[URL]http://www.youtube.com/watch?v=FZwEE2s3qxE[/URL]
70 li yılların unutulmaz parçası.
Printable View
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=FZwEE2s3qxE[/URL]
70 li yılların unutulmaz parçası.
[QUOTE=Astatin;178250]et valla teşekkür...gidişat gösteriyorki bu yazdıklarımız yüzünden 1-2 yıl içinde mındar edilebiliriz:D:D:Dolsun beaaa... faşo ağalardan korkan faşo ağa olsun..bak bir enteresan nokta daha;
Nazi almanyasında muhalifler nasıl etiketlenirmiş biliyor musun (liberal de olsa, solcuda olsa, v.s. v.s.), ya Yahudi ya Komünist...Öyle ki, devlet bürokrasisinde bu gidişatı gören kurumlar bile gık çıkaramazmış...
Şimdi bizim yandaş medya nın aşırı olanlarına bak; her muhalif ses için hangi etiketi kullanıyorlar... Mason - Ulusalcı:cool::cool::cool:
Mesele geçenlerde, denizden yasadışı kum çekip sattığı için yandaş medya patronlarından birinin şirketine operasyon yapıldı...yani siyasi tarafı yok..bildiğin adi suç...bu haber yandaş medyada nasıl yayınlandı biliyormusun..."irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından bursa'da uygulamaya kondu"....bilmem anlatabiliyormuyum..memleket nereye gidiyor[/QUOTE]
Bu her zaman böyle değil midir?? Bence şimdiye has bir durum değil... 80 öncesi ülkücüler dışındaki herkes komünist solcu idi... Adama yolda araba çarpsa, komünistler pusu kurdu deniyordu... Solcular için de kendileri dışındaki herkes ABD uşağı ve faşistti... Toplum yine ikiye bölündüğü için bu durum normal... Ben o kadar karamsar değilim... Nazi ALmanyası gibi olmayız... AKP ve cemaat içinde çok vicdanlı insanların olduğunu biliyorum... Bu bir süreç, güçler savaşı yaşanıyor... Savaş bitene kadar ya da savaşın dozu azalana kadar bu sert üslup devam edecektir...
Mesela bir örnek vereyim;
AKP li vekil polisle tartıştı... Sonrasında yandaş olmayan tüm medya AKP ye yüklendi, işte AKP li vekil bu diye... Sonra adam istifaya zorlandı ve şimdi aynı medya tarafından aynı adam don kişot ilan edildi... O bir komploya kurban gitmiş :) Aslında muhalifmiş falan... Madem öyleydi iki gün önce neden adamı asmaya çalışıyordunuz...
Bir olay daha anlatayım ne kadar bölündüğümüzün resmidir;
Arkadaşımın teyzesi ve anneannesi (ikisi de başörtülü) otomobilleri ile giderken ters yoldan başka bir araç geliyor ve tartışıyorlar... Karşıdaki aracın içinde saçı açık bir bayan var, kendisi ters yönden gelmesine rağmen tartışıyor ve tartışmanın sonunda "Atatürk'ün kemikleri sızlıyor" diyor :) Bizimkinin anneannesi de buna cevap olarak "Hz. Muhammed'in kemikleri sızlıyor" diyor...
Toplum öyle bir noktaya geldi ki, bir kısım kendini ulusalcı, ilerici, Atatürkçü olarak görüyor ve diğer tarafı da gerici, şeriatçı, ABD uşağı olarak görüyor... Diğer taraf da kendisini muhafazakar, demokrat, dindar olarak görüyor ve diğer tarafı da ergenekoncu, darbeci, hatta gavur olarak görüyor...
Bu tam bir bölünmedir ve bunun baş sorumlusu ordu ve Hükümettir... Hangisi daha suçlu tartmak zor... Şu son süreçte hükümet daha suçlu ama öncesinde ordunun payı da büyük...
[QUOTE=EMEKDAR;178252][URL]http://www.videoizleturk.com/video/44511/bulbulum-altin-kafeste-sarkisi-dinle.html[/URL]
[URL]http://www.videoizleturk.com/video/44511/bulbulum-altin-kafeste-sarkisi-dinle.html[/URL][/QUOTE]
vobda...bu türküde uykumu getirdi..ben yatar..piyasa uçar...dng
66100 altına gidersek 65700 yeresıne kadar dusus rallisi olur
Doları aşağıya basıyorlar ama yemiyor, perşembeden başladılar buna,
[quote=QUEEN;178255]vobda...bu türküde uykumu getirdi..ben yatar..piyasa uçar...dng[/quote]
Konu farklıydı,esas verdiğim bölümler çıkmadı....
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ABD lilere konuşması...
Birde onun sevdiği bülbülüm altın kafeste şarkısı görüntüleriyle vardı..
Verdiğim bölümleri gelmedi sanırım ekrana sildim bende...üüü
[quote=Astatin;178250]et valla teşekkür...gidişat gösteriyorki bu yazdıklarımız yüzünden 1-2 yıl içinde mındar edilebiliriz:D:D:Dolsun beaaa... faşo ağalardan korkan faşo ağa olsun..bak bir enteresan nokta daha;
Nazi almanyasında muhalifler nasıl etiketlenirmiş biliyor musun (liberal de olsa, solcuda olsa, v.s. v.s.), ya Yahudi ya Komünist...Öyle ki, devlet bürokrasisinde bu gidişatı gören kurumlar bile gık çıkaramazmış...
Şimdi bizim yandaş medya nın aşırı olanlarına bak; her muhalif ses için hangi etiketi kullanıyorlar... Mason - Ulusalcı:cool::cool::cool:
Mesela geçenlerde, denizden yasadışı kum çekip sattığı için yandaş medya patronlarından birinin şirketine operasyon yapıldı...yani siyasi tarafı yok..bildiğin adi suç...bu haber yandaş medyada nasıl yayınlandı biliyormusun..."irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından bursa'da uygulamaya kondu"....bilmem anlatabiliyormuyum..memleket nereye gidiyor
Bu işin sağı solu yok..Sağduyularla Solduyuların bir araya gelmesi lazım...Yoksa gidişat gidişat değil...[/quote]
Hocam bende short olanları tutuklayacaklar demiştim bilmem annatabiliyommu,
[quote=enorton;178253]Bu her zaman böyle değil midir?? Bence şimdiye has bir durum değil... 80 öncesi ülkücüler dışındaki herkes komünist solcu idi... Adama yolda araba çarpsa, komünistler pusu kurdu deniyordu... Solcular için de kendileri dışındaki herkes ABD uşağı ve faşistti... Toplum yine ikiye bölündüğü için bu durum normal... Ben o kadar karamsar değilim... Nazi ALmanyası gibi olmayız... AKP ve cemaat içinde çok vicdanlı insanların olduğunu biliyorum... Bu bir süreç, güçler savaşı yaşanıyor... Savaş bitene kadar ya da savaşın dozu azalana kadar bu sert üslup devam edecektir...
Mesela bir örnek vereyim;
AKP li vekil polisle tartıştı... Sonrasında yandaş olmayan tüm medya AKP ye yüklendi, işte AKP li vekil bu diye... Sonra adam istifaya zorlandı ve şimdi aynı medya tarafından aynı adam don kişot ilan edildi... O bir komploya kurban gitmiş :) Aslında muhalifmiş falan... Madem öyleydi iki gün önce neden adamı asmaya çalışıyordunuz...
Bir olay daha anlatayım ne kadar bölündüğümüzün resmidir;
Arkadaşımın teyzesi ve anneannesi (ikisi de başörtülü) otomobilleri ile giderken ters yoldan başka bir araç geliyor ve tartışıyorlar... Karşıdaki aracın içinde saçı açık bir bayan var, kendisi ters yönden gelmesine rağmen tartışıyor ve tartışmanın sonunda "Atatürk'ün kemikleri sızlıyor" diyor :) Bizimkinin anneannesi de buna cevap olarak "Hz. Muhammed'in kemikleri sızlıyor" diyor...
Toplum öyle bir noktaya geldi ki, bir kısım kendini ulusalcı, ilerici, Atatürkçü olarak görüyor ve diğer tarafı da gerici, şeriatçı, ABD uşağı olarak görüyor... Diğer taraf da kendisini muhafazakar, demokrat, dindar olarak görüyor ve diğer tarafı da ergenekoncu, darbeci, hatta gavur olarak görüyor...
Bu tam bir bölünmedir ve bunun baş sorumlusu ordu ve Hükümettir... Hangisi daha suçlu tartmak zor... Şu son süreçte hükümet daha suçlu ama öncesinde ordunun payı da büyük...[/quote]
tamam işte..bende diyorumki, yarın öbürgün kızacak protesto edecek bir zemin kalmayacak..ben sağcısında solcusunda türbanlısında türbansızında değilim.. o yüzden diyorum sağduyularla solduyular birleşmeli...birisi a partisinden öbürü x cemaatinden diye default kaka adam olmamalı diyorum..aklı başındaların bir araya gelmesi lazım..bu tezgaha küçük çıkarları veya büyük çıkarları :) için ses çıkarmayan pek çok kişi var..he rkeimde var..bizim işimiz onlarla değil..onlar gidişattan memnun..benim derdim bu gidişatın eninde sonunda "kapak" olacağı %99 da... yahu yarın öbürgün ulem bir zamanlar ordumuz vardı hatta onu protesto bile ederdik veya bir zamanlar mahkemelerimiz vardı birinci sınıf ve eşit sayıldığımız, hey gidi günler devletimiz olaydıda ergenekoncu olaydı veya devletimiz olaydıda AKP iktidarda olaydı türü nostaljilerle son pişmanlık fayda etmez şarkılarını söyleyecek günlere doğru gidiyor olabiliriz... bu iş tek başına AKP, Cemaat falanla açıklanacak iş değil.. Küresel sermaye arkada, belki ne yaptığının farkında olmayan çok sayıda aktörü bu iş için kullnıyor..yani aktörlerin her biri ne için kulanıldığının farkında değil hatat bir kısmı iyi bir şey yaptğını da sanıyor... vs. v.s.
[quote=indregandi;178259]Hocam bende short olanları tutuklayacaklar demiştim bilmem annatabiliyommu,[/quote]
Bu adamların paralarımızla işleri yok hala anlamadınızmı, [B]bedeni istiyorlar,[/B] abanmaları bu yüzden bütün güçleriyle abanıyorlar, ha bire odun atıyorlar sobaya, ukrain devam, dubai devam, grace devam, olmadı fitch, pitch,...devam son şansları zamanları azaldı yaptılar yaptılar, yapamadılar dönemsel 10 yıllık bekleme, 1991, 2003, 2013 oranlar fibonacci gibi,.......
[quote=indregandi;178262]Bu adamların paralarımızla işleri yok hala anlamadınızmı, [B]bedeni istiyorlar,[/B] abanmaları bu yüzden bütün güçleriyle abanıyorlar, ha bire odun atıyorlar sobaya, ukrain devam, dubai devam, grace devam, olmadı fitch, pitch,...devam son şansları zamanları azaldı yaptılar yaptılar, yapamadılar dönemsel 10 yıllık bekleme, 1991, 2003, 2013 oranlar fibonacci gibi,.......[/quote]
Kargadan başka kuş, birde güvercinden başka tanımıyoruz diyorlar..
Şahinler kartallar yaşamaz artıkın diyorler elemi....dng
[QUOTE=Astatin;178260]tamam işte..bende diyorumki, yarın öbürgün kızacak protesto edecek bir zemin kalmayacak..ben sağcısında solcusunda türbanlısında türbansızında değilim.. o yüzden diyorum sağduyularla solduyular birleşmeli...birisi a partisinden öbürü x cemaatinden diye default kaka adam olmamalı diyorum..aklı başındaların bir araya gelmesi lazım..bu tezgaha küçük çıkarları veya büyük çıkarları :) için ses çıkarmayan pek çok kişi var..he rkeimde var..bizim işimiz onlarla değil..onlar gidişattan memnun..benim derdim bu gidişatın eninde sonunda "kapak" olacağı %99 da... yahu yarın öbürgün ulem bir zamanlar ordumuz vardı hatta onu protesto bile ederdik veya bir zamanlar mahkemelerimiz vardı birinci sınıf ve eşit sayıldığımız, hey gidi günler devletimiz olaydıda ergenekoncu olaydı veya devletimiz olaydıda AKP iktidarda olaydı türü nostaljilerle son pişmanlık fayda etmez şarkılarını söyleyecek günlere doğru gidiyor olabiliriz... bu iş tek başına AKP, Cemaat falanla açıklanacak iş değil.. Küresel sermaye arkada, belki ne yaptığının farkında olmayan çok sayıda aktörü bu iş için kullnıyor..yani aktörlerin her biri ne için kulanıldığının farkında değil hatat bir kısmı iyi bir şey yaptğını da sanıyor... vs. v.s.[/QUOTE]
Valla Asti seninle aynı düşünüyoruz ve söylenecek haykıracak çok şey var...
İyidik ne güzel 65775 felan.. Düş ülennnnn düşşşşşş... :D