-
--inancının hassasiyetlerini yaşamak isteyen kesim,laik blok diye kendini isimlendirenlerden görmediği saygıyı,inancını yaşama özgürlüğünü malesef batıdaki pekçok devletden görüyor
--bu sancılar tam demokratik ülkenin dogum sancısıdır...
--bağımsız olan ,ama taraf olan yargı eninde sonunda c.başkanının iradesiyle tarafsız konuma gelmelidir..nitekim en fazla 5 yılda bu olur...
--ehli kitabın(hristiyanlar vs.) dindar kesime hoşgörüsü,tarihde pek çok zaman içerdeki ''din reformcularından (!!!!)'' daha olumlu olmuştur..
--hiçbir kurum yargının dışında kalamaz...her kurum sorgulanabilir...
çok güzel şeyler oluyor......brv
evet forumun aykırı sesi ben.....
bu yükselen trent..akp yide aşar...cemaatide..hiçbir şey artık bu demokratikleşme trendini durduramaz.....
-
bana göre günün en kırıtik yerlerindeyiz yukarı giderse 66700 aşağı giderse 65400 bakalım ağa hangi yöne peşine taktıklarını terse yatıracak 66100 belirleyici olacak yön olarak
-
[quote=abka;178278]--inancının hassasiyetlerini yaşamak isteyen kesim,laik blok diye kendini isimlendirenlerden görmediği saygıyı,inancını yaşama özgürlüğünü malesef batıdaki pekçok devletden görüyor
--bağımsız olan ,ama sonuna kadar taraf yargı eninde sonunda c.başkanının iradesiyle tarafszı konuma gelmelidir..nitekim en fazla 5 yılda bu olur...
--ehli kitabın(hristiyanlar vs.) dindar kesime hoşgörüsü,tarihde pek çok zaman içerdeki ''din reformcularından (!!!!)'' daha olumlu olmuştur..
bu yükselen trent..akp yide aşar...cemaatide..hiçbir şey artık bu demokratikleşme trendini durduramaz.....[/quote]
umalımki demokratikleşmeye yönelik olsun oılanlar yoksa çok başlar ezilir filler tepinirken.dng bu arada vob da da çok güzel şeyhler oluyo spot düşerken vob da makasa arrtırıyo pela.boks.:::
-
[quote=indregandi;178276]Bakın para kazanıyorum ama almıyorum, çünkü ben onun bedenini alacam bu defa.... 60 lıkta sat sinyali henüz gelmedi, 10 luk verdi onu da toparlamaya çalışıyor, [B]yedirmeyecez paraları da bedeni de sana pala, biz senin bedeni istiyoruz, bu defa tepecek planın belki bu gün, belki yarın, belki yarındanda yakın[/B],......[/quote]
birlikten kuvvet doğar kardeş zamanı gelince verelim küsküyü ağaya.boks. isteği gibi kullansın:..:
-
[QUOTE=abka;178278]--inancının hassasiyetlerini yaşamak isteyen kesim,laik blok diye kendini isimlendirenlerden görmediği saygıyı,inancını yaşama özgürlüğünü malesef batıdaki pekçok devletden görüyor
--bağımsız olan ,ama taraf olan yargı eninde sonunda c.başkanının iradesiyle tarafsız konuma gelmelidir..nitekim en fazla 5 yılda bu olur...
bu yükselen trent..akp yide aşar...cemaatide..hiçbir şey artık bu demokratikleşme trendini durduramaz.....[/QUOTE]
İktidarların medya tarafından tayin edildiği , müthiş bir demokratikleşme sürecindeyiz , yırttık millet özgürleşiyoruz :::
-
O kadar demokratikleştik ki, eli kanlı bebek katilleri için karşılama törenleri düzenliyoruz ama demokratik hakkını arayan işçilere tazyikli su, biber gazı ve coplarla saldırıyoruz :::
-
pala kolbastıya başladı yine :)
devamı gelirse güzel bir fake diyebiliriz 66 bin altına sarkmaya..
-
Bu da DTP lilerin demokrasi anlayışı ::: Lütfen izleyin...
[url]http://www.facebook.com/video/video.php?v=102451046433778&ref=nf[/url]
-
bi hareketle önce kısa periyotlu longcuları sonra shortcuları, ind yönünü değiştirdi ve günlük gapı kapattı ama yukarı gitmek için zayıf hala
-
hak arayan işci değil o...mühendis alsın 2 milyar ...dsı deki ilkokul mezunu işci alsın 2.5 milyar..
kamuda pek çok yığıntı işci olduğu kesin....
tüpraşın öncesi sonrası şahittir...
hükümet tarafı medya herzaman olur...90 larda dogan ,medya gurupvs. hükümeti savunurdu..o zamanki medya özgürmüydü...mesut yılmazla içice....
geçin bunu...
herzaman yalaka medya olur...
[B]ama kurumlar mutlaka avrupadaki gibi yetki,denetim sınırı baştan çizilmeli...[/B]duygu sömürüsüne gerek yok...pkk lara çıkan af terörü birirme niyetiyle yapıldı...
[B]peki ne yapılsın..[/B][COLOR="Red"]bende bunun çözüm olmadığını düşünüyorum[/COLOR]..ama daha iyi çözüm sunamıyorsanız,susmak lazım...
800 bin kişilik ordumuz eger 25 yılda 4 bin eşkiyaıyı etkisiz hale getiremediysek ..artık başka çözümler denenmeli...
hele emekli askerlerin tv ye çıkıp nutuk atmasını anlayamıyorum...adama sormazlar mı tüm yetki,hükümet arkanızda iken,hatta illegal yollar bile meşru iken(tansu çiller döneminde) neden terörü bitirmediniz diye...
terörün sadece silahla bitmeyeceği kesin....ya tüm kürtleri öldüreceksin,dağlara biyolojik silah atacaksın,yada aile içindeki bu meseleyi akıllıca cözeceksin...
-
60 lıkta yukarı trend devam ediyor, burada kırmızı çerçeve yatay trendin alış sinyalleri, yeşil çerçevede görülen yatay trendin satış sinyalleri, burada kırmızı çerçevede görülen al sinyali kırmızı sat sinyalinden sonra geliştiği için yön şimdilik yukarı, yaşanan düzeltme, diğer indikler ve sistemde zaten alda devam ediyor,
[URL=http://img709.imageshack.us/i/43261246.jpg/][IMG]http://img709.imageshack.us/img709/7608/43261246.jpg[/IMG][/URL]
-
66375 üstünde yeni zirve görmemiz lazım artık..
göremezsek 66 bin altına ikinci bir deneme gelebilir ki ilkinden daha esaslı olur muhtemelen..