neyse iyi akşamlar...
Printable View
neyse iyi akşamlar...
[quote=Astatin;178331][COLOR=red][B]8 kişi tutuklanmamış, gözaltına alınmış[/B][/COLOR]..ikisi çok farklı şeyler...:..: işte herkese hukuk derken bunu kast ediyorum...hakim gerek görüyorsa Genelkurmay ın kalbine gelip şüpheli adamı alabilmeli...Ama yasadışı iş yapan grupları da soruşturabilmeli...yasadışılığı oruşturduğu için hayatı kaydırılmamalı.....ilkini yapıyor, sece ikincisini niye yapamıyor::: bizim bildiğimiz erzincan, bursa...bilmediğimiz kimbilir daha neler....[/quote]
bu cümleyle alakalı olan bir şey daha söyleyeyim.
yargılanma sürecinin başlangıç aşaması soruşturma ve iddianame hazırlamadır.
iddianame içerisinde terör kelimesinin geçmesi ile geçmemesinin farkını bilen var mı?
sanırım yoktur. açıklayayım. içinde terör kelimesi geçen bir iddianameyle soruşturulan kişi, kanunda belirtilen gözaltı süresinden (3 gün) muaftır.
yani iddianameye ekle bi terör kelimesi, tut tutabildiğin kadar.
neredeyse bakkaldan sakız çalan çocuğun bile ergenekon ile bağdaştırılmasının sebebini bir daha düşünün bakalım şimdi.
[quote=SaNCaKTaR;178334]tilkiler vadisi tadında bir forum olduk.......((:[/quote]
Yaw SaNCakTaR,
Ara sıra yaz birşeyler,maksat bayrağımız dalgalansın,ne güzel dalgalanıyor şanlı bayrağımız....lelele.lelele
[quote=abka;178336]asti..eczacılara ne diyon..artık ilaçlar marketlerde satılacakmış...mesela gidip bir kilo apranax alabileceksin...:)[/quote]
Orda iki tarafda beyaz değil...bir tarafda görece yüksek kar marjı ile çalışan eczaneler.... öbür tarafda bunların karlarına göz koymuş 1-2 süpermarketler..hangi süpermarketler olduğunu sen benden daha iyi biliyorsun:..: (6 ay önce for you mağazalarına drugstore etiketleri yapıştırılıyordu..gazetelerde çıkınca panikle hepsini söktüler)... 6 ay geçti.. unutuldu..taslak mecliste:D:D ortalıkda kaymaklı kazanç varsa sadece ben yiyeyim hesabı:D:D
sonuç: eczacılar yaptıkları işle öok da ölçülü olmayan seviyede para kazanmaktadır ve bu kar marjlarının makul yerlere çekilmesi lazımdır..medeni ülkelerde, bu tür geçişlerde insanların canı yanmasın diye zaman yayılmış geçiş projeleri üretilir..ulus olmak demek adil bölüşüme razı olmak demektir öyle ya...ama neo-liberallerin zihniyetinde ise şu vardır; ulusu toplumu falan .s... et...kar edilecek bir yer varsa biz edelim..:D haşırt diye 10 binleri aç braksak da önemli değil...for you mağazaları kimin mi? bilmem sen bliyormusun:D dün mısır, bugün ilaç, yarın Allah kerim...:rolleyes:
Mesaj1: Devletler ticari işletmeler değildir ve ticarethane mantığıyla yönetilmezler..Devletler o noktaya gelirse, toplumda kim kimi yakalarsa noktasına gelir.... aaaaa ne kadar da denk geldi:)
Güzel forum oldu beyler, bizim gibi sermayeye bulanmış kişilerin vatan adına duyarlı olması çok güzel, :::
bu araad MPASS şubattada sat vermiş sondan iki önceki barda..geceye şubatta 275 ort ile 2/5 şort
[quote=Astatin;178342]
[COLOR=red]Mesaj1[/COLOR]: Devletler ticari işletmeler değildir ve ticarethane mantığıyla yönetilmezler..Devletler o noktaya gelirse, toplumda kim kimi yakalarsa noktasına gelir.... aaaaa ne kadar da denk geldi:)[/quote]
şş mesaj 2? yoksa mesaj 2 kim kimi yakalarsa kısmı mı :D
long girdim..şortcular çuvaldamı..pela gülüyo..haa haa haa..
[quote=unlimitted;178345]şş mesaj 2? yoksa mesaj 2 kim kimi yakalarsa kısmı mı :D[/quote]
Mesaj2 şuydu unutmuşum: Selçuklu patronaj hoşgeldin.. (teşekkür etmeye başlamışta)
[quote=QUEEN;178346]long girdim..şortcular çuvaldamı..pela gülüyo..haa haa haa..[/quote]
gız genemi farklı pozisyonlardayız..üwwwwwüüüüüüüüü... doğumgünü hediyesi olarak yeni pabuclar gelmiştir sana..onlardan birini alayım ben senden:..::..::..:.... bende birine hediye ederim...ehuheueheu... gız bugün satılan longlar badem longlardı..söylemedilermi sana :)
[QUOTE=Astatin;178349]gız genemi farklı pozisyonlardayız..üwwwwwüüüüüüüüü... doğumgünü hediyesi olarak yeni pabuclar gelmiştir sana..onlardan birini alayım ben senden:..::..::..:.... bende birine hediye ederim...ehuheueheu[/QUOTE]
sen ne zaman long girdinki..yalınayak gızgın çöllerde geziyosun..:pdow kapanış taminim..10590......10555 dürevnç....lelele
sınırda kapandık..
yarın 66 bin altında kalmaya devam edersek short hakeder piyasa..
65600 saatlik ortalama..
[IMG]http://i47.tinypic.com/14xie8p.gif[/IMG]