Beni bu ayulaşatırıyor işte, bunun
için ayuyum....[B]MACD[/B]
Printable View
Beni bu ayulaşatırıyor işte, bunun
için ayuyum....[B]MACD[/B]
[quote=unlimitted;177715]ben diyorum buton eksiği var diye :..:[/quote]
Yönetimden herkes bir buton isterse, ne olur bu yönetimin hali..??
Ben de so/so (şöyle böyle katılıyorum) butonu istiyorum..:p
tüm bunların yanında 2009 yılı boyunca ülkeyi destekleyen net-hata noksan kalemiyle
şaşırtan para girişi durabilir ve tersine dönebilir....işte bu bizde borsa -döviz ve faiz ..de aynı anda yüksek dalga yaratabilir.....TCMB faiz oranlarını arttırmayabilir...
ancak piyasada 2 faiz oluşabilir...merkezin faizi ve piyasanın faizi negatif ayrışabilir....
[I]birkaç gün önce yaptığım yorumu öne alayım....neden derseniz...tahvil..e dikkat..[/I]
[I]faiz oranları yeni yıl ile beraber merkezin faizi ve piyasanın faizi diye ikiye ayrılabilir...[/I]
[quote=excali;177718]Yönetimden herkes bir buton isterse, ne olur bu yönetimin hali..??
Ben de so/so (şöyle böyle katılıyorum) butonu istiyorum..:p[/quote]
yönetimin hali ne olur bilinmez ama forum bi ton buton olur :::
66.400 yukarda...gel gel diyo..aşağıda da 64.600 çaarıo...
ama bu kontrat aktarmaların gösterdiği,Şayet bu pala ocakta vuracaksa aşaı,bu vadede vermez bu malları kimin,kendi malına kıymaz...
"[COLOR="Red"]Tokat saldırısı bir uyarıdır!"[/COLOR]"
Tokat saldırısında laftan anlamayanlara kendi anladıkları dilden mesaj verilmiştir. Bu bir uyarıdır, mesajdır”
[URL="http://haber.mynet.com/detay/guncel/tokat-saldirisi-bir-uyaridir/486716"]http://haber.mynet.com/detay/guncel/tokat-saldirisi-bir-uyaridir/486716[/URL]
velhasıl vade biter...eller açılır...agamda floş royal var....agam bir güzel masayı
süpürür....bir sonraki vade ne mi olur..????...her zaman floş gelmez......blöf yapmakta
risklidir............
[QUOTE=martoniki;177716]hoş bulduk kennym patron, amin, teşekkürler..
gördüğüm kadarıyla hala ters indikatörlüğe dewam ediyorsun.. :D[/QUOTE]
sorma yaf artık oyle boyle degil saniyesinde etkiliyorum piyasayı.. duran piyasa canlanıyo ben el attıgım an..
kendimi aşıyorum artık günlük hareket zamanlarını nokta atısı buluyorum.. nerde kapatılmaması gerektıgını fılan hepsı tam cıkıyo ama tersten..
düzenli vergimizi ödüyoruz agaya.. al işte kapattık 575 e düşmüş allahı yok bunların yaf.. gerci salaklıkta bende ne diye giriyosun tum gun bişey yapmadık işte izle ne güzel.. hatta izleme kapat ekranı.. *q pıyasası benı beklıyo sankı :D
[quote=boz ayı;177723]velhasıl vade biter...eller açılır...agamda floş royal var....agam bir güzel masayı
süpürür....bir sonraki vade ne mi olur..????...her zaman floş gelmez......blöf yapmakta
risklidir............[/quote]
[I]şorttan tövbekar olmuş...dayaktan ağzı burnu kırılmış şortçular...paralarını[/I]
[I]ağaya kaptıranlar...ve hayatları boyunca asla şort açamayanlar.........[/I]
[I]işte ağanın eli bu...bu elle nasıl oynaması gerek....boz ayı ağaya sürpriz[/I]
[I]hazırladı.....gel yavrum gell....[/I]
Makroda durum,
DXY toparladı, -% 0.34 den, -%0.1 e
Gösterge aldı başını gititi, 9.55 le yeni zirvede, durumu ya yeniden yazmamamız gerekir, yada fena düşüş yolda, [B]her durumda dolar long güvenli liman[/B],........
[quote=TÜRKOĞLU;177720]yönetimin hali ne olur bilinmez ama forum bi [B]ton[/B] bu[B]ton[/B] olur :::[/quote]
[B]Karnın acıktı herhal ..ton ton yazıp duruyon. Ton Baba rallisi mi yapıyon?:::[/B]
[QUOTE=boz ayı;177723]velhasıl vade biter...eller açılır...agamda floş royal var....agam bir güzel masayı
risklidir............[/QUOTE]
Risk dedinde..dün discovery channel da delinin biri 30 cm lik çocuk havuzuna tam 11 metre yükseklikteki tramplenden atladı,,
Atlamadan önce karpuz bıraktılar oradan karpuz bin parça oldu:))), sonra bence vede saniyede 20000 kare film çeken kameraman tarafından deli olan atlayış Profösörü 30 CM derinliğindeki suya atladı, suyu hazırlayanlar ve ölçenler bile delilik diyordu bu işe:))) bi kenardada acil servis ambulansları hazır bekliyor...onlarda adam yarılırsa hastaneye götürecekler bekleşiyolar işte:..:
Adam atladı, benim adrenalin tavan yaptı, ağır çekim gösterdiler ve adam havuzda su bırakmayacak şekilde dalışını yaptı, anında kalktı..
Sonuç: adama bişeycik olmadı...
En önemli sonuç: benim risk algılamam tepetaklak oldu....meğerse ben vobda risk falan almıyormuşum arkadaş, en fazla paramı kaybeder yada kazanırım sonuçta, ama bu deli en ufak hatada karpuz gibi yarılır yada iç organları parçalanabilir dedim...işte risk budur dedim....
Bu vobdan risk almayınca zevklide olmuyor dedim, peki bu vobda riski nasıl almalı?
Çok param olduğunu varsaydım, deli gibi alımlar, deli gibi satımlar yaptığımı düşündüm, alımları yapınca bi noktadan sonra benle aynı şekilde alım yapan olmayacaktır, satanlarda artık satıp yetiştiremeyecektir, ordan dönerim satmaya dedim, bu seferde tam tersi, satanlar ve alanlar bana yetişemeyecektir...
İŞte tam bu noktada, bizim pala geldi aklıma, ulem dedim bu taktiği kullanıyo bizim deli:..::..::..:, ne yapsan boş, hatta kim ne yaparsa yapsın boş....saygılar...