-
[quote=Cerphin;177627]uykusu gelenlere...:)
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x4mgys_fiona-apple-sallys-song-paroles-keo_music[/URL][/quote]
aldığın 75 puanı senden 200 puan olarak almama kızmadın demi
hep yaptığım şeydir de alışkanlık yapmış biliyonnu .dng
-
vob..a tepeden bakış.........
vade sonu yaklaşırken aga uzlaşmayı hedeflemiş durumda...ne kadar yukardan
olursa o kadar iyi diyor...bundan dolayı her fırsatta yukarı gitmek arzusunda..çok doğal
elinizde sizde o kadar uzun pozisyon taşısanız hedfiniz aynı olabilir...
dikkati çeken diğer bir husus her geçen gün aralık ve şubat vade arasındaki fark
açılıyor...pozitif yönde makas artıyor....spotla yakın vade arasındaki makasta artı
olarak korunuyor.....
bu ne demektir....bana göre aga uzlaşmaya gidiyor.......
şubat vadede long yönünde ciddi pozisyon ise açmıyor....6 gün daha izleyelim..
ama bana göre aganın ciddi uzun pozisyonu bu vade ile bitiyor.......
-
şu tatiller nasıl olacaktı yaaa, yurtdışı piyasalar haftaya ne günler açık ne günler tatil bilen varmı?
-
[quote=TÜRKOĞLU;177626]dediki bana ben şindi çıkıyorum 3-5 saat yokum.yokluğumu aratama dedi.anket aç,ortalığı karıştır,forumu birbirine düşür dedi.HeLLim hanımın tansiyonu yükselsin dedi,mümkünse heme bir on-line satış düzeneği kur,milletin kredi kartlarını buradan boşalt dedi...sonna gelince paraları kırışırık dedi...yok olmaz dedim ben...la olum aklını başına devşir bu VOB la ömür geçmez bizim kısa yoldan vurgun yapıp arazi olmamız lazım dedi...
ben uymam ona...korkunç bir adam bu asti :::[/quote]
Abi,
Sana[B] "fok ye"[/B] diyince[B] iyi[/B] bir şey mi , yoksa [B]kötü[/B] bir şey mi demiş oluyoruz , çözemedim gayri..:D[U] (Not: yukarıdaki yazıyla alakalı değil)[/U]
-
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
[url]http://www.dailymotion.com/video/x29mi_pink-floyd-another-brick-in-the-wal_music[/url]
-
-
[QUOTE=unlimitted;177630]aldığın 75 puanı senden 200 puan olarak almama kızmadın demi
hep yaptığım şeydir de alışkanlık yapmış biliyonnu .dng[/QUOTE]
PELA benim 50-60 kontratımın peşinde koşacağına gitsin babalarla uğraşsın..:p.dng
bundan sonra yazmıyorum pozisyonumu zaten..:..:
-
65.200 ün altında [B]64.600 [/B]hedef olur.....
yukarda ise [B]66.350 [/B] bana göre hedef.......
-
VOBIX yine kayıplarda...bu da hayalet kimi oldu haa...bi geliyor sonra buhar oluyor...
nirdesin VOBIX?
-
[quote=indregandi;177635]Herkese tekrar merhaba[/quote]
merhaba sn indregandi. senin esek cok hizliymis seni cabuk getirdi.
-
[quote=excali;177633]Abi,
Sana[B] "fok ye"[/B] diyince[B] iyi[/B] bir şey mi , yoksa [B]kötü[/B] bir şey mi demiş oluyoruz , çözemedim gayri..:D[U] (Not: yukarıdaki yazıyla alakalı değil)[/U][/quote]
kötü bişey demiş oluyon...çünkü ben vejeteryan bir gutup ayusuyum:D
aynı zamanda artistim taaam mı? bir sürü coca cola reklamında oynadım...yedi sülaleme yetecek kazanç elde ettim o reklamlardan ama sırf sizlerle bir arada olabilmek için arada 3-5 atıyoruz çekiyoruz VOB'tan :D
-
ikinci seansa yükselen [B]tahvil [/B]ile başlıyoruz......