-
[quote=EMEKDAR;177917]İnşallah diyim dostum,ama yanılıyorsun,kasa kaybetmez,hep önde daima
öndedirler,olmazsa oyunun kuralını iptal ederler..Olmazsa zorla alırlar..
Dünya endeksleri destekleri kırmış vetan evlatları shortlamış,piyasa
kapanmış,bir açıklma 50 milyar dolar geliyor...ahanda girdimi % 50
oooooffffff of Allahım ne edecüük biz bu işleri sonunda bilmiyorum...
NEEYYYYYYYSE anladınız....üüü[/quote]
Ya emektarım bu yüzden vob tayız işte, devamlı soymak için, yosa gider hisse alır beklerdik,
-
walla ben küçükken çook noel baba dan hediye aldım,çam ağaçları süsledim,elimde fenerlerle gezdim sokaklarda yabancı çocukluk arkadaşlarımla noel zamanı...ve o kadar güzeldi ki...
ama bayramlarımı,ve kendi kültürümün değerini ve gerekliliklerini de hep bildim,ve vecibelerini yerine getirdim...
Sorarım,noele tu kaka diyen,gafur diyen kaç kişi müslümanlığı takva ve tevekkülleriyle yaşıo..
para diil önemli olan,donanım...o yüzden demesinler bana ahh eski yılbaşılar,ahhh eski ramazanlar vs...
-
[QUOTE=ATHLON;177920]walla ben küçükken çook noel baba dan hediye aldım,çam ağaçları süsledim,elimde fenerlerle gezdim sokaklarda yabancı çocukluk arkadaşlarımla noel zamanı...ve o kadar güzeldi ki...
ama bayramlarımı,ve kendi kültürümün değerini ve gerekliliklerini de hep bildim,ve vecibelerini yerine getirdim...
Sorarım,noele tu kaka diyen,gafur diyen kaç kişi müslümanlığı takva ve tevekkülleriyle yaşıo..
para diil önemli olan,donanım...o yüzden demesinler bana ahh eski yılbaşılar,ahhh eski ramazanlar vs...[/QUOTE]
Bilmediğim için soruyorum;
noel, christmas, yılbaşı farklı şeyler mi?
-
guzu SHORT musun LONG mu?
LONG olduğunu pek sanmıyorum...ya SHORT sun ya FLAT...
-
[quote=enorton;177921]Bilmediğim için soruyorum;
noel, christmas, yılbaşı farklı şeyler mi?[/quote]
tam olarak bilmiorum ama,noel, sanırsam Hz İsa'nın doğumu,yılbaşından önce kutlanan bişii...Yılbaşı ise bildiğimiz yeni yılın kutlanması...
-
[quote=ATHLON;177920]walla ben küçükken çook noel baba dan hediye aldım,çam ağaçları süsledim,elimde fenerlerle gezdim sokaklarda yabancı çocukluk arkadaşlarımla noel zamanı...ve o kadar güzeldi ki...
para diil önemli olan,donanım...o yüzden demesinler bana ahh eski yılbaşılar,ahhh eski ramazanlar vs...[/quote]
Fazlada bu konuya girmek istemiyorum,ancak başkalarının örflerini
inançlarını benimsemek başka,kendi inancını örfünü yaşamak yada
yaşamamak başka...
Yani kendi ilkelerini yaşamıyor diye,başkalarınınkini kabul etmek gerekmez..
-
[quote=TÜRKOĞLU;177922]guzu SHORT musun LONG mu?
LONG olduğunu pek sanmıyorum...ya SHORT sun ya FLAT...[/quote]
flatım...seyyah...iş seyahatine çıktım 4 gün önce...flat olup gittim....
pazartesi...bi eyleme hazırlanıyorum....
dadasımın....aralıkta shortlarıylamı uzlasacak....longlarıyamı uzlasacak...ona göre bi eylem yapacagım....
-
Ortak Payda; Dinlerinde, Bunlarla etkileşim halinde olan ahlak kavramının da, Hatta sosyal hayatı sadece dünyevi kaynaklarla düzenlemeye çalışan ideolojilerin de ortak yönleri var... İyi insan olmak, paylaşmak, çalmamak, ikiyüzlü olmamak, hak yememek, alınterinin karşılığını almak/vermek, insanları kötü söz söylememek, kırmamak v.b. v.b. herkes bu ortak paydaya uyduğunda zaten bugün tartışılan şeylerin çoğu ortadan kalkar...Böyle bir şey mümkün mü tabi ki değil :)
-
[quote=jani;177925]flatım...seyyah...iş seyahatine çıktım 4 gün önce...flat olup gittim....
pazartesi...bi eyleme hazırlanıyorum....
dadasımın....aralıkta shortlarıylamı uzlasacak....longlarıyamı uzlasacak...ona göre bi eylem yapacagım....[/quote]
şu anda...178 000 kontrat aralıkta...51 000 kontrat subatta....
eger aralıgı 65 000 le kaparsa...longlarını aralıkta uzlastı derim....ve shortlarını subata attı derim....
-
[QUOTE=ATHLON;177923]tam olarak bilmiorum ama,noel, sanırsam Hz İsa'nın doğumu,yılbaşından önce kutlanan bişii...Yılbaşı ise bildiğimiz yeni yılın kutlanması...[/QUOTE]
O zaman samimi bir müslümanın noeli kutlamaması gerekir bence... Ama kutlayana da karışmam... Kimsenin kimsenin yaşantısını, özel hayatını eleştirmeye hakkı yok... Kutlayana sen neden kutluyorsun, kutlamayana neden kutlamıyorsun diyemezsiniz...
Ayrıca kutlayana gavur diyenlerle, kutlamayanlara geri kafalı yobaz diyenlerin de farkı yoktur benim gözümde...
-
1.olgu
2.yadsıma
3.yadsımanın yadsınması,
tam buradayız, diyalektik süreçin 3. Safhası, yol ayrımı, kasa para kazanacak artık,
-
63 000 le kaparsa aralıgı ki mümkün bu....basabas çıktı derim...flata devam....