-
[quote=Astatin;178322]1) Ki o subayların aslında, Genelkurmay'dan yasadışı bir şekilde bilgi sızdıran ve o esnada Bülent ARINÇla görüşmekte olduğu iddia edilen Albay seviyesindeki bir başka subayı takip ettiklerini iddia edenlerde var..
2) POLİS ve MİT'e, askeri silah ithal etme yetkisi veren yasa taslağı..mevcutta polis ve mit istediği her silahı GNKRMY kanalıyla alabiliyor zaten. Ama oranın bilgisi dahilinde olmadan da alınabilsin isteniyor.. Dikkatinizi çekerim, ağır silahlardan bahsediliyor, 14 lüden değil.. İç güvenlikten sorumlu güvenlik teşkilatının teorik olarak nadiren ihtiyaç duyacağı AĞIRRR silahlar için doğrudna ithal yetkisi istemesinin nedeni ne ola acaba:)[/quote]
Bu yeni durum deyil astitat, chiller zamanında da kaşıdılar, akşenerle ikisi, polis parkası giyip, ankarada polis özel tim eğitimlerini izlediler, açıklamalar felan yaptılar, bunun üzerine Gen Kur, poli elindeki verdiği ağır silahları geri topladı, kap aynı yani sıçan sıçana, büyüğü gelen o kaba koşuyor,......
i
-
[QUOTE=Astatin;178322]1) Ki o subayların aslında, Genelkurmay'dan yasadışı bir şekilde bilgi sızdıran ve o esnada Bülent ARINÇla görüşmekte olduğu iddia edilen Albay seviyesindeki bir başka subayı takip ettiklerini iddia edenlerde var..
2) POLİS ve MİT'e, askeri silah ithal etme yetkisi veren yasa taslağı..mevcutta polis ve mit istediği her silahı GNKRMY kanalıyla alabiliyor zaten. Ama oranın bilgisi dahilinde olmadan da alınabilsin isteniyor.. Dikkatinizi çekerim, ağır silahlardan bahsediliyor, 14 lüden değil.. İç güvenlikten sorumlu güvenlik teşkilatının teorik olarak nadiren ihtiyaç duyacağı AĞIRRR silahlar için doğrudna ithal yetkisi istemesinin nedeni ne ola acaba:)[/QUOTE]
--polisin silah ithal etme yetkisi tansu çiller döneminde kalktı..zaten vardı...polisin güçlenmesinde hiçbir sorun olmamalı...onlar bizim kiler değil mi...
geçin onu bunu..
[B]mesela güç hegomanyasını paylaşmamaktır...[/B]zaten polis tank istemiyor..ama m-16 ,uzun menzilli israil yapımı teknolojik silahlar neden olmasın...
gerekce çok komik..efendim neymiş..bu silahlar denetim dışı kalmazmış...
inanın silahların yıllar sonra [B]toprak altından çıkmayacagının [/B]garantisi vardır...
--bülent arınc işi bana da komik geldi..adam mı yokki albayı takibe gönderiyorsun...
ama neden 8 kişi tutuklanmış...bu kararı veren savcı hakim bu kadar saf mı...bu konuda kafam karışık...
-silah işinde kurumlar birbirine güvenmiyor...işte bu kötü...
-
Seferberlik Tetkik Kurulu’nu yıpratmak kimlerin İşine yarar?
[URL]http://www.haberiniz.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5972&Itemid=154[/URL]
Orduya Karşı Ordu Kurmaya Çalışıyorlar
[URL]http://www.ilk-kursun.com/2009/12/orduya-karsi-ordu-kurmaya-calisiyorlar/[/URL]
-
way**..yvade 66225 den beri satta..ama şıbat vade hala sat vermedi..way tıtıoşalr vay
-
[quote=abka;178328]--polisin silah ithal etme yetkisi tansu çiller döneminde kalktı..zaten vardı...polisin güçlenmesinde hiçbir sorun olmamalı...onlar bizim kiler değil mi...
geçin onu bunu..
[B]mesela güç hegomanyasını paylaşmamaktır...[/B]zaten polis tank istemiyor..ama m-16 ,uzun menzilli israil yapımı teknolojik silahlar neden olmasın...
gerekce çok komik..efendim neymiş..bu silahlar denetim dışı kalmazmış...
inanın silahların yıllar sonra [B]toprak altından çıkmayacagının [/B]garantisi vardır...
--bülent arınc işi bana da komik geldi..adam mı yokki albayı takibe gönderiyorsun...
ama neden 8 kişi tutuklanmış...bu kararı veren savcı hakim bu kadar saf mı...[/quote]
cııkkk..çiller zamanında olan yetki değil bu... kaldırılmasının nedeni de, malum kayıp silahların dah asonra susurluk çetesinde çıkmasıydı... bugün istenen yetki genel bir yetki....tank da alır, top da..ayrıca bir küçük not: yetki paylaşımı hegemonyası ile ilgili olrak; tasarıda subayların silah ruhsatlarının onayıda Valiliğe veriliyor :) güç hegemonyası paylaşımı dedin değilmi:cool:
o silahları toprak altına gömdürenlerde kullananlarda ABD-NATO-Kontrgerillasıydı...:rolleyes: Hani bugün farklı safta olanlar
8 kişi tutuklanmamış, gözaltına alınmış..ikisi çok farklı şeyler...:..: işte herkese hukuk derken bunu kast ediyorum...hakim gerek görüyorsa Genelkurmay ın kalbine gelip şüpheli adamı alabilmeli...Ama yasadışı iş yapan grupları da soruşturabilmeli...yasadışılığı oruşturduğu için hayatı kaydırılmamalı.....ilkini yapıyor, sece ikincisini niye yapamıyor::: bizim bildiğimiz erzincan, bursa...bilmediğimiz kimbilir daha neler....
-
Evet 60 lıkta satış sinyali aldık, zamanında yazamadık üzgünüz, malum ülke meseleeri ile ilgiliyiz ve solv traderiz aynı zamnada,
-
[QUOTE=Astatin;178331]cııkkk..çiller zamanında olan yetki değil bu... kaldırılmasının nedeni de, malum kayıp silahların dah asonra susurluk çetesinde çıkmasıydı... bugün istenen yetki genel bir yetki....tank da alır, top da..ayrıca bir küçük not: yetki paylaşımı hegemonyası ile ilgili olrak; tasarıda subayların silah ruhsatlarının onayıda Valiliğe veriliyor :) güç hegemonyası paylaşımı dedin değilmi:cool:
[B]o silahları toprak altına gömdürenlerde kullananlarda ABD-NATO-Kontrgerillasıydı...:rolleyes: Hani bugün farklı safta olanlar[/B]
8 kişi tutuklanmamış, gözaltına alınmış..ikisi çok farklı şeyler...:..: işte herkese hukuk derken bunu kast ediyorum...hakim gerek görüyorsa Genelkurmay ın kalbine gelip şüpheli adamı alabilmeli...Ama yasadışı iş yapan grupları da soruşturabilmeli...yasadışılığı oruşturduğu için hayatı kaydırılmamalı.....ilkini yapıyor, sece ikincisini niye yapamıyor:::[/QUOTE]
o silahları toprak altına gömdürenlerde kullananlarda ABD-NATO-Kontrgerillasıydı...:rolleyes: Hani bugün farklı safta olanlar.
herşeye tamamda..o olmadı..ha onlar gömdü..ha uzaylılar...:)
gerci hikmet sami türk;[B]işgal kuvvetlerine karşı gömilmüştür [/B]dedi...realiteye bak..demek bakan olmak zor değil..:)
-
tilkiler vadisi tadında bir forum olduk.......((:
-
-
asti..eczacılara ne diyon..artık ilaçlar marketlerde satılacakmış...mesela gidip bir kilo apranax alabileceksin...:)
-
[quote=SaNCaKTaR;178334]tilkiler vadisi tadında bir forum olduk.......((:[/quote]
piyasa kıpraşmayınca yapılacak yorumlar da haliyle ekonomi dışına kayıyor be Sancaktar.
o kadar olsun yani. :)
-
lonng arkadaşlar mallarını 66-68 yada kestirdikleri yerelerden çıksınlar,.....ben ağayla çarpışacam, haclılarla, gladyocularla, vatan evladı araya girmesin,.......