-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177845]kesinlikle çok büyük risk abi...hiç şakası yok bu konuda çok ciddiyim...ben sistem kurdum üstüne ama aynı sistemi MS te de çalıştırıyorum.sinyallere MTX ten bakıyorum çünkü refresh etme zorunluluğu yok ama sinyal geldiği zaman dönüp MS e bakıyorum o da sinyal vermiş mi vermemiş mi?
neme lazım dangalak bir program yüzünden bi tarafımıza kaçmasın...[/QUOTE]
Kaçan kaçmış zaten PAMBIIIIIKKKKKK!
-
[quote=Kennym;177842]elimi attım direk 200 puan zarar .. nerde tepe nerde dip var hepsinde ters işlemdeyim la biri beni durdursun dövsün filan [B][COLOR=red]yokmu spk nın soyle saglam adamları[/COLOR][/B] bu mal naapıyo diye bi hesaplarıma baksınlar :D ky yi koruyan yok aga bu ulkede uahuahuahuah[/quote]
Hee vaaar olmazmı, biz manipulasyonları takip ediyoruz,bizden kaçmaz,artık
tırsıyorlar kendilerini takip ettiğimizi biliyorlar,bundan sonra eskisi kadar
manipulasyon ve insider olayı olamayacak diyorlar....::::::::::::::::::::::::::::::::::::.dng.dng.dng.dng.dng
-
Ağalar ben çok nadir uğrayabileceğim bugün, gözünüz aydın.. Dün destek verdiğimiz bir bankaya eyle bir hata yapmış eyle bir gol atmışız ki..üüü gazetelere düşmezsek iyidir.....topralamamız lazım sistemlerini....üwwwwwwww..şimdi domuz gribi olup evde yatmak vardı **.... iş kısmı kolay çözeriz de, acaba nasıl bir zılgıt yiyeceğiz bankadan, onu çok merak ediyorum..ehuheueh....acıdım sevgili genel müdürümüze..ehuhehe..by...üwwwwwww
-
[quote=enorton;177846]Abi dün burada da yazdık bir kaç kere, gün içersinde verilerde değişiklikler oldu... Biz bunları Matriksi kötülemek için yazmıyoruz, bunlar gerçekten olduğu için yazıyoruz... Birbirimizi uyarmak için... Ama nedense bazı arkadaşlar, kendileri Matriks çalışanı mı bilmiyorum, sorun yok problem yok diyorlar... Sorun sizin internetinizde olabilir falan gibi cümleler kuruyorlar... Herkesin mi interneti bozuk anlamadım...
Ayrıca geçen cuma kapanışta yaşanan olay var mesela, o da sorun yok diye geçiştirildi ama bence yanlış bir durum... Fiyat 750 kapattı ama uzlaşma 825 geçti... Uzlaşmadan emir verenlerin emri 825 den geçti diye kapanış 75 puan yukarı çıktı grafikte... Herkesin sisteminde kapanış fiyatları olduğuna göre bu az ya da çok tüm sistemleri etkilemiştir... (Kelebek Etkisi)[/quote]
O yazılarınızı okumuştum dostum, ama bende sonuçlar değişmemişti.
Son 4-5 aydır da 1 tek sinyal yok olmamıştı. :mad:
-
[quote=sazan;177853]O yazılarınızı okumuştum dostum, ama bende sonuçlar değişmemişti.
Son 4-5 aydır da 1 tek sinyal yok olmamıştı. :mad:[/quote]
Yahu patronaj,
Geçen 35-37 yaşlar civarı adamların işe yaramadığı bir sektör hangisidir mealinde bir soru sorduydun kendi sektörüne değinerekten..bende a) Yazılım b)Medya demiştim.....?.lelele wiç?
ufffffffffffffffff...mazanaraya bak..gitmem lazım...uuuuuf uf ufff.... by by happiness bu haftaüüüüüüüüü
-
Sistemle 600'dan yapılan longlar, sistemin sinyallerinin "yok abi ben üüle söylemedim.Sen yanlış anlamışsın" demesi üzerine, 500'den flatlenir. F... Y... bloody face.
-
[quote=Astatin;177854]Yahu patronaj,
Geçen 35-37 yaşlar civarı adamların işe yaramadığı bir sektör hangisidir mealinde bir soru sorduydun kendi sektörüne değinerekten..bende a) Yazılım b)Medya demiştim.....?.lelele wiç?
ufffffffffffffffff...mazanaraya bak..gitmem lazım...uuuuuf uf ufff.... by by happiness bu haftaüüüüüüüüü[/quote]
Cevabı söylemeyeceğimi de ifade etmiştim aynı mesajda dostum.
-
[quote=sazan;177855]Sistemle 600'dan yapılan longlar, sistemin sinyallerinin "yok abi ben üüle söylemedim.Sen yanlış anlamışsın" demesi üzerine, 500'den flatlenir. [COLOR=red]F... Y[/COLOR]... bloody face.[/quote]
bak bunu anladık::::::...
gittimmm..üwwwwwwwww
-
valla olmayanlara tavsiyem mutlaka MS kurun PC nize.ve aynı sistemi MS e kurun abi.herhalde forumda 1 dk lık sistem kullanan yoktur en alt periyot 5 dk lıktır.çünkü MS te 5 dk altı yok.birde 120 dk data yok.
onun dışında 5-10-15-20-30-60-SEANS-GÜN-HAFTA-YIL var...
benden söylemesi...sonra birgün canınız yanar...başınıza bir iş gelmeden bence önleminizi alın.
MTX te sinyal gelince döner MS e bakarsınız teyid için...
-
[quote=sazan;177857]Cevabı söylemeyeceğimi de ifade etmiştim aynı mesajda dostum.[/quote]
belki unutmuşsundur dedim...bari bir şıkkı eleseydin:D:D:D
yahu gerçekten gidiyorum.. by by happiness
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;177859]valla olmayanlara tavsiyem mutlaka MS kurun PC nize.ve aynı sistemi MS e kurun abi.herhalde forumda 1 dk lık sistem kullanan yoktur en alt periyot 5 dk lıktır.çünkü MS te 5 dk altı yok.birde 120 dk data yok.
onun dışında 5-10-15-20-30-60-SEANS-GÜN-HAFTA-YIL var...
benden söylemesi...sonra birgün canınız yanar...başınıza bir iş gelmeden bence önleminizi alın.
MTX te sinyal gelince döner MS e bakarsınız teyid için...[/QUOTE]
Ben de dün Metastock topigine bunu sordum. Nasil kurabilecegiz peki?
-
Sayın Hellim "the Hell" Fairgirl & Sayın HEXEN "the pasha" Lostghost;
Yılbaşı anketime oy vermezseniz çok kırılırım...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/yilbasi-anketi-t5298.html?t=5298[/URL]
Konu etiketleri; Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Hellim, Hexen, Prim
Astatin, Astatin ve Prim)
(Hellim in ortam dinlemesi cihazlarına, Hexen inde ortam gözlemesi cihalarına takılsın diye...bol etiketli) yahu hakikaten gittim..