-
[quote=selçuklu;178508]cümleten kolay gelsin ..
ahanda aralık vade graf .. trend yukarı bence gol olur ..ama yeşil bölgeden mavi bölgeden mavi bölgeye inerse shortlar gol olur tahminim ....
[URL="http://img260.imageshack.us/i/adszhd.png/"][/URL][/quote]
Hakem kim abi??:..:
-
[QUOTE=excali;178511]Hakem kim abi??:..:[/QUOTE]
hakem asteton patron ... benim işim çok .. uğraşamam .. :D:D
-
yahu..Yeni avatarım hakkında hiç yorum almadım...bence çok yaratıcı..en az 3 hafta park ederim buna..nassı yeni avatarım..manasını bilen varmı :)
-
[quote=selçuklu;178512]hakem asteton patron ... benim işim çok .. uğraşamam .. :D:D[/quote]
Sekreteri gönderseydin abi...
-
üüü:D[quote=excali;178511]Hakem kim abi??:..:[/quote]
benim!!! hayır benim!!!! yok yok benim...!!! verecekler küsküyü.üüü:D
-
[quote=Astatin;178513]yahu..Yeni avatarım hakkında hiç yorum almadım...bence çok yaratıcı..en az 3 hafta park ederim buna..nassı yeni avatarım..manasını bilen varmı :)[/quote]
"Astatin 2010'da askeri darbe yapacak" mı anlamı?
-
[quote=excali;178516]"Astatin 2010'da askeri darbe yapacak" mı anlamı?[/quote]
ula sen hangi askerde cop gördün (Jandarma değil asker)
-
[QUOTE=Astatin;178513]yahu..Yeni avatarım hakkında hiç yorum almadım...bence çok yaratıcı..en az 3 hafta park ederim buna..nassı yeni avatarım..manasını bilen varmı :)[/QUOTE]
sevmedim patron avatarını .. çok kötü iğrenç bence ... gol olmaz o avatar tahminim..:o:o:o...
-
[QUOTE=abka;178328]--polisin silah ithal etme yetkisi tansu çiller döneminde kalktı..zaten vardı...polisin güçlenmesinde hiçbir sorun olmamalı...onlar bizim kiler değil mi...
geçin onu bunu..
[B]mesela güç hegomanyasını paylaşmamaktır...[/B]zaten polis tank istemiyor..ama m-16 ,uzun menzilli israil yapımı teknolojik silahlar neden olmasın...
gerekce çok komik..efendim neymiş..bu silahlar denetim dışı kalmazmış...
inanın silahların yıllar sonra [B]toprak altından çıkmayacagının [/B]garantisi vardır...
--bülent arınc işi bana da komik geldi..adam mı yokki albayı takibe gönderiyorsun...
ama neden 8 kişi tutuklanmış...bu kararı veren savcı hakim bu kadar saf mı...bu konuda kafam karışık...
-silah işinde kurumlar birbirine güvenmiyor...işte bu kötü...[/QUOTE]
Şimdi bu hakim veya savcının saflığı olayı bambaşka bir konu
bizde hukuk tamamen guguk durumundadır
başına bir iş gelen herkes bu durumu az çok bilir
ama şu anda gözümüzün önünde cereyan eden ergenekon davaları da gözümüze sokulmaktadır.
Suç isnat edilememiş onlarca kişi içerdedir.
Bu durum askeri rejim dönemlerinde dahi bu kadar çok yaşanmamıştı
mahkemede; ergenekon
ekranlarda; bu kalp seni unutur mu?
hangisi gerçek?
bence hiçbiri...
-
[quote=Astatin;178517]ula sen hangi askerde cop gördün (Jandarma değil asker)[/quote]
Ben tüfenge benzettim yaavv
-
Uzun kalmamış piyasada hasretsiniz short giymeye :)
-
[quote=Astatin;178517]ula sen hangi askerde cop gördün (Jandarma değil asker)[/quote]
Abi , savcılar seni soruyo... Ne diyim??:::