-
Ahha, saçmalıkta zirve yaptı şimdi.
Sistem 20 dk'lık. Yani sinyalleri 20 , 40 geçe yada saat başında geliyor. 10:33'de alarm penceresi çıktı. Açığa sat dedi. 20 geçe oluşan barın sinyali 13 dk sonra geldi. Gel de inan. (13 dakikadır bir önceki barda short sinyali yokken, 13 dk sonra var).
******************* . (Küfür haznem tükendi)
-
[quote=thracian;177861]Ben de dün Metastock topigine bunu sordum. Nasil kurabilecegiz peki?[/quote]
arayan mevlasınıda bulur,belasınıda :::
vobix ile bir konuş belki bildiği bişeyler olabilir...o bilmiyorsa dön benimle konuş.yannız ben seni çok uğraştırırım PC konusundaki cehaletim yüzünden.hayır MS kurdururken windowsunu buhar ettirebilirim o bakımdan :::
-
stop şartı 65200 e kadar yükseldi..
short şartı 64750..
60 dk lık periyotta epey yorgunluk göze çarpıyor..
herşeye rağmen tüm ortalamaların üstünde ve bu yılın zirvesinin sadece 600 puan altındayız..
-
[quote=TÜRKOĞLU;177859]valla olmayanlara tavsiyem mutlaka MS kurun PC nize.ve aynı sistemi MS e kurun abi.herhalde forumda 1 dk lık sistem kullanan yoktur en alt periyot 5 dk lıktır.çünkü MS te 5 dk altı yok.birde 120 dk data yok.
onun dışında 5-10-15-20-30-60-SEANS-GÜN-HAFTA-YIL var...
benden söylemesi...sonra birgün canınız yanar...başınıza bir iş gelmeden bence önleminizi alın.
MTX te sinyal gelince döner MS e bakarsınız teyid için...[/quote]
Aynı olayı ben de düşünmüştüm nasıl olsa metastock doğrudur diye.Metastock veriside matrikse bağlı olduğundan matrikste veri değişimi olunca direk metastocku etkiliyor.Hatta 2. 3. resfresh te etkili oluyor.Matrikste bi veriyi değiştirip metastockta refresh yapın göreceksiniz.
Ayrıca bugün euroline ve ibs 'in verisini matriksle karşılaştırdım telefonda.5 dk 17:30 barı volume değerli euroline ve ibs te 2539, matrikste ise 2541.Aradaki fark çok küçük gelebilir ama kapanış,açılış,düşük, yüksek te ta farklı olabiliyor işte bu şekilde
-
[quote=flexy;177867]Aynı olayı ben de düşünmüştüm nasıl olsa metastock doğrudur diye.Metastock veriside matrikse bağlı olduğundan matrikste veri değişimi olunca direk metastocku etkiliyor.Hatta 2. 3. resfresh te etkili oluyor.Matrikste bi veriyi değiştirip metastockta refresh yapın göreceksiniz.[/quote]
hiç başıma gelmedi bugüne dek.koyduğu sinyalin yeri hiç değişmedi...
MTX te anlık geçen veri ile msdownloader dan MS e aktarılan veri sanıyorum farklı.
sorun şuradan olabilir.bak o aklıma geldi eğer MS için verileri MTX ten çekiyorsanız hiçbir fark yok tabii ha MTX olmuş ha MS.sinyal değişirse MTX te doğal olarak MS te de değişir.
en sağlamı yıllık 100 TL ödeyip MsDownloader almak.ben o şekilde aktarıyorum verileri.MTX ten direkt çekmiyorum.
-
Kennym sana rakip çıktı :D
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=76508999650&ref=nf[/url]
-
[quote=TÜRKOĞLU;177868]hiç başıma gelmedi bugüne dek.koyduğu sinyalin yeri hiç değişmedi...
MTX te anlık geçen veri ile msdownloader dan MS e aktarılan veri sanıyorum farklı.
sorun şuradan olabilir.bak o aklıma geldi eğer MS için verileri MTX ten çekiyorsanız hiçbir fark yok tabii ha MTX olmuş ha MS.sinyal değişirse MTX te doğal olarak MS te de değişir.
en sağlamı yıllık 100 TL ödeyip MsDownloader almak.ben o şekilde aktarıyorum verileri.MTX ten direkt çekmiyorum.[/quote]
Bu yazdıklarımı matriksi kötülemek vs için yazmıyorum.Gerçekten zararınız olmasın, sorunla karşılaşmayın diye yazıyorum.Sn.Vobix le geçen gün verileri karşılaştırdık.Daha önce ms downloader ile çektiği verilerin üstüne tekrar çekim yaptı ve onda da verilerde farklılık oldu.
-
[quote=flexy;177870]Bu yazdıklarımı matriksi kötülemek vs için yazmıyorum.Gerçekten zararınız olmasın, sorunla karşılaşmayın diye yazıyorum.Sn.Vobix le geçen gün verileri karşılaştırdık.Daha önce ms downloader ile çektiği verilerin üstüne tekrar çekim yaptı ve onda da verilerde farklılık oldu.[/quote]
bu durumda benim imzam gerçekten cuk diye oturmuş oluyor...başka diyecek söz kalmıyor çünkü...
-
seans başlayalı 2 saat geçti..işlem hacmi....spotta 300 vob.da. 60 ...
efendim noel var..anladık...yurt dışı kapalı anladık...peki ne oldu senin o muhteşem
iç dinamiklerine...yıldız ülkem..2010..un en en en hızlı büyüyecek ülkeme...
nerede yerli yatırımcı..yok...neden...???..
bugünü hafızanıza not edin.....kral çıplak.....
-
Geç oldu ama herkese günaydın ve bol kazançlar,
-
önce ülkemin insanı inanacak.....sadece inanmak yetmez..sermayesi olacak...
yabancıya bağımlı para ve sermaye piyasaları oluşmuştur....ülkem için bu tehlikelidir..
-
[quote=boz ayı;177877]önce ülkemin insanı inanacak.....sadece inanmak yetmez..sermayesi olacak...
yabancıya bağımlı para ve sermaye piyasaları oluşmuştur....ülkem için bu tehlikelidir..[/quote]
boz ayı sana seviyom lo.lelele