Way Canına,
Bu ***** matriksi dün verdiği ve gün boyu aktif duran long sinyalini yok etti.
Uzun süredir olmuyordu.
Kahrol Matriks. Gün yüzü göremiyesin. (Getti getti gül gibin longlarım gettüüü.)
Printable View
Way Canına,
Uzun süredir olmuyordu.
Kahrol Matriks. Gün yüzü göremiyesin. (Getti getti gül gibin longlarım gettüüü.)
[QUOTE=boz ayı;177832]bugün pala yok...en son vatikanda görülmüş...günahlarından arınmak için papaza
yalvarırken....
ey güzel ALLAH ..ım şu halimize bak..pala yok iş yok..hacim yok..ulan pala müslüman
mahallesinde salyangozu senden iyi satan yok..birde kuyruğa sokuyon müşterileri.
yatacak yerin yok senin..senin günahlarını vatikanın tüm papazları bir araya gelse ıhhh..[/QUOTE]
Pala Papayı itmiş ::: (pala bayanmış bu arada)
[url]http://www.ensonhaber.com/dunya/246551/papa-noel-ayininde-dusuruldu-izle.html[/url]
[quote=sazan;177837]Way Canına,
Uzun süredir olmuyordu.
Kahrol Matriks. Gün yüzü göremiyesin. (Getti getti gül gibin longlarım gettüüü.)[/quote]
Bay SAZAN,
** ı biliyoruzda... ***** i çözemedim vallahi....
Hello matriks, by by happiness, because matriks is matRİSK
günaydın arkadaşlar,kolay gele..
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177827]herkeşe günaydın,
hayırlı cumalar...
kimsecikler yok.zaten pek birşeyde olacağını sanmıyorum piyasada...belkide hiç bulaşmamak daha karlı olur bugün.[/QUOTE]
elimi attım direk 200 puan zarar .. nerde tepe nerde dip var hepsinde ters işlemdeyim la biri beni durdursun dövsün filan yokmu spk nın soyle saglam adamları bu mal naapıyo diye bi hesaplarıma baksınlar :D ky yi koruyan yok aga bu ulkede uahuahuahuah
bu ne yav kurudu piyasa.....aksiyon...hade hep beraber satalım....100 puvan alttan hep beraber alalım...malı götürelim....nasıl olsa kimse yok...forum olarak göcertirizde cıkartırızda...hayde hoppa...
Konuyu Toplam 75 Üye okuyor. (30 Kayıtlı üye ve 45 Misafir)
forumdadamı yabancı yatırımcı var ki hacmimiz yerlerde :)
[quote=Astatin;177840]Bay SAZAN,
Welcome matriks, by by happiness, because matriks is mat[B]RİSK[/B][/quote]
kesinlikle çok büyük risk abi...hiç şakası yok bu konuda çok ciddiyim...ben sistem kurdum üstüne ama aynı sistemi MS te de çalıştırıyorum.sinyallere MTX ten bakıyorum çünkü refresh etme zorunluluğu yok ama sinyal geldiği zaman dönüp MS e bakıyorum o da sinyal vermiş mi vermemiş mi?
neme lazım dangalak bir program yüzünden bi tarafımıza kaçmasın...
[QUOTE=sazan;177837]Way Canına,
Uzun süredir olmuyordu.
Kahrol Matriks. Gün yüzü göremiyesin. (Getti getti gül gibin longlarım gettüüü.)[/QUOTE]
Abi dün burada da yazdık bir kaç kere, gün içersinde verilerde değişiklikler oldu... Biz bunları Matriksi kötülemek için yazmıyoruz, bunlar gerçekten olduğu için yazıyoruz... Birbirimizi uyarmak için... Ama nedense bazı arkadaşlar, kendileri Matriks çalışanı mı bilmiyorum, sorun yok problem yok diyorlar... Sorun sizin internetinizde olabilir falan gibi cümleler kuruyorlar... Herkesin mi interneti bozuk anlamadım...
Ayrıca geçen cuma kapanışta yaşanan olay var mesela, o da sorun yok diye geçiştirildi ama bence yanlış bir durum... Fiyat 750 kapattı ama uzlaşma 825 geldi... Uzlaşmadan emir verenlerin emri 825 den geçti diye kapanış 75 puan yukarı çıktı grafikte... Herkesin sisteminde kapanış fiyatları olduğuna göre bu az ya da çok tüm sistemleri etkilemiştir... (Kelebek Etkisi)
eskiden.çok eskiden bizim zamanımızda yani 20 yıl önce pala böyle günlerde
nöbetçi bırakırdı...junior eleman...vob bizde yok o zamanlar ...junior palaya vekalet
ediyorsa..65.500 altında 65.200 ve 64.700 destekleri var...genelde juniorlara ikinci
destekte müdahale ordinosu bırakılır....
[quote=Astatin;177840]Bay SAZAN,
Hello matriks, by by happiness, because matriks is matRİSK[/quote]
Sevgi dolu ve serial halde uzun bir küfür sıraladım da o yüzden. :..:
[quote=TÜRKOĞLU;177845]kesinlikle çok büyük risk abi...hiç şakası yok bu konuda çok ciddiyim...ben sistem kurdum üstüne ama aynı sistemi MS te de çalıştırıyorum.sinyallere MTX ten bakıyorum çünkü refresh etme zorunluluğu yok ama sinyal geldiği zaman dönüp MS e bakıyorum o da sinyal vermiş mi vermemiş mi?
neme lazım dangalak bir program yüzünden bi tarafımıza kaçmasın...[/quote]
Veri değişimi sn.Enorton'un da başına geldi daha önce.Geçen günde ben karşılaştım.Yanlış pozisyona girdim onun yüzünden.Vobix'le verileri karşılaştırdık o da aynı hatayı fark etti.Bugün de sn.Sazan söyledi aynı olayı.Çok büyük bir hata bence.Ona güvenip pozisyon alıyorsunuz ama verilen sinyal kayboluyor.