Lost Season 6 Trailer #2 (2010)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=DtkBV7epYVk&feature=player_embedded[/url]
Printable View
Lost Season 6 Trailer #2 (2010)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=DtkBV7epYVk&feature=player_embedded[/url]
[B]TSK'dan 'kozmik odada arama' açıklaması [/B]
[B][FONT=Arial]TSK: Arama yasal çerçevede yapılıyor, bir süre daha devam edecek[/FONT][/B]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2][B]Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle;[/B]
1. Yürütülmekte olan bir soruşturma kapsamında, Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığında 26 Aralık 2009 günü içeriği Devlet sırrı niteliğindeki belgeleri kapsayan bölümde başlatılan arama faaliyeti, 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun 125'inci maddesi uyarınca ilgili Hakim tarafından bizzat yapılmaktadır.
2. Tek Hakim tarafından yapılmakta olan bu inceleme sürecinde, doğal olarak dinlenme ve idari işler için aralar verilmekte, bu nedenle inceleme süresi uzamaktadır.
3. Tamamen yasal çerçeve kapsamında yürütülmekte olan bu incelemenin bir müddet daha devam edebileceği anlaşılmaktadır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]APKE nerdesin apke... :) Ankara nın kokusu ile Erzincan ın kokusu ne kadar farklı değil mi :)[/SIZE][/FONT]
[quote=unlimitted;178448]1,6066'dan gbp/usd şort.
şş, birilerini fişlikleyelim de dolar alsın lo. :D[/quote]
1.4433 ve 35 den de takviye.....kaldıraç oldu 40..üwww:D:D
ben acele ettim limit..şekil A....NU olsada 750 seviyesini aşağı kırmadan hareket ettim..oysa beklemeliydim...:) ama umutlıuyum..ehuheueuhe..üwww
[IMG]http://i46.tinypic.com/zvbtq1.jpg[/IMG]
dip çalışması bitti..bitiyor...pala bu elini hızlı tutar...30 dk.lıklar rahatladı...kaldı 60.dk.
eskiden gemiler yelkenli ve kürekli idi...kürek çeken garipler forsa adıyla anılan
savaş esirleri idi....rüzgar yokken veya daha hızlı gitmek için forsalar kamçılanırdı...
aha palada aynı taktiği uyguluyor....şortçuları forsa yapmış...rüzgar yoksa şortçular
var....
[quote=boz ayı;178454]eskiden gemiler yelkenli ve kürekli idi...kürek çeken garipler forsa adıyla anılan
savaş esirleri idi....rüzgar yokken veya daha hızlı gitmek için forsalar kamçılanırdı...
aha palada aynı taktiği uyguluyor....şortçuları forsa yapmış...rüzgar yoksa şortçular
var....[/quote]
şort kapama ......işte palanın rüzgarı.....vur kamçıyı....gaddar pala....
açılan her şort pozisyon palaya rüzgar oldu..forsa oldu....kendi sermaye koymuyor..
biraz kamçılıyor......yallah....
[quote=boz ayı;178454]eskiden gemiler yelkenli ve kürekli idi...kürek çeken garipler forsa adıyla anılan
var....[/quote]
Gemi büyüük,gemi ağııır,şortcu forsa ların gücü yetmeeez..
Bu gemiciği yürütmeye...:)
[quote=Astatin;178451]1.4433 ve 35 den de takviye.....kaldıraç oldu 40..üwww:D:D[/quote]
lem milleti fişlikleyelim alsın dedik, sen alıyon :..:
eur usd paritesini bi sevemedim gitti. 200den fazla meta arasında en sevmediğim desem yeridir. :)
[quote=boz ayı;178456]açılan her şort pozisyon palaya rüzgar oldu..forsa oldu....kendi sermaye koymuyor..
biraz kamçılıyor......yallah....[/quote]
bu durum ancak yeni vadede değişebilir...çünkü palanın gemi yüklü..
hızla pozisyon değiştiremez......yan yatar..su alır..hazinenin bir kısmını
kaybeder....pala kaybetmeyi sevmez..
babacan çıktı sahneye standbye ile ilgili muzakereler suruyor dedı :))
ahanda yeme bak geh bılı bılı bılılom