[quote=EMEKDAR;178457]Gemi büyüük,gemi ağııır,şortcu forsa ların gücü yetmeeez..
Bu gemiciği yürütmeye...:)[/quote]
evet..amma...karaya 100 mt..kaldı....bundan sonra üflese karadayız....
bir de kamçı faktörü var.....
Printable View
[quote=EMEKDAR;178457]Gemi büyüük,gemi ağııır,şortcu forsa ların gücü yetmeeez..
Bu gemiciği yürütmeye...:)[/quote]
evet..amma...karaya 100 mt..kaldı....bundan sonra üflese karadayız....
bir de kamçı faktörü var.....
le le le sakine.lelele, niye gittin diplere, gel beraber cikalim, bak gidiyor parite, heyyyy.lelele
*BABACAN, "IMF İLE BİR ANLAŞMA YAPILMASI DURUMUNDA BUNUN 2011 SONUNA KADAR GEÇERLİ OLMASI KONUSUNDA ANLAŞMA SAĞLADIK"
matriks
*BABACAN, "IMF İLE BİR ANLAŞMA OLURSA 2 YILI TERCİH EDİYORUZ"
matriks
nasıl terse getiriyorlar...
sabah sabah aşağı basıp milleti SHORT trenine bindirdiler...şimdi yukarı...çalkalamaya devam ederlerse bi aşağı bi yukarı yine kollar bacaklar havada uçuşur...
fitch ne ise babacan da o bana göre
pala..yı hafife almayın....siz onu yalnız sanmayın.....çok sıkışırsa unutmayın abisini.
[B]gapala.....[/B]
derhal yardıma gelir.........
imf yalanı bilmemkaçıncı kez piyasaya sürüldü yine..
gündem değiştirilmek isteniyor yine..
[quote=boz ayı;178467]pala..yı hafife almayın....siz onu yalnız sanmayın.....çok sıkışırsa [B]unutmayın abisini.[/B]
[B][COLOR=red]gapala.....[/COLOR][/B]
derhal yardıma gelir.........[/quote]
Bu [B]gapala [/B]hukuktan hiç korkmazmı....
[QUOTE=nunu;178462]le le le sakine.lelele, niye gittin diplere, gel beraber cikalim, bak gidiyor parite, heyyyy.lelele[/QUOTE]
gız nuni ::: demin 653xx yeresine geldiinde lönk emirlerim gerceklesmemis...
ordan alıp 657xx yeresinde realize etceydim... zonra 657xx yeresinden short accaydım....
653xx yeresinden lönk alamadım garip şanssızlık işte emme takmıyorum kafama ....
sindilik 657xx yeresınden short ettim emme hedefım 200-300 opıvan cıvarı
[QUOTE=fXci;178470]gız nuni ::: demin 653xx yeresine geldiinde lönk emirlerim gerceklesmemis...
ordan alıp 657xx yeresinde realize etceydim... zonra 657xx yeresinden short accaydım....
653xx yeresinden lönk alamadım garip şanssızlık işte emme takmıyorum kafama ....
sindilik 657xx yeresınden short ettim emme hedefım 200-300 opıvan cıvarı[/QUOTE]
fXci kardeş gırafın yokmu önümüzü görelim
[quote=YAVUZHAN;178468]imf yalanı bilmemkaçıncı kez piyasaya sürüldü yine..
gündem değiştirilmek isteniyor yine..[/quote]
saymayı bırakalı bi 8 ay kadar oluyor. :..: