Antalyalı bir vatandaşla 5 dakika (MUTLAKA İZLEYİN!)
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=8592012851858935786#docid=-6838095431002110794[/URL]
Printable View
Antalyalı bir vatandaşla 5 dakika (MUTLAKA İZLEYİN!)
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=8592012851858935786#docid=-6838095431002110794[/URL]
stoplara dikkat !!!
piyasa sertleşti iyice..
[quote=abka;178278]--inancının hassasiyetlerini yaşamak isteyen kesim,laik blok diye kendini isimlendirenlerden görmediği saygıyı,inancını yaşama özgürlüğünü malesef batıdaki pekçok devletden görüyor
--bu sancılar tam demokratik ülkenin dogum sancısıdır...
--bağımsız olan ,ama taraf olan yargı eninde sonunda c.başkanının iradesiyle tarafsız konuma gelmelidir..nitekim en fazla 5 yılda bu olur...
--ehli kitabın(hristiyanlar vs.) dindar kesime hoşgörüsü,tarihde pek çok zaman içerdeki ''din reformcularından (!!!!)'' daha olumlu olmuştur..
[COLOR=red]--hiçbir kurum yargının dışında kalamaz...her kurum sorgulanabilir[/COLOR]...
çok güzel şeyler oluyor......brv
evet forumun aykırı sesi ben.....
bu yükselen trent..akp yide aşar...cemaatide..hiçbir şey artık bu demokratikleşme trendini durduramaz.....[/quote]
Erzincan Savcısının soruşturdukları ne olacak? Onlar yargı dışında kalmış::: Ben savcıyım, yasadışı para toplama ve yasadışı eğitim kurumu açma v.b. den dolayı soruşturma açıyorum bir gruba..Mahkeme kararıyla dinlemeye başlıyorum bazı telefonları. Bu dinlemeler esnasında pek çok devlet görevlisi nin yasadışı işlerie aracılık ettiğini falan da öğreniyorum. Sonra başka bir ilin, organize silahlı örgütlerle mücadele için kurulmuş mahkemesinin savcısı beni arayıp dosyayı bana devret diyor. Ben diyorumki, yahu suç benim şehrimde üstelik adamların silahlı olduğuna dair bir kanıtta yok dolayısıyla bu benim yetki alanımda diyorum. Sonra rivayet oki beni bir bakan arayıp soruşturmayı kesmemi söylüyor, yetmiyor başka bürokratlarda arıyor (Bakan bu iddiaları halen yalanlamadı)..SOnra başka şehrin savcısı, benim ilimdeki kolluk kuvvetlerine yazı yazıp, yetkisi olmadığı halde, benim yetkimi aldığını ve isteklerimin yerine getirilmemesini söylüyor.. Tesadüf oki, erzincan da yani benim ilimde birileri gömülü silah bulup, diğer ilin savcısına ihbar ediyor..(neden bana ihbar etmiyor acaba :)..siz böyle bir silah bulsanız başka bir ilin güvenlik birimlerinimi ararsınız::::::)...Bu ihbaar üzerine olay silahlı örgüye döndüğü için dosyayı o ilin savcısı devralmak için gerekçe yaratmış oluyor..bu esnada biz telefon dinlemelerine devam ediyoruz ve o grubun konuşmalarında, dosyanın erzurum a gideceği söylenip - ki bunu ben bile daha bilmiyordum- zafer naraları atılıyor...buda yetmiyor aleyhime 26 yıl hapis istemiyle dava açılıyor...:confused::confused::confused:
OLSUN YAŞASIN YARGI HERYERE GİREBİLİYOR:D:D:D
Şimdi siz dürüst bir Cumhuriyet Savcısı olsanız, kollanan bu gruplar gözünüzün önünde ANayasa yı ve yasaları paspas yapsa soruşturma açmaya cesaret edebilirmisiniz.:..::..::..: Belki ama bunun için kahraman olmanız gerekir.
[COLOR=red]Bir ülkenin uçurumun eşiğinde olduğu an, adalet için kahramanlara ihtiyaç duyulmaya başlandığı andır...[/COLOR]
OLSUN APKE DEMOKRATİKLEŞİYOR:D:D
[QUOTE=megaforce77;178290]Antalyalı bir vatandaşla 5 dakika (MUTLAKA İZLEYİN!)
[URL]http://video.google.com/videoplay?docid=8592012851858935786#docid=-6838095431002110794[/URL][/QUOTE]
Evet Antalyalı zaten seçimde cevabını verdi...
[QUOTE=abka;178287]hak arayan işci değil o...mühendis alsın 2 milyar ...dsı deki ilkokul mezunu işci alsın 2.5 milyar..
kamuda pek çok yığıntı işci olduğu kesin....
tüpraşın öncesi sonrası şahittir...
hükümet tarafı medya herzaman olur...90 larda dogan ,medya gurupvs. kiki savunurdu..o zamanki medya özgürmüydü...mesut yılmazla içice....
geçin bunu...
herzaman yalaka medya olur...
[B]ama kurumlar mutlaka avrupadaki gibi yetki,denetim sınırı baştan çizilmeli...[/B]duygu sömürüsüne gerek yok...pkk lara çıkan af terörü birirme niyetiyle yapıldı...
[B]peki ne yapılsın..[/B][COLOR="Red"]bende bunun çözüm olmadığını düşünüyorum[/COLOR]..ama daha iyi çözüm sunamıyorsanız,susmak lazım...
800 bin kişilik ordumuz eger 25 yılda 4 bin eşkiyaıyı etkisiz hale getiremediysek ..artık başka çözümler denenmeli...
hele emekli askerlerin tv ye çıkıp nutuk atmasını anlayamıyorum...adama sormazlar mı tüm yetki,hükümet arkanızda iken,hatta illegal yollar bile meşru iken(tansu çiller döneminde) neden terörü bitirmediniz diye...
terörün sadece silahla bitmeyeceği kesin....ya tüm kürtleri öldüreceksin,dağlara biyolojik silah atacaksın,yada aile içindeki bu meseleyi akıllıca cözeceksin...[/QUOTE]
Ne yapmalıyız ,bence uyanmalıyız milletvekili şeçilebilmek için milyarlarca para sarf eden insanlardan bu memlekete hayır gelmeyeceğini anlamalıyız , memleket yararına bir olumluluk yapma çabası içindekilerin süratle sahneden uzaklaştırıldığını görmeliyiz (çeşitli üsluplarla), artık bu parti kafalarını takım tutarcasına bırakmalıyız en önemlisi çok okumalı çok düşünmeliyiz ,kişisel kültürümüzü medyadan kotarmaktan vazgeçmeliyiz vs. vs. vs. v.s
[quote=enorton;178275]Ben Türkiyede sağ ve sol parti olduğuna inanmıyorum aslında... Hatta partilerin birbirinden farkı olduğuna da inanmıyorum... Bugün AKP yi [B]haklı olarak[/B] suçlayan diğer partilerin geçmişlerinde yaptıkları da bellidir... Komplo teorisi gibi olacak ama bundan 10 sene önce Tantan bir açıklama yapmıştı ve Ankarada bürokraside önemli konumlarda olan 2000 kadar etki ajanı olduğunu söylemişti... Bu ajanların görevi hangi iktidar gelirse gelsin aynı politikaları yaptırmaktır demişti... Şimdi günler geçtikçe Tantan a daha fazla inanmaya başladım...
MHP DSP zamanında 15 günde 15 yasa geçti hem bakanlar okumadan imza attılar... İçinde petrol yasası da vardı ve bu petrol yasası şimdi AKP tarafından çıkarılsa idi heralde yeri göğü inletirlerdi, memleketi sattınız diye... Ülkeyi imf ye teslim eden yine onlardı... O zamanın baş sorumlusu Derviş i daha sonra CHP milletvekli yaptı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Neyse burada keseyim... :)[/quote]
yanlış biliyorsun sevgili Edward.
[B]petrol yasası[/B], 1955'te Adnan Menderes tarafından imzalanan ve OPEC üyesi ülkelerde büyük söz sahibi olan firmaların istediği gibi at koşturmasına olanak sağlayacak olan 50 yıllık protokolün [B]2005 yılında[/B] sona ermesinin ardından, TPAO'nun bence son derece de haklı olan "bu iş benim işim, bırakın ben bir petrol yasası hazırlayayım" talebine/teklifine karşı "sen karışma, biz hazırlayacağız" diyen [B]AKP hükümetinin eseridir[/B].
yasayı okumamış olan arkadaşlara da okumalarını öneririm.
Not: benim yazılarımın hiçbirisi taraf olmak, taraftar toplamak amaçlı değildir. tamamı tespit ve doğru bilgilenme/bilgilendirme amaçlıdır.
[QUOTE=unlimitted;178295]yanlış biliyorsun sevgili Edward.
[B]petrol yasası[/B], 1955'te Adnan Menderes tarafından imzalanan ve OPEC üyesi ülkelerde büyük söz sahibi olan firmaların istediği gibi at koşturmasına olanak sağlayacak olan 50 yıllık protokolün [B]2005 yılında[/B] sona ermesinin ardından, TPAO'nun bence son derece de haklı olan "bu iş benim işim, bırakın ben bir petrol yasası hazırlayayım" talebine/teklifine karşı "sen karışma, biz hazırlayacağız" diyen [B]AKP hükümetinin eseridir[/B].
yasayı okumamış olan arkadaşlara da okumalarını öneririm.
Not: benim yazılarımın hiçbirisi taraf olmak, taraftar toplamak amaçlı değildir. tamamı tespit ve doğru bilgilenme/bilgilendirme amaçlıdır.[/QUOTE]
Demekki yanlış hatırlamışım uyarın için teşekkürler... O zaman da gündemdeydi... Ama problem değil, 15 günde 15 yasa çıkarken bakanlar kurulunda ingilizce metinler okunmadan bakanlar tarafından imzalandı ve geçti...
Mesela Kıbrıs... Bu hükümet ben de dahil bir çok kişinin gözünde kıbrısı satmıştır... Ama öncesinde asıl satan MHP-DSP-Anap hükümetidir... Güney Kıbrıs 1960 anlaşmasına göre Türkiye ve Yunanistanın üye olmadığı hiçbir birliğe üye olamazdı ama o hükümet zamanında Türkiye tek taraflı olarak bu hakkından vazgeçmiştir.. .Karşılında ne almıştır?? O zamanki AB dönem başkanı Finlandiye Başbakanı tarafından Türkiyeye en kısa zamanda AB üyelik takvimi verileceğine dair bir mektup :)
2 sene doğuda çalıştım...garip bir sosyoloji var...neredeyse her aileden birisi dağa çıkmış.terorist olmuş....kiminin oğlu ,kiminin yeğeni...
her ailedende bir kişi askerde....vatani görevini yapıyor..al sana kocaman bir problem...
öyle köyler,mezralar varki (gece uzun karanlık çökünce ) pkk köye inermiş...100 kişilk terör gururbu tüm erzakını alır gider...[B]istersen verme[/B]...orada başka kimse yok...[B]eşin,çoluğun çocugun gözünün önünde....[/B]sosyoloğ,psikolog vs..ne varsa bu konuda tez hazırlamalı...ama artık bu lanet terör bitmeli...biz çocukken vardı...bari oğullarımızın askerliğine kadar bitsin...
ulan pala nasıl makas kullanmak....giyotin gibi namıssız.şubat vade .spotun 1000 puan üstünde..
teorik fiatın 500 puan üstünde....sanırsın boğa trendi yeni başlıyor......
bre ALLAH..tan korkmaz.....
bu arada tobo oluşumuna dikkat.....bu pala rahat durmayacak belli....
pala oyundan oyuna geçiyor....rakibini yere indirmiş bir güreşçi gibi...
çırpıyor..künde atıyor..kle takıp kol büküyor.....bre insafsız....rakibi 40 kg...
kendisi 120.....ula akranınla oyna.....buldun garibanı...seni insafsız....
Sn abka 800 bin kişilik ordu şunla bunla başa çıkamamışsa teziniz yanlıştır ,siz askerlik görevi icra ederken kafanıza göre mi hareket ediyordunuz , o başa çıkamayanlar 800 binli rakamlara varmaz olsa olsa üç beş basiretsiz yönetici kadrosudur ,askerler emir alır lütfen gözardı etmeyin , iş yapmak isteyen işi bilen elinde mesele 1 yıla kalmaz biterdi ,ama tavşana kaç tazıya tut politikası ile bu işler elbette olmaz.Benim bunu yazmaktaki kastım türk ordusunu küçümseme tarzındaki yazınızdır ordu millettir küçümsemeyiniz ,tarihte ne yapıp ne yapamadığı da kayıtlardadır