sabahtan bu yana 300 puana sıkıştık..( 65425 - 65725 )
içimden bir ses gerçek(!) seans açılış saati olan 15:30 dan sonra yukarı hareket göreceğiz ve haftayı bu yılın yeni zirvesinden kapatacağız diyor :)
Printable View
sabahtan bu yana 300 puana sıkıştık..( 65425 - 65725 )
içimden bir ses gerçek(!) seans açılış saati olan 15:30 dan sonra yukarı hareket göreceğiz ve haftayı bu yılın yeni zirvesinden kapatacağız diyor :)
[QUOTE=YAVUZHAN;177955]sabahtan bu yana 300 puana sıkıştık..( 65425 - 65725 )
içimden bir ses gerçek(!) seans açılış saati olan 15:30 dan sonra yukarı hareket göreceğiz ve haftayı bu yılın yeni zirvesinden kapatacağız diyor :)[/QUOTE]
gelsin gelsin 66000 de bekliyorum deyyusu..ebesinin örekesini göstermek ücün...
iyiki varsın şubat vade
[quote=Astatin;177957]iyiki varsın şubat vade[/quote]
Günaydın, .dng
Astatin,
hangi bankayı batırdın?. Ona göre cort açıyim barim..:rolleyes:
Alın işte batı tatilde, biz 100 puan ralliler vede şelalelerle oturup kalkıyoruz, çünkü batı bu sistemleri kendine yapmıştır, seni sömürdüğünün farkında bile değil, çıkarcıdır, her alanda ve her konuda kendinden başkasını düşünmeyen sistemler geliştirir, sonuç ortada...hani piyasa mantığı felam bütün teoriler nerde? tatilde :) saygılar....
[quote=excali;177959]Günaydın, .dng
Astatin,
hangi bankayı batırdın?. Ona göre cort açıyim barim..:rolleyes:[/quote]
14:35 itibariyle toparladık..Hissesine etkisi olmaz:..::..:
[quote=ares;177950]hazır ortam sükut iken sorayım , çoğu sistem yata trendi sevmez hatalı sinyal verir...
piyasanın yatay gittiğini anladığımızda yatay piyasada neye göre en iyi al sat yapılır bir deseniz de amerikayı yeniden keşfetmesem[/quote]
Ben bu dönemi uydurdum, ama bir kaç bardan sonra belli oluyor, birde makrao analiz tabi,
[quote=Astatin;177961]14:35 itibariyle toparladık..Hissesine etkisi olmaz:..::..:[/quote]
TÜRKOĞLU,
Gördün mü neden 150 point ralli yapmışız..:::
Asti bankayı kurtarmış...brv
[quote=excali;177963]TÜRKOĞLU,
Gördün mü neden 150 point ralli yapmışız..:::
Asti bankayı kurtarmış...brv[/quote]
astinin bankayı batırdım dediğine inan ama kurtardım dediğine inanma eheueheue :p
[B]YORUMSUZ-2[/B]
3 yaşında nişanlandırılan afgan kız
[IMG]http://i48.tinypic.com/fjjl36.jpg[/IMG]
10 yaşındaki kızın 67 yaşındaki dedeyle evlendirilmesi
(yer afganistan)
[IMG]http://i45.tinypic.com/66eyvo.jpg[/IMG]
(BUNA TEŞEKKÜR ETMEYİN BİLİYORUM İĞRENÇ AMA GERÇEK...)
[quote=TÜRKOĞLU;177967]astinin bankayı batırdım dediğine inan ama kurtardım dediğine inanma eheueheue :p[/quote]
[B]Dünyayı kurtaran adam= Cüneyt Arkın[/B]
[B]Bankaları Batıran Adam= Astatin Paşa:..:[/B]
[U]Çaktırmadan[/U] 25 puan 25 puan yükseliyoruz mu ne?
10 dakkalıkta tam ayrılma yeresindeyiz, yatay her an bitebilr, ama 10 luğun yatayı, 60 lık var, günlük var, var, var oğlu var,