-
[quote=unlimitted;178148]barmene dedim ya, ekskali ne içiyosa aynısından ver diye.
hatırlamıyo musun? :..::..:[/quote]
.brv.brv.brv
Bende içmede problem yok zaten, yemede problem.. [B]3 dişle[/B] idare ediyoz işte:D. Ancak [U]tırtıklıyabiliyoruz[/U]...boks.
-
[quote=YAVUZHAN;178150]palanın elinde makası düşemez ah düşemez :)[/quote]
digerlerini bilmem ama sizin votka ile birayi karistirdiginiz belli:..:
-
[quote=nunu;178152]digerlerini bilmem ama sizin votka ile birayi karistirdiginiz belli:..:[/quote]
hey pala bana bir bira yanımdaki fıstığa tekila :::
-
-
şaka bir yana short için hala çok şey eksik..
-
Günaydınlar, şubat short kovalamaya devam,
-
gücü yeterse 67000 de bekliyorum cort ücün....orada aralık longları kapayıp şubat cortlara takviye yapacagım...
-
günaydın gençler.....
hafta sonuna kısa giren yürekli arkadaşlara pala çok kırgın...bir daha yapmasınlar..
dedi.....
boz ayı..da acele etmeyin daha kıvama gelmedi diyor...sabrediniz....geliyor.....
-
[quote=boz ayı;178160]günaydın gençler.....
hafta sonuna kısa giren yürekli arkadaşlara pala çok kırgın...bir daha yapmasınlar..
dedi.....
boz ayı..da acele etmeyin daha kıvama gelmedi diyor...sabrediniz....geliyor.....[/quote]
hocam bu deyyuz pala ne zmaan kıvama gelecek lo.kom
-
[quote=boz ayı;178160]günaydın gençler.....
dedi.....
boz ayı..da acele etmeyin daha kıvama gelmedi diyor...sabrediniz....geliyor.....[/quote]
Üstat bir yanlışlık olmasın,pela neden kısa yapanlara kırlıyor,kısa yapan
olmasa parayı kimden alacak....:)
-
yaf fena uyumsuzluklar var 60 dklıkta filan SHORT la beni SHORT la beni diyor...ama bu namussuz uyumsuzlukta adamı rezilde eder vezirde...ralli yapacaklarsa zaten bu uyumsuzluk varken oluyor çoğu zaman.yani 3.dalgalarda oluyor bu da uyumsuzluk falan dinlemez ne varsa katar önüne gider...
-
öğlen süpriz olabülü..ayu çıkabülü..