dombili küfte;
sistem yvade de geçici sat çaçkıyor ama şubat vadede yok...
Printable View
dombili küfte;
sistem yvade de geçici sat çaçkıyor ama şubat vadede yok...
[quote=QUEEN;178212]kim şort..zirvedeyiz[/quote]
sen...değil miisnn yoksan? ben şortmazsam, sen şortmazsan, o şortmazsa, nasıl çıakr bu şortlar aydunluğa....:::::: ben bile filatos yani düşün
[URL]http://www.internetajans.com/default.asp?t=wa&wid=18&aid=2781[/URL]
[quote=indregandi;178214]Bu da şubat vadeye yakından bir bakış,
[URL="http://img17.imageshack.us/i/51484611.jpg/"][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/2950/51484611.jpg[/IMG][/URL][/quote]
şekil ve tespit süper...de..yorum..ejderha formasyonu ne demektir:..::..:
[quote=Astatin;178218]şekil ve tespit süper...de..yorum..ejderha formasyonu ne demektir:..::..:[/quote]
Hocam o dingilin olduğu yeri ağanın geçememesi gerekirdi, orada boulması lazımdı fakat çok yoğun şhorttuk o zaman, fakeledi, burada ise burnunun üzerinde kuş var ve ağa onu kapmaya çalışacak, kapabilmek için saldırılarını daha yukarı ani darbelerle yapacak yoksa kuşu yakalayamaz,
[QUOTE=Astatin;178216]sen...değil miisnn yoksan? ben şortmazsam, sen şortmazsan, o şortmazsa, nasıl çıakr bu şortlar aydunluğa....:::::: ben bile filatos yani düşün[/QUOTE]
bende..cuma 100 point aldım kısadan..feci şort istiyorm..böyle olduğumda..endex..müthiş ralli yapar..hee..:D:D
İmkb bugün için 51733 drencinin üstünde kalmaya çalışıyor.Bundan sonra 52591 drencivar.
energy save moduna geçti piyasa :)
15:30 a kadar mola..
stop 65500 !
[quote=indregandi;178219]Hocam o dingilin olduğu yeri ağanın geçememesi gerekirdi, orada boulması lazımdı fakat çok yoğun şhorttuk o zaman, fakeledi, burada ise burnunun üzerinde kuş var ve ağa onu kapmaya çalışacak, kapabilmek için saldırılarını daha yukarı ani darbelerle yapacak yoksa kuşu yakalayamaz,[/quote]
Bu aga denilen mahlugh kuşu neresiyle kapıyor...:::
Bu haftasonu ve bygün br sürü tuhaf şey oldu..İlkini anlatmayayım, başıma iş açabilir.Ama ikincisi enteresan...AVM lerdne birine gittim küçük ev aletleri satn genişçe bir mağazaya....gezerkene yanıma 35 yaşlarında bir adam yanaştı, gayet güleryüzle..efendim mağazamızın kampanyası var, kapıdan giren her 100 üncü müşteriye çeyrek bilet veriyoz dedi ve bileti verdi...ben teşekkür falan derken adam ortadan kayboldu az sonra...neyse ben bir tane ızgara aldım..kasaya gittim..ödeme yapıyorum, aklımca şirinlik yapayım dedim..eğer ikramiye sizin verdiğiniz bilete çıkarsa içiniz cızlamaz mı yaww dedim..kasiyer kız tuhaf tufah suratıma baktı..bir kaç cümleden sonra, anlaşıldı ki, mağazanın piyango vermek gibi bir promosyonu yok ?????
hala olayı anlamaya çalışıyorum...hayır adam ak yüzlü ak sakallı da dğeildi....neyse artık bakalım
Astatin kardeş pala sana açık çek yerine bilet vermiş olmasın?:)
İmkb100 olarak fibonacci time zone olarak son 4 gün,
25.08.09 da başlattım,
zaman serileri şöyle,
1-2-3-5-8-13-21-34, şu anda 30 dayız,
ilginç ve uyumda ilginç, bir öncekine bir sonrakini ekliyorsunuz,......daha sonrakini bekliyorsunuz,.....