-
[quote=abka;178297]2 sene doğuda çalıştım...garip bir sosyoloji var...neredeyse her aileden birisi dağa çıkmış.terorist olmuş....kiminin oğlu ,kiminin yeğeni...
her ailedende bir kişi askerde....vatani görevini yapıyor..al sana kocaman bir problem...
öyle köyler,mezralar varki (gece uzun karanlık çökünce ) pkk köye inermiş...100 kişilk terör gururbu tüm erzakını alır gider...[B]istersen verme[/B]...orada başka kimse yok...[B]eşin,çoluğun çocugun gözünün önünde....[/B]sosyoloğ,psikolog vs..ne varsa bu konuda tez hazırlamalı...ama artık bu lanet terör bitmeli...biz çocukken vardı...bari oğullarımızın askerliğine kadar bitsin...[/quote]
EVet kesinlikle bitmeli. Bu ayrıca konuşulacak bir konu....
Şahsen ben senin ERZİNCAN SAVCISI'nın ve onun soruşturmasının başıne gelenler konusundaki düşünceni çok merak ediyorum. Ordada yargı nın girmediği yer kalmamalı, bu savcıya yapılan büyük haksızlıktır hukuku ayaklar altına almaktır diyebiliyor musun? Yoksa hukuk sadece belirli bir görüş lehine karar verirse iyidir vermezse kötüdür mü diyorsun:):):) el cevap?
-
[quote=boz ayı;178300]pala oyundan oyuna geçiyor....rakibini yere indirmiş bir güreşçi gibi...
çırpıyor..künde atıyor..kle takıp kol büküyor.....bre insafsız....rakibi 40 kg...
kendisi 120.....ula akranınla oyna.....buldun garibanı...seni insafsız....[/quote]
[I]pala seninde zamanın gelecek...karşına koca yusuf.adalı halil..hergeleci [/I]
[I]ibrahimler çıkacak ..bekle..az kaldı...bak o zaman iliğini kurutmazlarsa[/I]
[I]banada boz ayı demesinler.......:..:[/I]
-
evet sevgili ares doğru söylüyor...800.000 kişilik ordu kafasına göre hareket etmiyorki.emir bekliyor emir ver silsin süpürsün...ama veren yok...politika günü geçiştirme politikası.
koltukları tutanların çoğu birilerine maşa olmuş...para için servet için yapmayacakları şey yok.
gelecek kimin umrunda?
-
[QUOTE=Astatin;178302]EVet kesinlikle bitmeli. Bu ayrıca konuşulacak bir konu....
Şahsen ben senin ERZİNCAN SAVCISI'nın ve onun soruşturmasının başıne gelenler konusundaki düşünceni çok merak ediyorum. Ordada yargı nın girmediği yer kalmamalı, bu savcıya yapılan büyük haksızlıktır hukuku ayaklar altına almaktır diyebiliyor musun? Yoksa hukuk sadece belirli bir görüş lehine karar verirse iyidir vermezse kötüdür mü diyorsun:):):) el cevap?[/QUOTE]
olayın içeriğini bilmiyorum..ama nerde bir hinlik varsa sonuna kadar üzerine gidilmeli...bir cemaatle ilgili birşeyler hazırlamış..falan mı...sonuna kadar gideceksin..cemaatlerdede az ali-cengiz oyunu yok...
-
Benim bir MHP sempatizanı olarak kendi partimle ilgili yaptığım eleştirilerin acaba 10 da birini AKP liler yapabilir mi merak ediyorum... Çok demokratlar ya o yüzden soruyorum... :D
-
ayrıntıya takılmamak lazım..orada sadece bir tesbit var..
sonuçta 90 yıllarda ,hükümet hertürlü metodu daha çok benimsiyordu...
sonuçta tüm imkanlar varken...halledilmeliydi...
[B]küçümseme ile değelendirme arasındaki farkı anlamak lazım..[/B]
elbette terörün özelliğinden halledilmeyebilir..ama çıkıpda o zaman yetkileri elinde tutanların,terörü bitirme ile ilgili fikir beyanlarının anlamı yok....
pek çok kurum hakkında halkımızda bazen anlamsız refleksler oluşuyor...ordu sonuna kadar bizimdir..canımızdır..ama bu doğmatik olduğu anlamına gelmez...eleştiriler daha iyi bir kurum içindir..
-
[QUOTE=enorton;178306]Benim bir MHP sempatizanı olarak kendi partimle ilgili yaptığım eleştirilerin acaba 10 da birini AKP liler yapabilir mi merak ediyorum... Çok demokratlar ya o yüzden soruyorum... :D[/QUOTE]
ben şahsen yapıyorum...:) deniz fenerinde,mayınlı arazilerde,zahit akmanda vs...hatta kısmen açılımda....akp de özellikle orta kademede çok yalaka menfaatci var...eski hırsız muhafazakarlar buraya çöreklenmiş...
-
DSI şubatı aralığamı geçti.2000 adet..
-
Ülkemiz ne yazık ki kötü yönetildi, kötü yönetiliyor ve yakın gelecektede kötü yönetilecek.
Hepsi bir birinin aynı, bazı yönleri farklı gibi görünse bile farkları yoktur.
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar.
İyiler çoğalana kadar beklemekten başka çıkış yolu yok....
-
[quote=abka;178305]olayın içeriğini bilmiyorum..ama nerde bir hinlik varsa sonuna kadar üzerine gidilmeli...bir cemaatle ilgili birşeyler hazırlamış..falan mı...sonuna kadar gideceksin..cemaatlerdede az ali-cengiz oyunu yok...[/quote]
ııhhh çok gönülsüz bir cevap bu....Olanları ben yazdım zaten önceki mesajda..HAdi benim yazdıklarımı boşver, Bakan bile çıkıp yalanlamadı kendisi ile ilgili iddiaları. Söz konusu savcı zamanında G.Doğu da görev yaparken, Jitem e karşı mücadele etmiş, devlet içindeki yasadışı oluşumları (hani şu her devrin adamı profosorumuzun akıl babası olduğu oluşumları) bakanlığa rapor etmiş ve tedbir alınmasını istemiş bir savcı...Zaten savcının "bir milim" yamuğu olsa geçmişte emin ol he rgün boy boy yandaş medyadaydı...o savcı 20 yıl öncede düzgün adammış bugünde.. karşısındakiler 20 yıl önce de hukuk tanımayan saftaymış, bugünde... işte yargının nedne bağımsız olması gerektiğine dair çok somut bir örnek daha...kusura bakma ama bütün olup bitene bu kadar rahat sadece demokratikleşmedir demeden önce daha bir detaylı incelemeni beklerdim...
Hadi başka bir örnek; Bursa da medya patronlarından birinin şirketi yasadışı kum çıkarıyor vergisiz satıyor v.s. v.s. bildiğin adi suç....güvenlik kuvvetleri baskın yapıyor..ertesi gün bu patronu gazetesinin manşeti ne "irtica ile mücadele programı ergenekon tarafından Bursa'da uygulamaya kondu".....bak bak bak....ogün bugün ses yok..herkes korkutulmuş..adam öldürürken suç üstü yapsan bile, ulan bu adamlar allem eder kallem eder bu işi çevirir beni katil ilan ederler derecesinde korku var artık..kimse ses çıkaramıyor...
Buna ne diyeceksin..:D:DBundadamı mışmışlar olmuştur
-
[URL]http://cemyaren.blogspot.com/2009/12/ne-tezgah-ama.html[/URL]
-
66 bin üstüne ikinci denemede uyumsuluklar oluştu..
yeni bir hareket lazım yoksa 66 bin altına bi daha sarkacak gibi piyasa..
bu arada stop ve short seviyem 65600 oldu.