,If(x=6,P,C) ))));
In:=x>Ref(HHV(x,pds1),-1);
Out:=x<Ref(LLV(x,pds2),-1);
Init:=Cum(In+Out>-1)=1;
InInit:=Cum(In)=1;
Flag:=BarsSince(Init OR In)
< BarsSince(Init OR Out)+InInit;
In1:=Cum(Cum(In))=1;
Out1:=Cum(Cum(Out))=1;
If(display=1,Ref(Cum(Cum(In))=1,-delay),0);
If(display=1,-Ref(Out1 AND
BarsSince(In1)>=BarsSince(Out1),-delay),0);
If(display=1,Ref((InInit AND Alert(InInit=0,2)
OR Flag AND Alert(Flag=0,2))
-(Flag=0 AND Alert(Flag,2)),-delay),Flag)
Sonra Expert Advisor'a gidip
Alım koşulu:
Cross(Fml("BREAKOUT"),0.5)
Satım koşulu:
Cross(Fml("BREAKOUT"),-0.5)
[COLOR="RoyalBlue"]bu sistemin al-sat koşulu direk nasıl yazılır...BREAKOUT yerine indikatör koyunca olmadı....[/COLOR]
[quote=abka;177621]
[COLOR=royalblue]..........bu sistemin al-sat koşulu direk nasıl yazılır...BREAKOUT yerine indikatör koyunca olmadı....[/COLOR][/quote]
bu hali felaket bunun daha evvel bakmıştım.hiç yaklaşma bile...opt edince ne çıkar tabii bilmiyorum.
[quote=AMON RA;177617]Hani demokrasi varıdı hani çoğunluğun dediği olacaktı ARGH pambık ARGH! :..::..::..: İpin altındada üstündede oynadın ortalığı garıştırdın gayrı! .dng.lelele[/quote]
yok valla tövbe bişey yapmadım.ihaleye fesat karıştırmadım.o işi asti eyi yapar.çok sever katakulli işlerini :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177624]yok valla tövbe bişey yapmadım.ihaleye fesat karıştırmadım.o işi asti eyi yapar.çok sever katakulli işlerini :D[/QUOTE]
Biliyom asti'nin uzmanlığıdırda şimdi o yok hani sana el mi verdi diye düşünüyorum! :..:
[quote=AMON RA;177625]Biliyom asti'nin uzmanlığıdırda şimdi o yok hani sana el mi verdi diye düşünüyorum! :..:[/quote]
dediki bana ben şindi çıkıyorum 3-5 saat yokum.yokluğumu aratama dedi.anket aç,ortalığı karıştır,forumu birbirine düşür dedi.HeLLim hanımın tansiyonu yükselsin dedi,mümkünse heme bir on-line satış düzeneği kur,milletin kredi kartlarını buradan boşalt dedi...sonna gelince paraları kırışırık dedi...yok olmaz dedim ben...la olum aklını başına devşir bu VOB la ömür geçmez bizim kısa yoldan vurgun yapıp arazi olmamız lazım dedi...
ben uymam ona...korkunç bir adam bu asti :::
uykusu gelenlere...:)
[url]http://www.dailymotion.com/video/x4mgys_fiona-apple-sallys-song-paroles-keo_music[/url]
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177626]dediki bana ben şindi çıkıyorum 3-5 saat yokum.yokluğumu aratama dedi.anket aç,ortalığı karıştır,forumu birbirine düşür dedi.HeLLim hanımın tansiyonu yükselsin dedi,mümkünse heme bir on-line satış düzeneği kur,milletin kredi kartlarını buradan boşalt dedi...sonna gelince paraları kırışırık dedi...yok olmaz dedim ben...la olum aklını başına devşir bu VOB la ömür geçmez bizim kısa yoldan vurgun yapıp arazi olmamız lazım dedi...
ben uymam ona...korkunç bir adam bu asti :::[/QUOTE]
Yok yok sen uyma ona! dün selçukluyu kandırdı bugün seninen uuraşıyo! Uyma sen!