Vay *.* sadece benim saatlik sat vermiş, takip ettiğim diğer tüm sistemler LONG...
Printable View
Vay *.* sadece benim saatlik sat vermiş, takip ettiğim diğer tüm sistemler LONG...
YUAW long kalmışım geceye :::
hevatarımın anlamını merak eden abeylerime açıklayam bari merakh etmesinler gayri
[IMG]http://i47.tinypic.com/27zgit0.png[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;177734]ondan mı kapadın longları! .dng[/QUOTE]
hee birisi kapa kapa diye dürtdü durdu..:p dilinden kurtulayım diye 700 den içim giderek verdim napim..:::
sonra 500 den hadi alsana hadi alsana dedi.. emme gece pozu taşımak istemediğimden cıkk dedim..:..:
şortum..heheh..sıktı long...fazla bişey beklemiyorm..ama bugün dowdan acayip hareket beklemiyorum..güzel gündü..yarında eksi gap olsun..kapanışta..gidemedi vob..
Euroline yada Ibs kullanan yada daha önce kullanmış olan var mı?Matriks'te olan veri değişimleri euroline'da yada Ibs'de de oluyor mu diye merak ediyorum.
[QUOTE=flexy;177776]Euroline yada Ibs kullanan yada daha önce kullanmış olan var mı?Matriks'te olan veri değişimleri euroline'da yada Ibs'de de oluyor mu diye merak ediyorum.[/QUOTE]
Onlarda sistem kurulabiliyor mu??
[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/1060/51880508.jpg[/IMG]
Dovu tutan dirençler olamaz, 11000 çok net hedefte ve hemde ulaşması çok basit bu hedefe dovun, grafikte görüldüğü gibi, durumu alenen ortada ve istediği an gaza basar 11000 olur, çünkü karşısında ayu yok, onların ayuları gelişmekte olan piyasalarda son talanlarını yapıyorlar hala, peki niye yükselmiyor, öyleyse ilk akla gelenler,
1.Yükselişi 2010 un ilk bir kaç haftasına saklamak ve güçlü amrikayla birlikte pozitif 2010 imajını hakim kılmak,
2.Enflasyon korkusu nedeniyle ortaya saçılan dolarları kazasız belasız adreslere yollamak ilk aklıma gelen, 10 yıllık bondların yükselişinden bunu anlıyoruz, bu bir süre altın öncülüğünde ki emtialara emdirilerek yapılmıştı, bu sayede altın ve emtialar dolaşımdaki bol dolara karşı sigorta görevi gördü, saklamanın bir kısmıda gelişmekte olan pazarların borsalarında yapıldı, yani buralar hem kasa olarak saklama görevi gördü hemde buraları kaynak trasferine sahne olarak bol para kazanıldı, türev enstrumanlar nedeniyle en az 10 katına kadar şişen ABD ekonomisi şişmeyi frenleme adına küçülmeyi göze aldı, aksi durumda patlayacaktı, ortada realite yoktu kredibilte vardı, düğmeye basıldı, bu süre zarfında ekonomik hacimde olan küçülme basımında problem yaşanmayan ve dünyaca sorgulanamayan dolarla doldurulmaya çalışıldı, [B]o kadar bol kullanıldıki sokaklarda uçuşmasın diye bir kısmı altına bir kısmı emtiya ve borsalara emdirildi[/B], altının aşırı yükselmesi neticesinde yeni adres faiz cephesi oldu, piyasadaki serseri dolar yavaş yavaş faize emdiriliyor, bunun için borsaların yükselmesi veya en azından yerinde sayması gerekli, aksi süreç yavaş olmaz hızlanır kantarın topuzu kaçar, o zaman faizin öncülüğünde yükselen para, burada faiz önden gidiyor DXY arkadan geliyor, emtiayla ikame(yer değişikliği) edilecek demekki ve biri düşerken diğeri yükselirken ikisinin kesiştiği denge noktası, dünya ekonomisinin düzeldiği yere olarak ilan edilecek bütün dünyaya ve işte bu noktada borsalar yeni gaz yiyecek daha var,nin demekki başından beri olan kriz deyildi, temizlik harekatıydı,
Geçmiş olsun.......,:rolleyes:
[quote=enorton;177777]Onlarda sistem kurulabiliyor mu??[/quote]
Ibs te indicator builder var diye biliyorum.Expert advisor da vardır.Arayıp sormak lazım.Eğer matriksteki gibi verilerde değişiklik olmuyorsa düşünülebilir.Ama kullanan birinden yorum almak lazım
ELEKRIK FIYATLARINA ZAM (1)
-ELEKRIK FIYATLARINA ZAM (1)
-1 OCAK 2010'DAN GECERLI OLMAK UZERE KONUT ELEKTRIGININ
FIYATI KILOVAT SAATTE YUZDE 1,32, SANAYI ELEKTRIGININ
FIYATI ISE YUZDE 1,23 ORANINDA ARTIRILDI
ANKARA (A.A) - 24.12.2009 - 1 OCAK 2010 TARIHINDEN GECERLI OLMAK UZERE
KONUTLARDA KULLANILAN ELEKTRIGIN KILOVAT SAATI (KWH) YUZDE 1,32, SANAYI
ELEKTRIGININ FIYATI ISE YUZDE 1,23 ORANINDA ARTIRILDI.
ENERJI PIYASASI DUZENLEME KURULU (EPDK) BUGUN YAPTIGI TOPLANTIDA,
ABONELERE YANSIYACAK PERAKENDE ELEKTRIK SATIS TARIFELERINI GORUSEREK KARARA
BAGLADI. BUNA GORE 1 OCAK 2010 TARIHINDEN GECERLI OLMAK UZERE KONUT ELEKTRIGININ
FIYATI KILOVAT SAATTE YUZDE 1,32, SANAYI ELEKTRIGININ FIYATI ISE YUZDE 1,23
ORANINDA ARTIRILDI.
(DEVAM EDECEK)
(LEY-YIL)
18:48 24/12/09
--AA--
geçirmeye başladılar gene nasıl olsa garanti
way**..hala işyerindeyim...rezillik dizboyu
[quote=Astatin;177782]way**..hala işyerindeyim...rezillik dizboyu[/quote]
çalış lem köle eheueheueue :p