[QUOTE=Astatin;177663]merhaba, MTX bağımlıları terapi grubuna hoşgeldin[/QUOTE]
Evet ya asti ben iyice paranoyaklaştım, akşamları Matriksi açmaya korkuyorum acaba işlem yaptığım sinyaller kayboldu mu diye :::
Printable View
[QUOTE=Astatin;177663]merhaba, MTX bağımlıları terapi grubuna hoşgeldin[/QUOTE]
Evet ya asti ben iyice paranoyaklaştım, akşamları Matriksi açmaya korkuyorum acaba işlem yaptığım sinyaller kayboldu mu diye :::
[B]Kesilmeyen internet hattınız[/B] var mı seans esnasında?
Bu da veri tamamladığınızda veri değişikliğine neden olabilir..
[QUOTE=unlimitted;177665]psikoloji tamamdır.
şimdi ben 450den cort desem, onyüzbimilyon minnik küçççük yatırımcı cortlar.
şortlar değil, cortlar! :D[/QUOTE]
tam ben de ne tarafa çufçufluyoruz şimdi diye soracaktım..:..:
şu pozsuz beklemeyi de bi becerebilsem hayatta sırtım yere gelmez benim vob'da..:confused::)))
[quote=Cerphin;177670]tam ben de ne tarafa çufçufluyoruz şimdi diye soracaktım..:..:
şu pozsuz beklemeyi de bi becerebilsem hayatta sırtım yere gelmez benim vob'da..:confused::)))[/quote]
yaw sinyali alamadıysan ben naapayım.
aha 75 points daha sana. cömertliğim üzerimde bugün hakkaten canım. :..:
aga şubat vadede alıcı görünüyor..ama bu sadece yanıltma taktiği...
bu sayede açılacak olan yeni şort pozisyonu önlüyor.....boz ayı ucuz numaraları yemez.
ucuz numaralara müsaade eder....birkaç gün agaya müsaade........
[QUOTE=unlimitted;177671][COLOR="Red"]yaw sinyali alamadıysan ben naapayım[/COLOR].
aha 75 points daha sana. cömertliğim üzerimde bugün hakkaten canım. :..:[/QUOTE]
cık, antenler arıza yaptı herhal..
dur, geliyorum yanına, kahvem hazır olsun..:..:
[quote=enorton;177668]Evet ya asti ben iyice paranoyaklaştım, akşamları Matriksi açmaya korkuyorum acaba işlem yaptığım sinyaller kayboldu mu diye :::[/quote]
.komMatrisk :D .Bu sorun umarım yeni güncelleme yapıldığında giderilir.Yoksa sinyal doğru mu, yanlış mı, veri değişir mi falan derken paranoyaklaşır insan.
65525 den dünkü en düşük seviyelere doğru her hareket alım fırsatı niteliğindedir... saygılar...
pala tıkanmış gene ... durun ben açacam birazdan .. ehhhue:D
sordum...dedimki...
ula şerefsiz...agustosu 59 000 le kapadın....ekimi 59 500 le kapadın...
aralıgı kaçla kapıyacan...
dediki sen ne düşünüyorsun....
dedimki...bizim itilmiş ve kakılmış usagların hepsi acaip yukarıdan kapıyacak diyorlar....dogrumu bu dedim...
dediki heee dogru....
dedimki...hastir lem ....
[quote=excali;177669][B]Kesilmeyen internet hattınız[/B] var mı seans esnasında?
Bu da veri tamamladığınızda veri değişikliğine neden olabilir..[/quote]
ms downloader ile de çekilen verilerde de aynı sorun oluyor.
Selçuklu geldinmi bende GAÇIINNN Asti gelde deyeceğidim. Yüce yaradan astiyi gönderdi ardındanda panzehir olarak seni gönderdi! :)