-
[quote=indregandi;178262]Bu adamların paralarımızla işleri yok hala anlamadınızmı, [B]bedeni istiyorlar,[/B] abanmaları bu yüzden bütün güçleriyle abanıyorlar, ha bire odun atıyorlar sobaya, ukrain devam, dubai devam, grace devam, olmadı fitch, pitch,...devam son şansları zamanları azaldı yaptılar yaptılar, yapamadılar dönemsel 10 yıllık bekleme, 1991, 2003, 2013 oranlar fibonacci gibi,.......[/quote]
1994 aylık 1000 usd, kriz 300 usd ye düştü,
2001 aylık 1000 usd, kriz 600 usd ye düştü,
2009 aylık 2000 usd, kriz yükselmeye devam etmiş aylık,.....
hmen 1000 usd evırıctan graflayalım, min 650 usd, max 1500 usd ortalama yapar, baz 1000 usd olduğuna göre, 1000 usd artıda, ne için üretmediğim içinmi, %60 ımız hizmet sektörüne kaydı diyemi, tabiki deyil, morfin olarak kullanılıyor para, uyuşturuyor, tepkisiz yapıyor, üstüne sos olarak tele kulak yaptınmı devam, korku yani, şimdi onlar burada,... korku bölümünde yani, kravatı sıkıyorlar devamlı, bilmiyorlarmı korkunun ecele faydası yok, şimdi biz de buradayız........brv.brv.brv.brv.brv
-
65550 altına sarkma olmadığı sürece satışlar cılız kalıp karşılanacaktır diye düşünüyorum..
[IMG]http://i49.tinypic.com/w9twut.gif[/IMG]
-
[quote=Astatin;178250]et valla teşekkür...gidişat gösteriyorki bu yazdıklarımız yüzünden 1-2 yıl içinde mındar edilebiliriz:D:D:Dolsun beaaa... faşo ağalardan korkan faşo ağa olsun..bak bir enteresan nokta daha;
Nazi almanyasında muhalifler nasıl etiketlenirmiş biliyor musun (liberal de olsa, solcuda olsa, v.s. v.s.), ya Yahudi ya Komünist...Öyle ki, devlet bürokrasisinde bu gidişatı gören kurumlar bile gık çıkaramazmış...
Şimdi bizim yandaş medya nın aşırı olanlarına bak; her muhalif ses için hangi etiketi kullanıyorlar... Mason - Ulusalcı:cool::cool::cool:
Mesela geçenlerde, denizden yasadışı kum çekip sattığı için yandaş medya patronlarından birinin şirketine operasyon yapıldı...yani siyasi tarafı yok..bildiğin adi suç...bu haber yandaş medyada nasıl yayınlandı biliyormusun..."irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından bursa'da uygulamaya kondu"....bilmem anlatabiliyormuyum..memleket nereye gidiyor
Bu işin sağı solu yok..Sağduyularla Solduyuların bir araya gelmesi lazım...Yoksa gidişat gidişat değil...[/quote]
bu gidişatı vahimleştiren unsurlardan bir tanesi, iletişim sektörünün gücüdür.
türkiyeye televizyon harici iletişim aracı olan internet gireli 17 sene oluyor.
televizyon harici diyorum çünkü okumayan, sadece (tabirimi maruz görün ama mal mal) seyretmeyi seven bir toplumuz.
bu 17 senenin 7 senesi, bu iktidar döneminde yaşandı.
son 7 sene olduğunu düşünürsek, iletişimin en önemli araçlarının en yoğun kullanıldığı dönem olduğu aşikar.
demek istediğim şudur.
bu yaşananlar, her dönemde vardı. sadece biz (en azından çoğumuz) duymuyorduk.
menderes dönemindeki marshall yardımlarının bazılarının "yol yapımında" kullanılma şartını koymasının sebebini öngöremeyen (ve/veya satılmış) politikacılar ne kadar hainse, bugünküler de o kadar hain.
ben hiçbir zaman konumu gereği insanlara büyük gözüyle bakmadım. örneğin "devlet büyüklerimiz" lafı beni ifrit eder.
benim gözümde insanları yücelten şey, konumları değil, zekaları ve [B]zekalarını kullanış biçimleri[/B]. ve kimse kusura bakmasın, gözümde yücelen çok az insan görüyorum.
"senin gözünde yücelmeleri onların çok da umurundaydı" diyen arkadaşlar olacaktır.
bir zamanlar ankara'nın en büyüğü olan mavi bilgisayar firmasına 2 sene önce bir gün telefon açtım.
bir daha sizden bir ürün satın almayacağım dedim. "çok da umurumuzdaydı, binlerce müşterimiz var" dediğinizi duyar gibiyim ama bu benim tepki şeklim ve tepkisini benim gibi belirten insanların sayısı artmaya başladığında, iş işten geçmiş olacağını anlayacaksınız dedim. o arkadaşlara tavsiyem, mavi bilgisayarın akıbetini araştırmalarıdır.
sorun sağ-sol problemi değildir. [B]sorun, memleketini sevme sorunudur.[/B]
çatı çöktüğünde hepbirlikte altında kalacağımızı anlayan insanların oranı %51 olmadığı sürece de bu sıkıntılar, bu basiretsiz politikacılar hep tepemizde olacak...
-
sanki 66075 deneyecek eğer katılımcı olursa tekrar yukarı götürecek yok istediği katılımcı cıkmaz ise soluğu bugün 65400 lerde alır diye tahmin ediyorum
-
[SIZE=3][B]Sarkar.. Sarksın.. Sarkmalı..[/B][/SIZE] :o
[quote=YAVUZHAN;178267]65550 altına sarkma olmadığı sürece satışlar cılız kalıp karşılanacaktır diye düşünüyorum..
[IMG]http://i49.tinypic.com/w9twut.gif[/IMG][/quote]
-
[QUOTE=enorton;178264]Valla Asti seninle aynı düşünüyoruz ve söylenecek haykıracak çok şey var...[/QUOTE]
Ben de düşüncelerinize katılıyorum , kaygı ile söylemek isterim eğer bunların eline düşersek ıraklılara falan yaptıkları bize yapacaklarının yanında rahmet ve nur kalır ,
ıraklıların paralarında gözleri vardı olanları hepimiz izliyoruz ...
bizim durumumuz çok farklı adamların 7 den 77 ye müthiş bir kinleri var bize ve bu kin yaklaşık bin yıldır sürekli büyüyerek gidiyor ,doğrusu gelecek adına oldukça kaygılıyım ....
-
[QUOTE=unlimitted;178268]
bir zamanlar ankara'nın en büyüğü olan mavi bilgisayar firmasına 2 sene önce bir gün telefon açtım.
bir daha sizden bir ürün satın almayacağım. "çok da umurumuzdaydı, binlerce müşterimiz var" dediğinizi duyar gibiyim ama bu benim tepki şeklim ve tepkisini benim gibi belirten insanların sayısı artmaya başladığında, iş işten geçmiş olacağını anlayacaksınız dedim. o arkadaşlara tavsiyem, mavi bilgisayarın akıbetini araştırmalarıdır.
[/QUOTE]
Sanırım bir gecede bütün mağazaları kapattılar, tası tarağı toplayıp çekip gittiler... Hatta çalışanların bile haber yokmuş sabah işe geldiklerinde kilitli kapılarla karşılaşmışlar...
-
[QUOTE=fXci;178256]66100 altına gidersek 65700 yeresıne kadar dusus rallisi olur[/QUOTE]
savol pelam 300 pıvanı verdın bu sakın gunde baa buyuksun
-
[quote=unlimitted;178268]bu gidişatı vahimleştiren unsurlardan bir tanesi, iletişim sektörünün gücüdür.
türkiyeye televizyon harici iletişim aracı olan internet gireli 17 sene oluyor.
televizyon harici diyorum çünkü okumayan, sadece (tabirimi maruz görün ama mal mal) seyretmeyi seven bir toplumuz.
bu 17 senenin 7 senesi, bu iktidar döneminde yaşandı.
son 7 sene olduğunu düşünürsek, iletişimin en önemli araçlarının en yoğun kullanıldığı dönem olduğu aşikar.
demek istediğim şudur.
bu yaşananlar, her dönemde vardı. sadece biz (en azından çoğumuz) duymuyorduk.
menderes dönemindeki marshall yardımlarının bazılarının "yol yapımında" kullanılma şartını koymasının sebebini öngöremeyen (ve/veya satılmış) politikacılar ne kadar hainse, bugünküler de o kadar hain.
ben hiçbir zaman konumu gereği insanlara büyük gözüyle bakmadım. örneğin "devlet büyüklerimiz" lafı beni ifrit eder.
benim gözümde insanları yücelten şey, konumları değil, zekaları ve [B]zekalarını kullanış biçimleri[/B]. ve kimse kusura bakmasın, gözümde yücelen çok az insan görüyorum.
"senin gözünde yücelmeleri onların çok da umurundaydı" diyen arkadaşlar olacaktır.
bir daha sizden bir ürün satın almayacağım dedim. "çok da umurumuzdaydı, binlerce müşterimiz var" dediğinizi duyar gibiyim ama bu benim tepki şeklim ve tepkisini benim gibi belirten insanların sayısı artmaya başladığında, iş işten geçmiş olacağını anlayacaksınız dedim. o arkadaşlara tavsiyem, mavi bilgisayarın akıbetini araştırmalarıdır.
sorun sağ-sol problemi değildir. [B]sorun, memleketini sevme sorunudur.[/B]
çatı çöktüğünde hepbirlikte altında kalacağımızı anlayan insanların oranı %51 olmadığı sürece de bu sıkıntılar, bu basiretsiz politikacılar hep tepemizde olacak...[/quote]
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=8592012851858935786[/URL]#
Sonunda mesaj çekip soruyor değerli vatandaşımız,programı sunana Gül Cumhurbaşkanı olunca ne...ok yiyeceksiniz...üüü
-
[QUOTE=ares;178271]Ben de düşüncelerinize katılıyorum , kaygı ile söylemek isterim eğer bunların eline düşersek ıraklılara falan yaptıkları bize yapacaklarının yanında rahmet ve nur kalır ,
ıraklıların paralarında gözleri vardı olanları hepimiz izliyoruz ...
bizim durumumuz çok farklı adamların 7 den 77 ye müthiş bir kinleri var bize ve bu kin yaklaşık bin yıldır sürekli büyüyerek gidiyor ,doğrusu gelecek adına oldukça kaygılıyım ....[/QUOTE]
Ben Türkiyede sağ ve sol parti olduğuna inanmıyorum aslında... Hatta partilerin birbirinden farkı olduğuna da inanmıyorum... Bugün AKP yi [B]haklı olarak[/B] suçlayan diğer partilerin geçmişlerinde yaptıkları da bellidir... Komplo teorisi gibi olacak ama bundan 10 sene önce Tantan bir açıklama yapmıştı ve Ankarada bürokraside önemli konumlarda olan 2000 kadar etki ajanı olduğunu söylemişti... Bu ajanların görevi hangi iktidar gelirse gelsin aynı politikaları yaptırmaktır demişti... Şimdi günler geçtikçe Tantan a daha fazla inanmaya başladım...
MHP DSP zamanında 15 günde 15 yasa geçti hem bakanlar okumadan imza attılar... İçinde petrol yasası da vardı ve bu petrol yasası şimdi AKP tarafından çıkarılsa idi heralde yeri göğü inletirlerdi, memleketi sattınız diye... Ülkeyi imf ye teslim eden yine onlardı... O zamanın baş sorumlusu Derviş i daha sonra CHP milletvekli yaptı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Neyse burada keseyim... :)
-
Bakın para kazanıyorum ama almıyorum, çünkü ben onun bedenini alacam bu defa.... 60 lıkta sat sinyali henüz gelmedi, 10 luk verdi onu da toparlamaya çalışıyor, yedirmeyecez paraları da bedeni de sana pala, biz senin bedeni istiyoruz, bu defa tepecek planın belki bu gün, belki yarın, belki yarındanda yakın,......
-
[b]fransa'da 2009'da arac satısları rekor duzeyde arttı [/b]
fransa'da 2009 yılında rekor duzeyde arac
satıldı.
Fransa'da yayımlanan ekonomı gazetesı les echos'dakı habere gore, bu yıl
2,25 mılyon arac satıldı.
Fransa'da kasım ayında yuzde 48,4 oranında yukselen yenı arac satısı 23
aralık ıtıbarıyle ıse yuzde 40 arttı.
Bu artısta 26 mılyar avro tutarındakı ekonomık tesvık paketınde yer alan
10 yıldan buyuk araclarla ılgılı hurda tesvık paketınde 1.000 avroluk ındırımın
etkılı oldugu belırtıldı.
Bu pakette 10 yıldan buyuk araclarını yenı arac ya da cevreyı daha az
kırleten araclarla degıstırenlere 700-1000 avro ındırım uygulanıyor. Uygulama 1
ocak 2010 tarıhınde sona erecek.
Arac satısındakı artıstan en cok renault ve psa peugeot-cıtroen
sırketlerı yararlandı.
Fransa'da gecen yıl 2,05 mılyon yenı arac satılmıstı.
Gecen yıl butun dunyayı etkısı altına alan ekonomık krızden en cok
otomotıv sektoru etkılenmıstı.
-aa-