Bi tarafa gittiği yok meretin düşünce al yükselince sat. Geceye long girdim sembolik.
Printable View
Bi tarafa gittiği yok meretin düşünce al yükselince sat. Geceye long girdim sembolik.
gecen haftadan beri kısaya devam........
gecen haftadan beri kısaya devam........
herkese selamlar...
geceye az miktar uzunla girdim...geçen hafta belirttiğim yükseliş beklentim devam ediyor...
bu gece dow için beklentim.. 12000 lere yakın bir kapanış(dow şuan 11824).....cuma gününe kadar 12250-12300 lere kadar bir çıkış bekliyorum....
herkese bol kazançlar...
herkese selamlar...
geceye az miktar uzunla girdim...geçen hafta belirttiğim yükseliş beklentim devam ediyor...
bu gece dow için beklentim.. 12000 lere yakın bir kapanış(dow şuan 11824).....cuma gününe kadar 12250-12300 lere kadar bir çıkış bekliyorum....
herkese bol kazançlar...
vadeli-son-durum
vadeli-son-durum
Selam arkadaslar haziran vadenin takasını ocak bası itibari ile verebilirmisiniz
Yonetici arkadaslar takasla ilgili guncellenen topik acabilirlerse
derinligi olmayan arkadaslarımıza oldukca faydalı olacaklardır.
Tesekkurler
Selam arkadaslar haziran vadenin takasını ocak bası itibari ile verebilirmisiniz
Tesekkurler
[QUOTE=emrehan;19158]Selam arkadaslar haziran vadenin takasını ocak bası itibari ile verebilirmisiniz
Tesekkurler[/QUOTE]
eksiklikler olabilir...umarım işinize yarar...
[QUOTE=emrehan;19158]Selam arkadaslar haziran vadenin takasını ocak bası itibari ile verebilirmisiniz
Tesekkurler[/QUOTE]
eksiklikler olabilir...umarım işinize yarar...
[QUOTE=mordak;19159]eksiklikler olabilir...umarım işinize yarar...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim
[QUOTE=mordak;19159]eksiklikler olabilir...umarım işinize yarar...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim
Sn mordak mumkunse ilk 10 aracı kurumu 100 olarak degistirebilirmiyiz sadece merak
Sn mordak mumkunse ilk 10 aracı kurumu 100 olarak degistirebilirmiyiz sadece merak
[QUOTE=emrehan;19162]Sn mordak mumkunse ilk 10 aracı kurumu 100 olarak degistirebilirmiyiz sadece merak[/QUOTE]
valla 100 seçeneği varmı bilmiyorum ama olan 68 kurum bazında zaten 18 tanesini vermiştim geriside bunlar...
[QUOTE=emrehan;19162]Sn mordak mumkunse ilk 10 aracı kurumu 100 olarak degistirebilirmiyiz sadece merak[/QUOTE]
valla 100 seçeneği varmı bilmiyorum ama olan 68 kurum bazında zaten 18 tanesini vermiştim geriside bunlar...
Sn mordak ilk verdiginiz tabloda (10 aracı kurum) acık pozisyon sayısı 161000
alıcı net lot 52441
satıcı net lot 64598
yani alan satan toplamı acık poz sayısını vermiyor
onceki kurumda bende matriks kullanıyordum ve ilk yuz aracı kurum daha faydalı oluyordu
yanılmıyorsam ilk verdiginiz takas tablosunda sag klik yapıp aracı kurum seceneginden
degistirebiliyorsunuz
Tesekkurler
Sn mordak ilk verdiginiz tabloda (10 aracı kurum) acık pozisyon sayısı 161000
alıcı net lot 52441
satıcı net lot 64598
onceki kurumda bende matriks kullanıyordum ve ilk yuz aracı kurum daha faydalı oluyordu
yanılmıyorsam ilk verdiginiz takas tablosunda sag klik yapıp aracı kurum seceneginden
degistirebiliyorsunuz
Tesekkurler
[QUOTE=emrehan;19165]Sn mordak ilk verdiginiz tabloda (10 aracı kurum) acık pozisyon sayısı 161000
alıcı net lot 52441
satıcı net lot 64598
degistirebiliyorsunuz
Tesekkurler[/QUOTE]
tamam buldum, umarım faydası olur...dediğim gibi eksiklikler olabilir..
[QUOTE=emrehan;19165]Sn mordak ilk verdiginiz tabloda (10 aracı kurum) acık pozisyon sayısı 161000
alıcı net lot 52441
satıcı net lot 64598
degistirebiliyorsunuz
Tesekkurler[/QUOTE]
tamam buldum, umarım faydası olur...dediğim gibi eksiklikler olabilir..
Sagolasın bol kazanclar cumlemize
tabloya bakıp kendi analizimi eklersem ilk once 46200 46800 47250
dow un bugun 11950 12077 gibi hareketi yukardaki tepkilerden donecek olursa
44800 geri cekilebilir
Sagolasın bol kazanclar cumlemize
tabloya bakıp kendi analizimi eklersem ilk once 46200 46800 47250
dow un bugun 11950 12077 gibi hareketi yukardaki tepkilerden donecek olursa
44800 geri cekilebilir
[QUOTE=mordak;19156]vadeli-son-durum[/QUOTE]
grafik için çok tşkler sn. mordak.. bu grafiğe göre 45.000 de tutunamazsa eğer 40.000 e kadar geri çekilebilir diyebilir miyiz? bu grafiğe göre uzun pozisyon hala riskli..
[QUOTE=mordak;19156]vadeli-son-durum[/QUOTE]
grafik için çok tşkler sn. mordak.. bu grafiğe göre 45.000 de tutunamazsa eğer 40.000 e kadar geri çekilebilir diyebilir miyiz? bu grafiğe göre uzun pozisyon hala riskli..
Ağustos vadeli günlük grafik
45800-850 civarı kanalizasyonun alt duyarlı bölgesi
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/2974/agustosvadevs1.png[/IMG]
Ağustos vadeli günlük grafik
45800-850 civarı kanalizasyonun alt duyarlı bölgesi
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/2974/agustosvadevs1.png[/IMG]
[QUOTE=jerfin;19168]grafik için çok tşkler sn. mordak.. bu grafiğe göre 45.000 de tutunamazsa eğer 40.000 e kadar geri çekilebilir diyebilir miyiz? bu grafiğe göre uzun pozisyon hala riskli..[/QUOTE]
bana göre son umutlar buralar...ben az miktarda olsa uzun yaptım...buralardan bir tepki bekliyorum...olur yada olmaz...fakat buraların kırılması durumunda tepki vererek yada vermeyerek hedeflerin 40 bininde aşağıları olacağını tahmin ediyorum...
bol kazançlar sn. jerfin..
[QUOTE=jerfin;19168]grafik için çok tşkler sn. mordak.. bu grafiğe göre 45.000 de tutunamazsa eğer 40.000 e kadar geri çekilebilir diyebilir miyiz? bu grafiğe göre uzun pozisyon hala riskli..[/QUOTE]
bana göre son umutlar buralar...ben az miktarda olsa uzun yaptım...buralardan bir tepki bekliyorum...olur yada olmaz...fakat buraların kırılması durumunda tepki vererek yada vermeyerek hedeflerin 40 bininde aşağıları olacağını tahmin ediyorum...
bol kazançlar sn. jerfin..
Gene asya ve fdow' a kaldık.......
Dow çok sıkışık bir bantta hareket etti tepki vermekten zorlanıyor sabah kısalar daha şanslı olabilir...
Gene asya ve fdow' a kaldık.......
Dow çok sıkışık bir bantta hareket etti tepki vermekten zorlanıyor sabah kısalar daha şanslı olabilir...
[QUOTE=ahfado;19172]Gene asya ve fdow' a kaldık.......
Dow çok sıkışık bir bantta hareket etti tepki vermekten zorlanıyor sabah kısalar daha şanslı olabilir...[/QUOTE]
FDOWu bilmem de Asyadan korkulur...:)))
[QUOTE=ahfado;19172]Gene asya ve fdow' a kaldık.......
Dow çok sıkışık bir bantta hareket etti tepki vermekten zorlanıyor sabah kısalar daha şanslı olabilir...[/QUOTE]
FDOWu bilmem de Asyadan korkulur...:)))
[QUOTE=sentinus;19173]FDOWu bilmem de Asyadan korkulur...:)))[/QUOTE]
Walla tüm dünyadan korkulur sn sentinus:)
Bizim korkumuzda son hesaplamalarıma göre spot 30 da 41500 e kadar devam eder, kısa vadede daha fazla olmaz diyorum, saygılar.
[QUOTE=sentinus;19173]FDOWu bilmem de Asyadan korkulur...:)))[/QUOTE]
Walla tüm dünyadan korkulur sn sentinus:)
Bizim korkumuzda son hesaplamalarıma göre spot 30 da 41500 e kadar devam eder, kısa vadede daha fazla olmaz diyorum, saygılar.
Sayın arkadaslar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim gecmis vadelerde takasta
(diger) kısmı ilk 5..10 kurum vade sonu ne olmus hayırlı geceler.
Sayın arkadaslar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim gecmis vadelerde takasta
(diger) kısmı ilk 5..10 kurum vade sonu ne olmus hayırlı geceler.
[QUOTE=bull market;19174]Walla tüm dünyadan korkulur sn sentinus:)
Bizim korkumuzda son hesaplamalarıma göre spot 30 da 41500 e kadar devam eder, kısa vadede daha fazla olmaz diyorum, saygılar.[/QUOTE]
Oraya geleceği belki de daha aşağılara gideceği konusunda hemfikiriz fakat hangi dolambaçlı yollardan gidecek o konu biraz karışık...şimdi buralardan 2-3 bin puan yukarı yapsa bir kaç günde bir anda algı değişip 4-5 bin puan konuşulmaya başlar. Aşağı inecek o kadar çeşitli yol var ki...
[QUOTE=bull market;19174]Walla tüm dünyadan korkulur sn sentinus:)
Bizim korkumuzda son hesaplamalarıma göre spot 30 da 41500 e kadar devam eder, kısa vadede daha fazla olmaz diyorum, saygılar.[/QUOTE]
Oraya geleceği belki de daha aşağılara gideceği konusunda hemfikiriz fakat hangi dolambaçlı yollardan gidecek o konu biraz karışık...şimdi buralardan 2-3 bin puan yukarı yapsa bir kaç günde bir anda algı değişip 4-5 bin puan konuşulmaya başlar. Aşağı inecek o kadar çeşitli yol var ki...