-
[quote=excali;177963]TÜRKOĞLU,
Gördün mü neden 150 point ralli yapmışız..:::
Asti bankayı kurtarmış...brv[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;177967]astinin bankayı batırdım dediğine inan ama kurtardım dediğine inanma eheueheue :p[/quote]
Bugün cep teline gelen tek kullanımlık şifresi ile para çekemeyen veya web-şubeye giremeyen varsa hah işte orda biz varız:..::..::..: yani vardık..
Valla bankayı batırmadık da, işin içinde banka elemanının da hatası olmasa banka bize fena batıracaktı...diyeyim ben sana:..::..::..:
Amma şunu bilir şunu söylerimki, koca koca kurumların koca koca departmanlarında bir yazılım kabul-onay prosedürü olmaması ne kadar trajiküüüüüü
-
[quote=excali;177970][B]Dünyayı kurtaran adam= Cüneyt Arkın[/B]
[B]Bankaları Batıran Adam= Astatin Paşa:..:[/B]
[U]Çaktırmadan[/U] 25 puan 25 puan yükseliyoruz mu ne?[/quote]
Sana bişi olmasın :)
-
[quote=indregandi;177972]10 dakkalıkta tam ayrılma yeresindeyiz, yatay her an bitebilr, ama 10 luğun yatayı, 60 lık var, günlük var, var, var oğlu var,[/quote]
Hareket başladı,......yön ayrı iş,
-
gel gel ha gayret az kaldı....
-
[quote=Astatin;177975]Sana bişi olmasın :)[/quote]
Şimdilik iyiyim .. Pelayı 175 point çarptım böyle günde..
Efferim bene..+.
-
[quote=juliano;177979]sünnet mi? senin dinin ne yaw?[/quote]
benim dinim bana senin dinin sana
sünnet olayına gelince arap arkadaşlara bunun nedeni nedir diye sorduğumda kendileri bu olayın dinen caiz olduğunu hatta sünnet olduğunu söylüyorlar.
-
[quote=indregandi;177972]10 dakkalıkta tam ayrılma yeresindeyiz, yatay her an bitebilr, ama 10 luğun yatayı, 60 lık var, günlük var, var, var oğlu var,[/quote]
[quote=indregandi;177977]Hareket başladı,......yön ayrı iş,[/quote]
Yön henüz okeylenmedi,..........
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=AVUpIdkCPyI[/URL]
josephin yengenizin modern hali burda ...doro
-
[quote=Astatin;177973]Bugün cep teline gelen tek kullanımlık şifresi ile para çekemeyen veya web-şubeye giremeyen varsa hah işte orda biz varız:..::..::..: yani vardık..
Valla bankayı batırmadık da, işin içinde banka elemanının da hatası olmasa banka bize fena batıracaktı...diyeyim ben sana:..::..::..:
Amma şunu bilir şunu söylerimki, koca koca kurumların koca koca departmanlarında bir yazılım kabul-onay prosedürü olmaması ne kadar trajiküüüüüü[/quote]
Mehmet Ali Alabora'yı da gördün mü orada?
-
[quote=excali;177989]Mehmet Ali Alabora'yı da gördün mü orada?[/quote]
ha hay...biz onlardan 2 yıl önce yazdık...dng
-
[quote=enorton;177991]Olamaz...[/quote]
:):):)
-
[quote=Astatin;177990]ha hay...biz onlardan 2 yıl önce yazdık...dng[/quote]
Bankamatikbank değilmiş..:::
Dııııııt pratik var mıydı??