-
Önümüzdeki hafta, 63,400 altı kapanışlar çift tepe formu sigeler, 62400 altı onaylar, şubat vade ye büyük referans olur, hedefimiz şimdilik şu anki görüntüyede bakarak 68xxx fakat çabuk gider çabuk döner, 60000 altı kapanışlar bu bölümün sonudur,44000 ler görülecek demektir,en fazla olacağı budur, [B]ikinci soygun[/B] öncesi piyasaların orta vade yataya girmesi gerklidir, yoksa dünya bu yükü kaldırıamaz ve taşınamaz,....işin reel ekomomi ayağı eksiktir,.....bu devletler için finans açıklarının kapatılması demektir, bu da extra kaynak gerektirir, kaynak için ise ya kurun yükselmesi gerekir, ki başladı, yada el altından öz kaynaklar veya staretejik kaynaklar satılarak yada pazarlığa konu edilerek fon sağlanacaktır, ikincisi bitmeyen oyun olur ve gayry nizamidir, çıkmaz sokaktır, birincisi legaldir adam kazandığını dolar stabilize edilerek alır gider, sanada yaraları sarmak düşer bundan sonrasına, işte o kadar,.........:rolleyes:
-
[URL=http://img12.imageshack.us/i/80328291.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/3759/80328291.jpg[/IMG][/URL]
KOLAY GELSİN,....
-
vay a* .. gol olmuş ... bugünün suyunu sıksan 1000 point çıkarmış .. ehuehuehue:D:D:D
-
beynim şortla deyor yuaw...yapmaycam...yapmaycam...yapmaycam...
-
anamda şelalemi oldu vay .. a* .. 100 point indi ..
-
[QUOTE=sazan;178025]Kelam 2 :
Bakın neler :
1. İddaa eden ispat etmek zorundadır. Şuçlanan değil suçlayan suçu ispat etmelidir.
2. Aksi ispat edilene kadar herkes suçsuzdur.
Sonuç : Temeli bilmeden tartışma, kimseyi bir yere götürmez.[/QUOTE]
Abi siz de çok iyi biliyorsunuz ki teoride bu böyle ama pratikte değil malesef... Eğer öyle olsaydı tutuklu sayısı hükümlü sayısının neredeyse 3 katı olmazdı şuanda...
Daha önce de burada sormuştum, cevap beklediğimden değil, yasa koyucu, devlet ya da mahkemeler yasalara uymuyorsa ne yapmak lazım??
En basit ve en güncel sorun;
İş yasasında Yargıtay 1 ayda karar verir denmesine rağmen 1 yıldan önce sonuç çıkmıyor... Şimdi burada 1 ayda işini bitirmiyorsun diye Adalet bakanlığını ya da yargıtayı mı suçlamalı yoksa 1 ayda btmeyeceğini bile bile kanunu 1 ay diye hazırlayan yasa koyucuyu yani meclisi mi suçlamalı...
Benzer durum ergenekon davasında şuanda sürüyor zaten... Açıkça yasalar ihlal ediliyor...
-
65xxx yeresinden toplam portföyümün 1/10 u şubat vade şhortum, bana göre 65xxx denge yereleri, diğer shotlarımı 70.000 le 66xxx lar arasında kullanacam, [B]ben ağaya çarpacam işte o kadar,.......[/B]
-
way be spotu son saniye şovuyla kapadılar
şimdi vadelide de son saniye de 66.000 yaparlar tam olur
-
hafta sonuna işlemsiz şort long devam...
-
Bu işi ilk uzatmaya götürenlerden biri olarak şunu yazmak istedim...
İLk başta ekonomik konuda batı olmamaya çalışmakla ilgili yazdım çünkü forum bir anlamda ekonomileri fazlasıyla gözlüyor doğal olarak...bunuda müslüman dünyasının en iyisini yapabileceğini yazdım...islam hukukuna ise yorumsuzlar sayesinde girdik...batı hukukunda olan yorumsuzlar ekledik...ama tabiii hukuk çok farklı bir dal, ekonomi farklı....islam hukuku yada insan hukuku hakkında fazlaca bişey bildiğim söylenemez ama sonuçta dünyada hukuksuzluk almış başını gitmiş...karalamalara itirazım hep vardır...üzerine düşülürse islam hukuda insan hukukuda en iyisiyle ortaya çıkar inancındayım....batı irdelenip başımıza daha fazla iş açılmasın yeterki...çünkü altyapısı en zayıf bence batıdır....tarafımdan son nokta...saygılar...
-
-
Yatay piyasa iyi konuşturdu herkesi bu gün, Cümleten iyi hafatalar herkese.....