[quote=boz ayı;177648]acilen 65.475 üstüne çıkması gerek.......yoksa durum parlak değil...[/quote]
20 ..30 ve 60 dk..lıklarda oluşmakta olan tuhaf bir OBO var....yada benim gözler öyle görüyor..:..:
Printable View
[quote=boz ayı;177648]acilen 65.475 üstüne çıkması gerek.......yoksa durum parlak değil...[/quote]
20 ..30 ve 60 dk..lıklarda oluşmakta olan tuhaf bir OBO var....yada benim gözler öyle görüyor..:..:
350 den kapandım.. savolsun pelam 100 poind daha verdi.. çok cömert canım çookkk..:::
[quote=Cerphin;177655]350 den kapandım.. savolsun pelam 100 poind daha verdi.. çok cömert canım çookkk..:::[/quote]
sen de savol! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Bugünkü kapanış tahminimde 65800-65900 gibi olur şeklinde, yarın olumlu bir haberle yukardan açılış olur diye tahmin ediyorum, sabah açılışlarını değerlendireceklerdir...saygılar....
ağa süper makas kullanıyor...4x4 mübarek....
işine nasıl gelirse ister amerikan..ister afro ....aga bu still sahibi...
[B]Zatılık Altuuun..[/B]
[B]53.600'den çok kelepir..[/B]
[B]Az kullanılmış...boks.:::[/B]
[quote=excali;177612]Astatin, sazan'a iş görüşmesine mi gitti?[/quote]
He ordan geliyorum.. Yaşımın 29 olduğunu öğrenince acil gel dedi. Aslında daha yaşlıyım ama arkadaşlar fake bir nüfus cüzdanı ayarladılar. Her neyse, gittim. SAZAN hakkatende taleplerimin %20 fazlasını verdi...Hatta %35 fazlasına kadar çıktı ama ben kabul etmedim. Neden etmedim? Ben vicdanlı adamım. SAZAN meğer PALA imiş.. İş tanımı ise "KY bafilemekmiş"..Bir yazılım var KY pozisyonu önüne düşüyor, ona göre işlem yapıyorsun falan..35-37 yaşına gelince bizim sektörde iş yapılamaz dediğide şuymuş; "ya millet vicdan azabından intihar ediyor ya akıl hastanesine kapatılıyor yada çarpılıyormuş abi"..İşim olmaz dedim çarptım kapıyı çıktım yani.. O derece temiz bir insanım:..::..::..:
[quote=unlimitted;177656]sen de savol! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
150 point de ben aldım. Sağoll.lelele
[quote=flexy;177647]Matriks te verileri güncelle dedikten sonra daha önceden yazılan açılış, kapanış, yüksek, düşük, hacim değerlerinde değişim olduğunu farkeden oldu mu?[/quote]
merhaba, MTX bağımlıları terapi grubuna hoşgeldin
[quote=excali;177662]150 point de ben aldım. Sağoll.lelele[/quote]
psikoloji tamamdır.
şimdi ben 450den cort desem, onyüzbimilyon minnik küçççük yatırımcı cortlar.
şortlar değil, cortlar! :D
[quote=Astatin;177661]He ordan geliyorum.. Yaşımın 29 olduğunu öğrenince acil gel dedi. Aslında daha yaşlıyım ama arkadaşlar fake bir nüfus cüzdanı ayarladılar. Her neyse, gittim. SAZAN hakkatende taleplerimin %20 fazlasını verdi...Hatta %35 fazlasına kadar çıktı ama ben kabul etmedim. Neden etmedim? Ben vicdanlı adamım. SAZAN meğer PALA imiş.. İş tanımı ise "KY bafilemekmiş"..Bir yazılım var KY pozisyonu önüne düşüyor, ona göre işlem yapıyorsun falan..35-37 yaşına gelince bizim sektörde iş yapılamaz dediğide şuymuş; "ya millet vicdan azabından intihar ediyor ya akıl hastanesine kapatılıyor yada çarpılıyormuş abi"..İşim olmaz dedim çarptım kapıyı çıktım yani.. O derece temiz bir insanım:..::..::..:[/quote]
Gözlerim yaşardı..üwwww...
[quote=TÜRKOĞLU;177624]yok valla tövbe bişey yapmadım.ihaleye fesat karıştırmadım.o işi asti eyi yapar.çok sever katakulli işlerini :D[/quote]
[quote=AMON RA;177625]Biliyom asti'nin uzmanlığıdırda şimdi o yok hani sana el mi verdi diye düşünüyorum! :..:[/quote]
[quote=unlimitted;177604]hatta ve hatta 1 butona daha gerek var.
teşekkür ile katılıyorum butonları ayrılsın. :)))[/quote]
katakulli fırsatı varsa haber verin anında nakite çevireyim..süper iş planlarım.. çok iyi kaçarım sonra falan...
Bence Kınama butonu eklensin.. En çok kınamayı kendimin alacağını biliyorum ama yinede olsun.lelele