-
[QUOTE=Astatin;178224]Bu haftasonu ve bygün br sürü tuhaf şey oldu..İlkini anlatmayayım, başıma iş açabilir.Ama ikincisi enteresan...AVM lerdne birine gittim küçük ev aletleri satn genişçe bir mağazaya....gezerkene yanıma 35 yaşlarında bir adam yanaştı, gayet güleryüzle..efendim mağazamızın kampanyası var, kapıdan giren her 100 üncü müşteriye çeyrek bilet veriyoz dedi ve bileti verdi...ben teşekkür falan derken adam ortadan kayboldu az sonra...neyse ben bir tane ızgara aldım..kasaya gittim..ödeme yapıyorum, aklımca şirinlik yapayım dedim..eğer ikramiye sizin verdiğiniz bilete çıkarsa içiniz cızlamaz mı yaww dedim..kasiyer kız tuhaf tufah suratıma baktı..bir kaç cümleden sonra, anlaşıldı ki, mağazanın piyango vermek gibi bir promosyonu yok ?????
hala olayı anlamaya çalışıyorum...hayır adam ak yüzlü ak sakallı da dğeildi....neyse artık bakalım[/QUOTE]
bilet numarasını yazsana asti merak ettım yılbasında kontrol edecem :)
-
[quote=indregandi;178226]İmkb100 olarak fibonacci time zone olarak son 4 gün,
25.08.09 da başlattım,
zaman serileri şöyle,
1-2-3-5-8-13-21-34, şu anda 30 dayız,
ilginç ve uyumda ilginç, bir öncekine bir sonrakini ekliyorsunuz,......daha sonrakini bekliyorsunuz,.....[/quote]
işte aşağıdaki grafik,.....
[URL=http://img19.imageshack.us/i/14622423.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1048/14622423.jpg[/IMG][/URL]
-
YVADE 15 dk Mpass sat verdi..amma şubat vade vermedi...
-
[QUOTE=Astatin;178224]Bu haftasonu ve bygün br sürü tuhaf şey oldu..İlkini anlatmayayım, başıma iş açabilir.Ama ikincisi enteresan...AVM lerdne birine gittim küçük ev aletleri satn genişçe bir mağazaya....gezerkene yanıma 35 yaşlarında bir adam yanaştı, gayet güleryüzle..efendim mağazamızın kampanyası var, kapıdan giren her 100 üncü müşteriye çeyrek bilet veriyoz dedi ve bileti verdi...ben teşekkür falan derken adam ortadan kayboldu az sonra...neyse ben bir tane ızgara aldım..kasaya gittim..ödeme yapıyorum, aklımca şirinlik yapayım dedim..eğer ikramiye sizin verdiğiniz bilete çıkarsa içiniz cızlamaz mı yaww dedim..kasiyer kız tuhaf tufah suratıma baktı..bir kaç cümleden sonra, anlaşıldı ki, mağazanın piyango vermek gibi bir promosyonu yok ?????
hala olayı anlamaya çalışıyorum...hayır adam ak yüzlü ak sakallı da dğeildi....neyse artık bakalım[/QUOTE]
Bileti verme anında ceplerinizden bir şeyler eksilmediyse, kasiyerin promosyondan haberi yokmuş...
Diğer biletlerinizin kazanma ihtimali kadar o biletinde kazanma ihtimali var, fazladan hayaller kurmayın...
-
[quote=Kennym;178227]bilet numarasını yazsana asti merak ettım yılbasında kontrol edecem :)[/quote]
cııkkk..nazar değer..ama seri nosunun harf i ile ilk iki rkam ve son iki rakamını yazayım...çıkarsa sken edip yapıştırırım foruma:..::..: sonra abi ben çok kaybettim beni görsene zırlamalarını kabul ederim törenle...:..::..:
N45****75
-
[quote=indregandi;178226]İmkb100 olarak fibonacci time zone olarak son 4 gün,
25.08.09 da başlattım,
zaman serileri şöyle,
1-2-3-5-8-13-21-34, şu anda 30 dayız,
ilginç ve uyumda ilginç, bir öncekine bir sonrakini ekliyorsunuz,......daha sonrakini bekliyorsunuz,.....[/quote]
baktım ama neyin ölçümünü yaptığını ve nasıl kullanacağımı pek anlamadım arkadaşım:confused:
-
[quote=hilmi;178230]Bileti verme anında ceplerinizden bir şeyler eksilmediyse, kasiyerin promosyondan haberi yokmuş...
Diğer biletlerinizin kazanma ihtimali kadar o biletinde kazanma ihtimali var, fazladan hayaller kurmayın...[/quote]
::::::::: yok eksilmedi...sadece kasiyerin değil, şefinin de haberi yok:..::..:ihtimal hesabınız doğru..numaraların her birinin ihtimali aynı...ama benim kazanma ihtimalim herhangibir bedel ödemeksizin iki katına çıkmış oldu (mevcuttada bir biletim oluğundan)...fazladan hayaller::::::::: cık...hayalci biri sayılmam..öyle olsa foruma yazmadım sanırım bunu.. .lelele.lelele
-
[quote=ordi;178232]baktım ama neyin ölçümünü yaptığını ve nasıl kullanacağımı pek anlamadım arkadaşım:confused:[/quote]
Ordi bunu götürür, trendin başladığı mart ayına götürür koyabilirsin, 1927 ekonomik buhrana koyabilrsin, datan varsa, yani anlamlı bir yer bul, kendince, ben bana göre dağıtımın başladığı yere koydum, ne zamandır orada, bu günde grafikteki kırmızı zone sinyalleri arasında bir ilişki varmı diye baktım, bu çıktı, fibnacci oranlarının zamana uyarlanmış hali kısaca, asist yapar yardımcı olur, ilginç yani,.....
-
İmkb 30 drenç 66274
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i0912.hizliresim.com/2009/12/28/2123.jpg[/img][/url]
-
[quote=Astatin;178233]::::::::: yok eksilmedi...sadece kasiyerin değil, şefinin de haberi yok:..::..:ihtimal hesabınız doğru..numaraların her birinin ihtimali aynı...ama benim kazanma ihtimalim herhangibir bedel ödemeksizin iki katına çıkmış oldu (mevcuttada bir biletim oluğundan)...fazladan hayaller::::::::: cık...hayalci biri sayılmam..öyle olsa foruma yazmadım sanırım bunu.. .lelele.lelele[/quote]
[B]Pela sana Bilet kesecekmiş. Önceden haber göndermiş..[/B]
Amorti verip 1000 puan terse yatıracakmışş...boks.
-
Batıla inansaydım, keşke bunu burada anlatmasaydın derdim :)
-
[quote=enorton;178237]Batıla inansaydım, keşke bunu burada anlatmasaydın derdim :)[/quote]
Batıla bende inansaydım, "hay** .haklısın ya nasıl pişmanım şimdi anlattığıma" derdim..:D:D:D:Düüüüüüüüüüüü:..: