satış kademeleri bomboş aralık vadede...alışlarda aksine dolu...
Printable View
satış kademeleri bomboş aralık vadede...alışlarda aksine dolu...
Palanın bu defa bizim paralarla uğraştığı yok, sene sonunu kapamaya çalışıyor, bu gün ve yarın var önünde, burada problem 2010 un ilk haftaları, işte orada gıpraşabilir bunlar, bu haclı sermayesinin bu kadar cesur oluşunda bir bokluk olduğu belli, sanırım güzel yurdum bir şeylere yine konu olmuş durumda, kokusu çıkar yakında, şimdilik kalmış masada, doktorlar başında,.....
[QUOTE=EMEKDAR;178170]QU,
Bu ayular en son nerelerde görünmüş,nerelerden çıkabülüğ diye
düşünüyorlar,yoksa nesillerinin geleceği içün hiçmi saklandıkları yerden
çıkmamamaları gerekiyor.....:::[/QUOTE]
52500 en son çıkması lazım..52200 de çıkabilir...dng..çıkmazsa nesli tükenmiştir...dng
[quote=YAVUZHAN;178174]65 binlerin üstünde uyumsuzluklar çok net hale gelsede durum malum..
dediğin gibi uyumsuzluklar adamı rezilde eder vezirde..
elbet uyumsuzluklarında çalışacağı zaman gelecektir ama ne zaman ?
sonuçta kaldıraçlı piyasadayız,zamanlama herşey..[/quote]
Yavızım pela bugünlerde bir gözü kör,bir kulağı sağır nümorosu yapyor.....dng
[quote=TÜRKOĞLU;178179]satış kademeleri bomboş aralık vadede...alışlarda aksine dolu...[/quote]
şortçular için günün en iyi haberi.....aksi durumda kıyım olurdu....
bu arada en önemli destek 65.200 .........
[quote=EMEKDAR;178182]Yavızım pela bugünlerde bir gözü kör,bir kulağı sağır nümorosu yapyor.....dng[/quote]
valla bence bugünler çok hafif kalır.kesinlikle çok daha uzun süredir yapıyor dediğini..
şimdi haber bültenlerini izleyipte burada işlem yapmak gerçekten çok zor..
çok sağlam psikoloji lazım..
Aralık ayında nerdeyse 10.000 puan yükseldik, 10.000 puan alabilen var mı aramızda??
[quote=YAVUZHAN;178184]valla bence bugünler çok hafif kalır.kesinlikle çok daha uzun süredir yapıyor dediğini..
şimdi haber bültenlerini izleyipte burada işlem yapmak gerçekten çok zor..
çok sağlam psikoloji lazım..[/quote]
Acep neden bu gadden cüretkarkine.....dng
[quote=enorton;178185]Aralık ayında nerdeyse 10.000 puan yükseldik, 10.000 puan alabilen var mı aramızda??[/quote]
Aldık, verdik, aldık, ver...dik daha olmadı,
[quote=enorton;178185]Aralık ayında nerdeyse 10.000 puan yükseldik, 10.000 puan alabilen var mı aramızda??[/quote]
onu bırak sen bu süreçte sistemler ne yaptı asıl? dik bir yükseliş oldu birçok sistem buradan parayı vurdu.vurdu vurmasına da sonrasında yatayda ne ettiler?
yani benim asıl merak ettiğim sistemlerin aralık performansı ne durumda?
soruna gelince ben 10.000 puan alan olduğunu sanmıyorum.belki 1-2 kişidir :rolleyes:
[quote=EMEKDAR;178186]Acep neden bu gadden cüretkarkine.....dng[/quote]
sırt sıvazlayanların gücü diyelim..
[QUOTE=indregandi;178180]Palanın bu defa bizim paralarla uğraştığı yok, sene sonunu kapamaya çalışıyor, bu gün ve yarın var önünde, burada problem 2010 un ilk haftaları, işte orada gıpraşabilir bunlar, bu haclı sermayesinin bu kadar cesur oluşunda bir bokluk olduğu belli, sanırım güzel yurdum bir şeylere yine konu olmuş durumda, kokusu çıkar yakında, şimdilik kalmış masada, doktorlar başında,.....[/QUOTE]
hocam oyle pek bolluk olabilecek bişey yok gibi sanki 100000 poz taşısa pala adama maliyeti 70 m YTL dolar olarak 50 M dolar .. VOBun yarısı.. 3 katıda para tutsa bu rakamın garantısı olarak yanında 150 M dolarda bu .. yanı 200 M dolarla vobun yarı pozunu tek basına ıstedıgı gıbı tasır.. garantısı bıle olur.. hos gerek yok zaten garantıye de .. o paraylada pıoramıt pıramıt poz alır ıstedıgı gıbı uyumsuzluk yaratır assa atar yukarı cıkar..
ule 100 M dolar bulup su agayla asık atsak :) super olurmus aslında.. gercı bu deyyusun spotta malı cok o daha avantajlı olur :)