-
[quote=excali;380591]İyidir. Beni bayağı şaşırttı açık kontrat sayısı(28.000) .
Yine de iyi bir gelişme (bana göre)..
Sen nerelerdesin? Onu bahset...:confused:[/quote]
170.000 kontratta adam düten bi piyasa 25.000 kontide milleti donunda sallar. :D
bi orda bi burdayık biz ekskali. foreks daha keyifli şu aralar...;)
-
[quote=unlimitted;380592]170.000 kontratta adam düten bi piyasa 25.000 kontide milleti donunda sallar. :D
bi orda bi burdayık biz ekskali. foreks daha keyifli şu aralar...;)[/quote]
Bunda global fiyatlardan kopmaz herhalde, endekste yaptığı gibi.;)
-
Oyro aldım. Bakalım ne olcek??
-
[quote=excali;380593]Bunda global fiyatlardan kopmaz herhalde, endekste yaptığı gibi.;)[/quote]
parası olan düdüğü çalar ex... endeks kontratından ne farkı var ki altının?
dow daks uçarken bizim piyasaya "aha buraya kadar, burdan sonrası yoh" veya dow daks göçerken "aha burdan aşağı yok, verin elinizde ne varsa ben alıyom" dediklerini görmemiş gibi konuşuyosun :)
ula dowun %+2 yaptığı gün %-3'le günün dibinden kapadığı gün bilirim bea...global fiyatmış peeeh! :::
-
[quote=unlimitted;380596]parası olan düdüğü çalar ex... endeks kontratından ne farkı var ki altının?
dow daks uçarken bizim piyasaya "aha buraya kadar, burdan sonrası yoh" veya dow daks göçerken "aha burdan aşağı yok, verin elinizde ne varsa ben alıyom" dediklerini görmemiş gibi konuşuyosun :)
ula dowun %+2 yaptığı gün %-3'le günün dibinden kapadığı gün bilirim bea...global fiyatmış peeeh! :::[/quote]
XAUUSD fiyatından altınons kontratı nasıl kopacak, lem?.dng
Bahsettiğin Alman/Amerikan hisse endeksiyle Türk hisse endeks değerleri kopabilir. Senin A şirketin zarar ediyor diye Almanya'daki B şirketi de mi zarar etmesi gerekior. Veya Türkiyede kuraklık olduğunu varsay. Almanyada da aynı zamanda olması gerekir mi?:..:
Örneğini beğenmedim...:..:
-
[QUOTE=Astatin;380480][B][COLOR="Red"][SIZE="2"]bir yanda ABD den beklediğim yeni fon batışı haberleri[/SIZE][/COLOR][/B], öbür tarafda g20,
bir yanda gıpraşmaya başlayan enflasyon ve tahvil faizi öbür tarafta kısa vadeli iyileşme olasılığı,
bir yanda mahi, öbür yanda prenses fortuna.,
bir yanda bayram tatili dönüşü baklava yeme diğer yanda ayvayı yeme ihtimali:D:D:confused::confused::confused:
4 Yanım puşt zulası **:..:[/QUOTE]
batron teprik ederim... Jefferies on the way
-
-şöför bey 48.000 den geçer mi?
-geçmez mi atla...
:D
-
-
[quote=nunu;380600]sort ula sort.lelele[/quote]
Astinin Anası geldii.dng
-
[quote=excali;380597]XAUUSD fiyatından altınons kontratı nasıl kopacak, lem?.dng
Bahsettiğin Alman/Amerikan hisse endeksiyle Türk hisse endeks değerleri kopabilir. Senin A şirketin zarar ediyor diye Almanya'daki B şirketi de mi zarar etmesi gerekior. Veya Türkiyede kuraklık olduğunu varsay. Almanyada da aynı zamanda olması gerekir mi?:..:
Örneğini beğenmedim...:..:[/quote]
ben şu kısma takıldım... XAUUSD fiyatından koptuğunda "niye koptun lem?" diye soracak biri mi var?
bu soruyu cevapla, ikinci kısma da cevap vereyim .lelele
-
[quote=unlimitted;380602]ben şu kısma takıldım... XAUUSD fiyatından koptuğunda "niye koptun lem?" diye soracak biri mi var?
bu soruyu cevapla, ikinci kısma da cevap vereyim .lelele[/quote]
ya da şimdiden vereyim dur yaw niye cevaplamanı bekleyeyim..
-1.500 puan açıp sonradan +2.000 puan yapan güzide piyasanın fiyatladığı şeyin yağmur, bolluk, Türkiye üzerinde güller açması, metal şirketlerimizin yeni çok sağlam ve boeing gövdesinde kullanılacak kadar hafif bir bileşik elde etmesi, bankalarımızın bank of america'ya agreditif açması olduğunu mu düşünüyorsun yoksa "AVRUPA" merkez bankasının faiz kararından dolayı olduğunu mu? :..:
ulem 6 ay yok oluyorum gidiyorum geliyorum aynı saflık aynı saflık eks...hastayım şu iyimserliğinize... :D
-
[quote=unlimitted;380602]ben şu kısma takıldım... XAUUSD fiyatından koptuğunda "niye koptun lem?" diye soracak biri mi var?
bu soruyu cevapla, ikinci kısma da cevap vereyim .lelele[/quote]
uzlaşma nasıl olcek lem koparsa..Dayanak varlığından nassıl ayrılsın.
Bu soruyu tersten DJI - FDJI arasında düşün..;) Cevabın orada bence..