çok vahşi hareketler var.....yukarı çek.....malı bas....olmazsa daha yukarı.....tekrar bas............ilk giren ilk çıkar...bunu hiç unutmayın......uluslararası trade......
Printable View
çok vahşi hareketler var.....yukarı çek.....malı bas....olmazsa daha yukarı.....tekrar bas............ilk giren ilk çıkar...bunu hiç unutmayın......uluslararası trade......
seans bitti herkes ayaklandı evine gidiyor, şişman kadın daha seyrediyor olayı.dng
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img91.imageshack.us/img91/5473/sismanoq9.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[quote=bull market;78489]Yurtdışı sahte düşüşte, biz kapanıcaz yukarı yapacak, avrupa kapanacak yine yukarı yapacak, ama yarın sabaha ne olur bilmem, bizim py bunu düşünerek yukarı kapanış düşünmüyor olabilir, yatayda günü geçirdik, şişman kadındanda fayda yok görünüyor, saygılar.[/quote]
Sp bugun yatayda gecer 855.50 ıle 871.25 arasında...
855.50 altında selale yer...
Geceye kısa, spot kapandıktan sonra 15 dak yukarı yapsa bıle...
Arkadaşlar Xau-Usd ve Eur-Usd yorumlayacak kimse yok mu? Birer cümle?
Üç vade arasında uzlaşma farkı 525 puan, ilginç değilmi, 34050-34400-34575
Hangisi yalancı bu vadelerin?
34 civarında kapatırsak, yarın son bir yukarı hareket bekliyor olacağım (orta vadeli beklentilerime ters olarak). 33.9 altı kapanışlar bence olumsuz olur.
dow geldi 8200e değecekk sonra tepkiye girse yukarı yapsa gun sonu 8000-8080kapatabilirmi acaba buna oynayarak kısa devam
ne 34 binmiş yaww
nasılda savunuyorlar
34000 maliyetleri 33900 kapadım beni dusurduler simdi ucarlar seziyorum cidden
ykb tıııııııırrrrrrrrrttttttt yapıyo yine...
geceyede uzun........
Show yapıyorlar resmen :)
[QUOTE=mersiyk;78504]34000 maliyetleri 33900 kapadım beni dusurduler simdi ucarlar seziyorum cidden[/QUOTE]
ayy iste bakın oldu :eek:
hay imf gibi ya 200den flatledim imf işi bozdu beni
kisaya devam...
[quote=SEREN I;78442]dolar..faiz..ve borsa ..yani bizim üç kaat ekonomisi düşüyor....üçü birden düşmez bunların...birileri bizi gözetliyor....spekülasyon borsada daha rahat olur....borsa yalan mı söylüyor...........dng[/quote]
masaya dördüncü aranıyor....bizim bilmediğimiz neyi biliyorlar..................
[QUOTE=nunu;78509]kisaya devam...[/QUOTE]
nunucum ya sanki ucucak bu vob oyle seziyorum :( yada oyle hissettiriyolar
bu kadarda oyun olurmu
öğle arası 400 puan - fark yaptılar
şimdi +500 de fark
vob30 hala boga (bence sahte busaatten sonra)ama xu030 ayi basladi oyle kapatti fdow da ayi oldu
[QUOTE=SEREN I;78510]masaya dördüncü aranıyor....bizim bilmediğimiz neyi biliyorlar..................[/QUOTE]
şimşek çıkıp açıklama yaptı büyük oranda anlaştık diye..imf heyetide haftaya geliyor diye haber geçtiler
seans sonu bu kadar şuursuzca alım yapanları görmek açısından bi arkadaş akşam pastası koyabilirmi
şimdiden teşekkürler
ben dowu bugün 8000 e verirler diyorum py nin longları var ne yapayım bilemiyorum
sistem flat de..geceye flat..
[quote=SEREN I;78346]borsa düşüyor..peki döviz neden düşüyor...faiz..15.02.. neden düşüyor....
başbakanlar anlaşmanın veya anlaşmamanın sonunda devreye girer..ve sertleşirler..ani açıklamalara dikkat......dng
ortada bir paradoks oluştu..çok dikkatli olun..ve stop olmadan iş yapmayın.........[/quote]
bu akşam çok tehlikeli.....vob neden bu kadar güçlü acaba.....vob normal değil...bildiğim py..malcı......:yü:
geceye uzun giriyorum .. beyler bayanlar .. sistemim yönünde uzun ...
[quote=mersiyk;78511]nunucum ya sanki ucucak bu vob oyle seziyorum :( yada oyle hissettiriyolar[/quote]
29.01.2009 17:00:17 *ABD'DE ARALIKTA YENİ KONUT SATIŞLARI YÜZDE 14.7 AZALDI(BEKLENTİ -2.9%, ÖNCEKİ -2.9%)
iktisat tarihinde bundan once beklenenden bu kadar kotu veri gelmemistir herhalde.
Geceye uzun iyi akşamlar
veri kötüydü...tarihin en kötüsüydü..şunla bunla işim olmaz..
geceye 33900 den uzun ...sabah sat dediği yerden satarız...
herkese iyi akşamlar
dünden kalma 34.525 antika shortlarla devam.istedikleri kadar kıvransınlar istifimi bozmam.dünkü tepeyide geçsinler yine bozmam.
tilki bunlar dönüp dolaşıp gelecekleri yer kürkçü dükkanı.
güniçi önce longları doğradılar sonrada shortları.
kıro py işte noolucak hehehe :p
şu dow 8.500 leri görsede kurtulsak arkadaş :cool:
hiçbir IMF anlaşmasını bu kadar ele ayağa düşürmediler yazıklar olsun bunlara be.manipülasyonun ALLAH ını yapıyorlar resmen.
[QUOTE=nunu;78520]29.01.2009 17:00:17 *ABD'DE ARALIKTA YENİ KONUT SATIŞLARI YÜZDE 14.7 AZALDI(BEKLENTİ -2.9%, ÖNCEKİ -2.9%)
iktisat tarihinde bundan once beklenenden bu kadar kotu veri gelmemistir herhalde.[/QUOTE]
dibimi gördük abla böylece .. :)
yaw bu dow deli diyorum nezaman felaket veri gelse o gun + kapatıyor ertesi gün veriyi fiyatlıyor sanki - kapatıyor
Geceye kısada kaldım, spot kapandıktan sonra madem olumlu hava dedim neden yukarı çizmeye devam etmediler? neden? çünkü yukarı çizilecek durum yoktu aslındada ondan, yani bence, bu şekilde yorumlayıp, kısada kaldım, şişman kadına teesüflerimi sunuyorum, saygılar..
yurt dışı bu kadar zayıfken..vob un teorik fiatın üstünde olması..malın kuvvetli..sağlam ellere geçtiğini gösterir...uzun girenler şanslı olabilir..ben nadiren gece pozisyon alırım....iyi akşamlar herkese....
dünkü 34750 maliyetli kısalarla devam...
[quote=selçuklu;78524]dibimi gördük abla böylece .. :)[/quote]
ben daha birsey goremedim.:..:.
saka bir yana muazzam otesi kotu bir veri. bu kadar faiz indirimi, bailout hic mi ise yaramamis diye sordurur adamlara. isci cikarim haberlerinin de arkasi kesilmiyor. en son duydugum kodak 4500 kisiyi cikariyor.
yok arkadas, ben kol kesmeye raziyim, hicbir mantik bu veride beni uzun girdiremez.
Benim yönteme göre vob long, spot short kapattı.
Şimdi hangisine bakmak lazım.
Vob Spotun türevi, O zaman asil duruken vekile bakmaya gerek yok. Spottur her zaman doğru konuşan.
Vobda teorik fiyat avantajları var, para sermaye diledigini yapar.
Isbankası voba açılınca...
Hissedeki isc sat verir, vobdaki al verirse hangisine bakmak lazım...
Karar her türlü doğru...
Ama türevler bir şekilde geç sinyal verirler...
Geceye short kaldım...
Sevgiler...
[quote=furkan;78525]yaw bu dow deli diyorum nezaman felaket veri gelse o gun + kapatıyor ertesi gün veriyi fiyatlıyor sanki - kapatıyor[/quote]
evet kötü veri geldiğinde görmezden geliyor ama ilerleyen saatlerde ya da ertesi gün olayın farkına varıp fazlasıyla telafi ediyor. :)))
Geceye uzun.
[quote=nunu;78529]hicbir mantik bu veride beni uzun girdiremez.[/quote]
Mantık değil py giydirir bence
Geceye uzunn
[QUOTE=SEREN I;78527]yurt dışı bu kadar zayıfken..vob un teorik fiatın üstünde olması..malın kuvvetli..sağlam ellere geçtiğini gösterir...uzun girenler şanslı olabilir..ben nadiren gece pozisyon alırım....iyi akşamlar herkese....[/QUOTE]
ya ben dedim 33900 den verdigimde alıcaklarını seziyodum gercekten ve verdigim gibi saniyelerle 34300 e gitti vob .kom sabah aldıgımla yetinicem artık flatım .heyk