DJI kapanış tahminim [B]10453[/B].. :o
Cümleten iyi akşamlar.. ;)
Printable View
DJI kapanış tahminim [B]10453[/B].. :o
Cümleten iyi akşamlar.. ;)
[QUOTE=Astatin;178348]Mesaj2 şuydu unutmuşum: Selçuklu patronaj hoşgeldin.. (teşekkür etmeye başlamışta)[/QUOTE]
asteton patron .. teprik ederim ... .. saygılar hörmetler ...:D:D:D ..
quenn patron ne longu ya.. .. longda neymiş yemişim longu .. anasının nikahı oldu endeks bence çok pahalı .. ..yılbaşı vade sonu falan pela uyutuyor milleti .. uyumsuzluklar hat safhada graflarda ... eheuhehue ...shortlar gol olur tahminiim .. :o:o
güniçi kısaydım .. geceye don gömlek fulll flat ... cümleten iyi akşamlar ... :o:o
[quote=QUEEN;178350]sen ne zaman long girdinki..yalınayak gızgın çöllerde geziyosun..:pdow kapanış taminim..10590......10555 dürevnç....lelele[/quote]
hehehehe...borsa ip şeklinde yükselen yada düşen bir şey değildir....komvalla 3*4 defa girdim geceye long yaw..o kadar da değil...
DOW kapanış tahminim 10390... reçete belli, şort belli,...way be bugün amma sosyal içerikli mesaj yazmışım...AVATAR'ın büyüklüğü ve ihtişamı etkiledi herhal...iyi akşamlar herkese
[quote=QUEEN;178350]sen ne zaman long girdinki..yalınayak gızgın çöllerde geziyosun..:pdow kapanış taminim..10590......10555 dürevnç....lelele[/quote]
QU,
Direncini görüyorum,kapanışına rest....
10361 görüp istediği yerden kapansın...:::
[quote=QUEEN;178346]long girdim..şortcular çuvaldamı..pela gülüyo..haa haa haa..[/quote]
Long girmen önemli deel, çıkabilmen önemli,.....
[quote=YAVUZHAN;178351]sınırda kapandık..
yarın 66 bin altında kalmaya devam edersek short hakeder piyasa..
65600 saatlik ortalama..
[IMG]http://i47.tinypic.com/14xie8p.gif[/IMG][/quote]
yavızhan kardeşim, şu programın adını verirmisin, graflarımı oradan yapıyım artık, canlı güzel graflar eline sağlık, snagitin süresi doldu, 1 aylığına kapağı başka yereye atalım, trial,...
dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o
[QUOTE=indregandi;178358]Long girmen önemli deel, çıkabilmen önemli,.....[/QUOTE]
sabahki güce bakıcez..500 puan satış geldi..şort he..yok arkedeş..:D
[QUOTE=selçuklu;178360]dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o[/QUOTE]
taraf tutuyosun patron..dow ipini kopardı bikere..:o:D
[quote=selçuklu;178360]dowdan bi halt olmaz bu gece tahminim .. kapanış tahminim yok .. forumda çoğunluk hangi yönde poza girdiyse o yöne gitsin bence ...:o[/quote]
Valla patronaj çok ümitli olma, bunların taktği çok eskidende yazdık bir kaç hahta önce, dov küçük artlar, futursuzlar dünya nöbeti, haclılarda yağma yapıyor kısa özet bu bence, ben şu 68xxx ler yerelerinden esas cortliyim diyorum yğsa gözüm açık olacak valla, hani yakalamışken iyi yersindedn şölle, antrkot, uykuluk neeyin, sen ne diyon,.....
piyasa cort kimi dursada yarını görmekte fayda var...
diye düşünüyorum...