Buğün bir ara Teo çok ünlü olacak ,manken olacak falan filan gibi bir yazı vardı, Hacklendiniz mi nedir? O ne manasız bir yazıydı :) heheheheh
Printable View
Buğün bir ara Teo çok ünlü olacak ,manken olacak falan filan gibi bir yazı vardı, Hacklendiniz mi nedir? O ne manasız bir yazıydı :) heheheheh
[quote=nunu;78724]Kanki, geceye uzun girmissin. Allah canini almasin..dng[/quote]
yırttınız vallahı cm gırmekten, azımle oturan dagları delermıs :)
[quote=teo;78726]yırttınız vallahı cm gırmekten, azımle oturan dagları delermıs :)[/quote]
yirttim vallahi. ama zaten orta trend cok degismemisti.
850'nin uzerinde bir gun bile tutunamadi.
bakin nikkei'ye, o da 8000'de tutunamiyor.:rolleyes:. bakmayin siz, normalde 30000'in altinda olmamiz lazimdi ama imf nedeniyle olmadi.
[QUOTE=nunu;78727]yirttim vallahi. ama zaten orta trend cok degismemisti.
850'nin uzerinde bir gun bile tutunamadi.
bakin nikkei'ye, o da 8000'de tutunamiyor.:rolleyes:. bakmayin siz, normalde 30000'in altinda olmamiz lazimdi ama imf nedeniyle olmadi.[/QUOTE]
azdaha bugun aklını celiyodum..... seziyorum meziyorum dilim kopasıca emi :o
[QUOTE=Astatin;78691]en iyi moderatör ölü moderatördür..anarchy :)[/QUOTE]
Davos sakandalı ile artık Moderatörlük diye bir meslek olduğunu öğrenmiştir...
[QUOTE=serkanyurttas;78689]Bi tüm takas gönderen olurmu arkadaşlar teşekkürler[/QUOTE]
Sevgili Serkan biraz geç oldu ama:)
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=yk1o0sjkh2vhhuzeqe2y.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/yk1o0sjkh2vhhuzeqe2y.png[/IMG][/URL]
Tüm forumlardaki tüm sıradan üyeleri, modlara ve adminlere karşı isyana ve .nette anarşinin saflarına katılmaya davet ediyorum. Bütün forumların sıradan üyeleri birleşiniz. (68 ruhu gibi 2009 Davos Ruhu)
gnd ağalar. dün yokdum. biz esnaf adamız. sabah sabah esnafın sabah muhabbeti başbakanın tavrı üstüne.çarşıda herkes akşamki olayı konuşuyor ve en büyük başbakan başka büyük yok dior. çarşıda en büyük kahraman başbakan yani.hatta adamın biri dioki yerel seçimde kimse akp adayı ona oy vercem. vatandaş başbakanın tavrından memnun yani:)
Elimizde dünden aşağıdaki 32.800 lere hedeflenmiş ucube bir KEDİ miz vardı.. Yaşadığımız olay diplomatik bir skandal olduğu için piyasanın tepkisi ile ilgili yorum yapamıyorumm..
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=0izl404dxf6ijz1qbsq2.png][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/0izl404dxf6ijz1qbsq2.png[/IMG][/URL]
[quote=catedral;78735]Elimizde dünden aşağıdaki 32.800 lere hedeflenmiş ucube bir KEDİ miz vardı.. Yaşadığımız olay diplomatik bir skandal olduğu için piyasanın tepkisi ile ilgili yorum yapamıyorumm..
[URL="http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=0izl404dxf6ijz1qbsq2.png"][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/0izl404dxf6ijz1qbsq2.png[/IMG][/URL][/quote]
-500 açılış diyorum
[quote=BORSACIOZGUR;78698]Dolarda LONG um.[/quote]
SN. Özgür Biraz Geç olmadı mı? :D
forza RTE.
[quote=teo;78591]hemşehrin bir çuval inciri mahvetti, ağzını tutmayı bilmeyen lider olarak adını tarihe geçirtti..[/quote]
Karşısındaki sabıkalının Başbakanımızı it gibi azarlandığında sesini çıkartmayıp siz daha iyi bilirsiniz mi demeliydi.Bazen gerçekten it izi ve at izleri birbirine karıştırılıyor.Başbakanı kimse sevmek zorunda değil ama böyle bir platformda yapılanlardan dolayı Türkiye Cumhıriyetinin başbakanı olması nedeniyle desteklemek zorunda diye düşünüyorum.
Bir duruş gerçekleştirmiştir ,hamasın sözcülüğünü yapıyor diyenler insafsızlık yapmaktadırlar.Olayın 5 dk ardından TV kanalında ...Türkiye bitmiştir tarzında açıklama yapan yahudi İsrailden daha yahudi olanlar Perez kadar olamamışlardır.
Bu arada bu gün internet sitelerinde bulunan Cumurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bazı konuşma kasetleri karşısında memleketimin sosyal demokrat ve milliyetci muhafazakarlarının memleket sevdasını açıkça ortaya koymakadır.
Siyaset formuna dönüşmemesi nedeniyle kısa kesiyorum,yoksa yazacak çok şey var.
akşam erken yattım.dünkü iniş çıkıştan kafam bulandı diye.gece malum haberleri dinledim.ortalık kıyamaet olmus..nerden bakarsanız bakın şu anda kimse kimseyi harcıyamaz.başbakan bulundgu yere nasıl ve ne sekılde geldgı ve kimlerin taafından getrildgini bildigi halde böle bi çıkış yapabılıyorsa ;sadece türk halkına güvenmiyordur.ikisi de bırbırıne baglı.ama olayın dısnda kalan taraflar elbette kafalarında kurdukları ortadogu memleketı ımajına artık daha cok ınanmıslarıdr.içeriye bakarsak cogu vatandaş olumlu karşılamıstır.fakat biz kendimize baglı olan bir ülke olmadgımız için yanlış zeminlerde doğru tepkiler versek de bize pek faydası olcagını sanmıyorum.2 tarafında birbirine ihtiyacı varsa mutlak bi suçlu bu taraflardan biriolmayacaktır..moderetörün prangaya mahkum edilmesini talep ediyorum:)
bu arada hepinize günaydınlar..
Herkese günaydın. Dün akşam çalışkan banka milleti sinir etti kısacıları dökmeğe uğraştı şimdi dökülsünler o longları bakiim teker teker.
Günaydın Arkadaşlar. Sanırım herkes kan akmasını bekliyor bugün. Tahminlerinizi alalım. -300 -500 -800 açılış?
-500 den asagı olmaz dıye tahmin ediyorum
yahu tahmine ne gerek var, 10 dakika sabredemiyor musunuz?:).
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;78739]Karşısındaki sabıkalının Başbakanımızı it gibi azarlandığında sesini çıkartmayıp siz daha iyi bilirsiniz mi demeliydi.Bazen gerçekten it izi ve at izleri birbirine karıştırılıyor.Başbakanı kimse sevmek zorunda değil ama böyle bir platformda yapılanlardan dolayı Türkiye Cumhıriyetinin başbakanı olması nedeniyle desteklemek zorunda diye düşünüyorum.
Bir duruş gerçekleştirmiştir ,hamasın sözcülüğünü yapıyor diyenler insafsızlık yapmaktadırlar.Olayın 5 dk ardından TV kanalında ...Türkiye bitmiştir tarzında açıklama yapan yahudi İsrailden daha yahudi olanlar Perez kadar olamamışlardır.
Bu arada bu gün internet sitelerinde bulunan Cumurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bazı konuşma kasetleri karşısında memleketimin sosyal demokrat ve milliyetci muhafazakarlarının memleket sevdasını açıkça ortaya koymakadır.
Siyaset formuna dönüşmemesi nedeniyle kısa kesiyorum,yoksa yazacak çok şey var.[/QUOTE]
Bu durum diplomasi açısından kabul edilebilir bir durum değildir..
Tamamen yokuş aşağı frenleri boşalmış olarak inmekte olan Türkiye ekonomisinin çöküşü ile seçim arasında yapılan takiyedir..Biz yapmadık bize onlar yaptı şeklinde mazlumu oynamak halkın gözünü boyamaktan başka bir şey değildir..
Bu duruma helal olsun diyenler yaklaşık 1 ila 3 ay içinde tahmin edemeyecekleri sonuçlarını izleyeceklerdir...
Ben kendi adıma bu olayın spontane değil... Planlı programlı bir şekilde hazırlanılmış olarak gerçekleştiğine inanıyorum...
Türkiyeme geçmiş olsun...
gunun haberi...
NEW YORK BELEDIYE BASKANI MICHAEL BLOOMBERG, BUTEDE 4 MILYAR
DOLARLIK ACIK OLUSMASININ ENGELLENMESI ICIN BELEDIYE HARCAMALARINDA
1 MILYAR DOLAR KESINTI YAPILMASINI VE ISCI SENDIKALARINDAN EMEKLILIK
VE SAGLIK KONUSUNDA DAHA FAZLA ODEME YAPMALARININ ISTENMESINI ONERDI.
ISCI SENDIKALARI BU ONERIYI KABUL ETMEDIGI TAKDIRDE ISE [I][B][U]20 BIN KISININ[/U][/B][/I]
ISTEN CIKARILMASI GUNDEME GELEBILECEK.
NEW YORK BELEDIYESI, KASIM AYINDA DA 3.000 CALISANINI ISTEN CIKARMISTI.
-MATRIKS-
[quote=nunu;78744]yahu tahmine ne gerek var, 10 dakika sabredemiyor musunuz?:).[/quote]
süpriz oynuyoruz:)
[quote=nunu;78744]yahu tahmine ne gerek var, 10 dakika sabredemiyor musunuz?:).[/quote]
Ona göre boşaltacam longları. Böyle terste kaldığınızda siz ne yapıyorsunuz?
Ben Piyasa açıldıktan sonra piyasa emri veriyorum. kapatıyorum. Sonra piyasa emri verip terse dönüyorum.
Bu yöntem doğrumudur?
Herkese günaydın arkadaşlar
[quote=booth;78748]Ona göre boşaltacam longları. Böyle terste kaldığınızda siz ne yapıyorsunuz?
Ben Piyasa açıldıktan sonra piyasa emri veriyorum. kapatıyorum. Sonra piyasa emri verip terse dönüyorum.
Bu yöntem doğrumudur?[/quote]
dusuk kaldiracla islem yaptigim icin,
1-kisadaysam bir muddet daha bekliyorum cunku ayi piyasasindayiz.
2-uzundaysam hemen kol kesiyorum(yasadigim kotu bir tecrubeden sonra ozellikle)
Not: tavsiye olarak algilamayin cevabimi lutfen.:).
ya bu cnbc e ne zaman şu dow future ı dgru verıcek..8150 dıyolar ben 8133 görüyorum.güya interaktif kanal.3 dakada bir mi güncelleniyo yoksa bunların verileri de?
Ben söyeleyim 33700 açılacak
[quote=VOBiX;78592]ben de bu yeni gelenlerin catedrale özel mesaj atma isteğini anlamadım.
Önce randevu alacaksınız. Sonra muhtarlık vs ile uğraşmayın diye forumda şöyle bir dolanın ve 50 adet mesajla paylaşımda bulunun muhtarlık işlerinden daha ksıa sürüyor.[/quote]
oyoyoy .... kıskandınız mı yoksa...:D... söz 50 mesaj sonrası kontör alınca ......özelden ilk mesajı size atcam....lelele
iyi o zaman...33300.
[QUOTE=nunu;78754]iyi o zaman...33300.[/QUOTE]
seni çok ayu gördüm nunucum:..:+.
Günaydınlar..
33,937 aşşagı kırıldı...ŞHORTLAMA DEVAM...
Bugün -% 4 yaparızmı?
Catedral benden ilk teşekürü aldın...
Bol Kazançlar...
bugün saat 15.30 da ABD den 4. çeyrek GSYİH rakamları gelecek...
sistem dün 33900 den beri longcoverde,flat bekliyor...sat yok..
money talks...
gerisi hikaye.....
gece uzundu.... sabah 33650 kısaya döndüm........
al verene kadar kısa..
hiç önemli değil....
RTE iç politikaya yönelik manevra yapmış olsa bile ben ona oy vermeyecek olsam bile
yaptıgı davranışı dogru buluyorum...
uslubu diplamasi açısından doğru değilmiş... geçiniz bunu...
ortada bir yanlış varsa ve eveleyip gevelemeden bu yanlışı söyleme cesareti gösteriyorsa benim açımdan helal olsun....
[quote=abka;78759]sistem dün 33900 den beri longcoverde,flat bekliyor...sat yok..[/quote]
hic oyle flat kal diyen bir sistem oldugunu duymamistim.:rolleyes:.
[QUOTE=clark;78752]Ben söyeleyim 33700 açılacak[/QUOTE]
Açılış rakamındanda uzunları kapattım stop 33500 ün altına inecegini hesap ederek... isabet olmuş
günaydın...33600.ün altı...32500 ü hedef yapar..........obo kırıldı...tepkide 33650.nin geçilmesi şart....
sanko yine ekstre parasını(5 tl) kırpmış..
[QUOTE=nunu;78762]hic oyle flat kal diyen bir sistem oldugunu duymamistim.:rolleyes:.[/QUOTE]
2 ana parametre üzerine çalışıyor..ters yönlü olunca flat oluyor..aynı yönlü olunca enter oluyor..